Ajax Loader

Всичко, което трябва да знаете за различните видове вибратори

Оцени статията
(0 ревюта)
Съдържание на статията

Ако погледнем назад във времето, ще видим, че нямаше никакво разнообразие от вибратори. Дори съществуващите бяха елементарни, простовати и не толкова симпатични.

В наши дни има много по-голям избор, както от към цени, така и от към функции. Има технологичен ренесанс и в сферата на секс играчките. Дните на традиционните вибратори е отминало. Днес има такива, които дори се свързват чрез Bluetooth към телефона или реагират на ритъма на музиката от плейлиста Ви.

Въпреки, че това е страхотно, става много по-трудно да се избере вибратор. Изборът е огромен, а видовете играчки са много. Точно този казус ще разрешим днес.

Съставихме полезен списък с най-важните плюсове и минуси за различните видове вибратори, които съществуват:

Мини вибратори

Плюсове: Мини вибраторите са се превърнали в едни от най-популярните, които се предлагат заради дискретността им. Те са невероятни, ако често пътувате, защото спокойно можете да си ги носите в дамската чанта. Също така, те могат да бъдат полезни, ако харесвате стимулирането на клитора.

Минуси: Докато мини вибраторите са страхотни за стимулиране на клитора, те не могат да направят много повече от това. По-голямата част от тях не са много мощни.

Реалистични вибратори

Плюсове: Те са идеалната опция за начинаещи, тъй като могат да се използват както за външна, така и за вътрешна стимулация. Можете да ги използвате по време на секс или самостоятелно.

Минуси: През годините има голям технологичен напредък на вибраторите, но реалистичните вибратори не са се променили много. Простотата обаче може да бъде добра. Всичко зависи от личните предпочитания.

Вибратори за G-точка

Плюсове: Вибраторите за G-точка се разпознават по тяхната извита форма. Те са чудесни за самостоятелна игра, защото могат да стимулират нужното място, без партньор.

Минуси: Ако не сте свикнали да се стимулира G-точката Ви, може да се почувствате малко странно. Няма да знаете, докато все пак не опитате! Някои просто предпочитат усещането за реалистичен вибратор вътре в тях.

Купете висококачествени вибратори от Sex Shop Cleopatra и се насладете на незабравими моменти!

Масажори

Плюсове: Ако сте от типа потребители, които се нуждаят от известна мощност, масажорите са идеални за Вас. Също така, има много приставки за тях, което означава, че те могат да бъдат използвани за повече от клитор стимулатори.

Минуси: Не всяка жена ще хареса мощността, която масажорите имат, особено начинаещите.

Мултифункционални вибратори

Плюсове: Мултифункционалните вибратори са кралете на соловите игри. Те стимулират едновременно клитора и вагината. Също могат да имат извита форма, за масажиране на G-точката.

Минуси: Поради факта, че тези вибратори имат обикновено по 2 мотора и повече функции, могат да са по-скъпи от другите. Но определено си струват парите.

Вибратори за двойки

Плюсове: Това са сравнително нов тип вибратори, които се използват по време на секс, за да се почувстват и двамата партньори по-добре. Те със сигурност ще Ви накарат Ви пренесат на следващо ниво на наслада.

Минуси: Някои могат да бъдат неудобни, в зависимост от позата.

Масажори на простатата

Плюсове: Те ще помогнат на мъжете да изживеят невероятни оргазми, които никога не биха могли да получат при нормален секс. Някои потребители дори могат да получат множество оргазми чрез масажиране на P-точката и това наистина е една от най-добрите скрити тайни.

Минуси: Това са мъжки вибратори и са само за мъже.

Picture of Оригинална публикация от екипа ни
Оригинална публикация от екипа ни

Нашите автори са висококвалифицирани създадели на съдържание и експерти в областите на сексуалното здраве, психологични аспекти на интимността и продуктите за възрастни! Всяка статия е разработена с помощта на достоверни източници на информация.

Тази публикация "Всичко, което трябва да знаете за различните видове вибратори" се появи за първи път в блога на cleopatrabg.com