Ajax Loader

Защо да гледаме порно заедно

Оцени статията
(0 ревюта)
Съдържание на статията

Независимо дали порното идва под формата на списания или сайтовете, жените винаги са ужасени, че техните привидно „нормални“ партньори ще се отблъснат към перфектните извивки на порно звездите.

Какви представи създава порното?

Не е изненада за никого, че голяма част от клиповете за възрастни формират различни мъжки фантазии – не само за женското тяло, но и за на секса, който „би трябвало“ да правят. 

Преди няколко години беше пуснат филм Дон Джон. Историята пресъздават Джозеф Гордън-Левит и Скарлет Йохансън. Гордън-Левит е порнозависим и често е недоволен от секса и женските тела в реалния живот. Когато той попада на Йохансън (тип жена, която изпълнява всичките му създадени от порното представи) и осъзнава, че тя също не е като тези порно звезди, той трябва да се примири с порно пристрастяването си.

Докато тази зависимост е истинско нещо и трябва да се приема много сериозно, наслаждаването на тези филми като начин за отпускане или стимулиране на сексуалната мисъл не е непременно нещо лошо.

Всички сме чували истории за хора, които злоупотребяват с тези клипове за възрастни или намират само удоволствие от мастурбацията, което ни ужасява. Мислим си, че нашите партньори ще спрат да правят секс с нас или ще престанат да получават удоволствие от секса с нас. Това обаче обикновено не е така. Единствено трябва да приемем, че партньорът ни също мастурбира или гледа порно от време на време. Това е напълно нормално нещо.

Порното е нещо страхотно 

Има толкова много различни видове, че все ще намерите нещо, което харесвате. И още повече, гледането му с партньора наистина може да бъде много, много добро нещо. Сексът след гледането на порно клипове е страхотен. Ще се почувствате по-уверени в леглото. Имате възможността да канализирате вътрешната си порно звезда и това да Ви вдъхнови да изпробвате различни пози, да говорите мръсотии и да бъдете по-гореща от всеки друг път. Ще се почувствате освободена, честно.

Ако все още се колебаете, ето още няколко причини да опитате да гледате порно с партньора си

1. Споделен сексуален опит

Сексуалният живот е много повече от това да правите секс заедно. Когато решите да гледате порно заедно, правите заедно нещо сексуално (мислите за това, говорите за него и т.н.), което е невероятно обвързващо.

2. Малка фантазия

Ако не сте сигурни как да обсъждате фантазията с партньора си или какво Ви вълнува, порното може да Ви помогне да се почувствате по-отворени.

3. По-голяма награда

Във видеоклиповете, които ще видите всичко ще е перфектно. Жените ще са ненормално секси, мъжете ще имат огромни инструменти. Нормално е да сте привлечени от тях. Това само показва, че имате импулс. Пренесете това, което сте гледали в спалнята. Ще бъдете удивени.

4. Честни разговори

Не само гледането на порно заедно ще разпали разговорите за Вашите изяви и фантазии, но и ще предизвика искрени разговори за секс в реалния живот. 

В края на деня порното е за забавление, което ще Ви помогне да се освободите от натрупания стрес.

Сега знаете защо искате да гледате порно с него, но какво ще стане, ако никога преди не сте гледали порно и нямате идея къде да търсите? Всичко е наред и имате възможността за изследване на вида порно, който харесвате.

Първо, попитайте го. Най-вероятно той вече има няколко любими сайта, които може би иска да Ви покаже. Към този момент той вероятно има любими актриси или видове порно, които винаги го възбуждат. Много пъти ще видите забележителна прилика между клиповете, които харесва и секса, който всъщност сте правили до сега.

Ако вече Ви харесва това, което той Ви показва, тогава това е чудесно!

Добре, но какво ще стане, ако не харесвате това, което Ви показва? По света има доста активна анти-порно кампания, която по твърди, че то унижава и третира жените като предмети. И макар да е вярно, че има такива видеоклипове, които ще откриете, че унижават жените, има много друго, което можете да намерите, включително феминистко порно или сайтове, специално за жени, които ще Ви възбудят, без да Ви накарат да се чувствате зле.

Picture of Оригинална публикация от екипа ни
Оригинална публикация от екипа ни

Нашите автори са висококвалифицирани създадели на съдържание и експерти в областите на сексуалното здраве, психологични аспекти на интимността и продуктите за възрастни! Всяка статия е разработена с помощта на достоверни източници на информация.

Тази публикация "Защо да гледаме порно заедно" се появи за първи път в блога на cleopatrabg.com