Ajax Loader

Връщане на услугата

Оцени статията
(0 ревюта)
Съдържание на статията

Те спасиха живота на съпруга ми и той предложи тялото ми и на двамата като връщане на услугата

Съпругът ми беше изправен пред истинска опасна ситуация на улицата. Tой беше нападнат от въоръжен убиец, който възнамеряваше да го нарани или дори убие. Oт нищото, двама напълно непознати черни мъже, в края на двадесетте или началото на тридесетте скочиха да му помогнат. Те бяха толкова смели и силни и заедноо със съпруга ми тримата мъже можеха лесно да контролират човека и да го обезоръжат. Вързаха го, извикаха полицията и го предадоха на властите.

Случват се грешки

Двамата мъже придружиха съпруга ми до гарата и станаха свидетели на случилото се. Казаха, че са видели лошия човек да се опитва да нападне мъжа ми без причина, затова скочили на помощ. След бързи разследвания се оказа, че лошият човек е направил грешка и помислил, че съпругът ми е друг човек, с когото искал да се бие, признавайки пред полицията, че е нападнал невинния грешен човек.

След като всичко приключи, съпругът ми се обърна към Джим и Марк, които направиха това, което никой друг не би. Той им благодари, че спасиха живота му в точния момент и им показа, че каквото и да направи, няма да е достатъчно за благодарност.

Парична награда

Той се опита да им предложи малко пари, като каза, че всички пари на света няма да са достатъчни, но и двамата го отхвърлиха, като му стана ясно, че се чувстват обидени от тази негова постъпка. Той им се извини, като заяви, че не е имал лоши намерения и настоя да ги покани поне у нас, за да ги опознаем по-добре и те приеха поканата.

След като всички се прибраха, той ми ги представи, казвайки „Джим, Марк, бих искал ви запозная със Синди, жена ми“

Разменихме поздрави, Джеф, съпругът ми ми обясни какво се е случило. Бях толкова разстроена от случилото се с него, в същото време бях доволна и благодарна на Джим и Марк за това, което направиха, за да помогнат на съпруга ми и казах: „Господа, настоявам да вечеряте с нас, искам да поръчам вечеря“.

И двамата ме увериха, че тъкмо са приключили с вечерята си в близък ресторант, когато видели съпруга ми в тази ситуация.

Казах „Добре, тогава нека споделим поне няколко специални десерта“ и двамата се съгласиха с това.

Джеф се извини, след като ги оставих и ме последва в кухнята, той ме прегърна силно, целуна ме, казвайки: „Скъпа, тези момчета са най-добрите мъже, които съм срещал през целия си живот, каквото и да правим с тях, няма да бъдете достатъчно, за да им благодарим. Какво имаше предвид за десерт?“

Тогава той ми каза за парите, които им предложил и те се обидили. Докато все още се прегръщахме, гледахме се право в очите за момент без думи, след което попитах „скъпи, изглежда имаш нещо наум и знаеш, че ще те подкрепя със собствения си живот, каквото и да е“.

Той се усмихна и каза: „Всичко ли, Синди?“

Истинското възнаграждение

Усмихнах се, казвайки: „Разбира се, имам предвид всичко, скъпи, знаеш това, нали?“

Той ме целуна, казвайки: „Помислих си за това и спасяването на живота ми си струва да им предложа най-ценното нещо в живота си, а ти си най-ценното нещо, което имам или някога съм имал, би ли се съгласила на това?“

Отвърнах на целувката му, казвайки: „Без колебание, скъпи мой, разбира се, че бих, помисли ли за секунда, че ще кажа „не“?“

Той каза усмихнато: „Не, скъпа, знаех, че ще се спреш на това, разбира се, но това, което ме кара да се колебая е момчетата, забелязала ли си колко са големи, те трябва да са толкова надарени, както предполагам, все пак би ли се справила и с двамата заедно, или трябва да мислим за нещо друго?“

Усмихнах се и казах: „Скъпи, ти вярваше, че ще приема идеята ти да им предложа тялото си като специален десерт и да им върна благосклонността, трябва да имаш достатъчно доверие в мен, за да мога лесно да се справя и с двамата заедно и в и трите позволени дупки на тялото ми, без значение колко големи са, искам да се чувстваш щастлив, че връщаш услугата”.

След това исках да започна процеса веднага, казах: „Добре, скъпи, иди ги попитай за питиетата им, аз ще се приготвя сама и ще им занеса напитките. Не се тревожи за нищо, аз ще ви спестя всички усилия или неудобства, знам как да се справя, повярвай ми!”

Джеф отиде да ги попита какво искат да пият, което беше уиски. Приготвих се толкова бързо, че съблякох всичките си дрехи и облякох истинско секси черно бельо, което показваше почти всяка част от горещото ми, секси и извито тяло. Горната част беше без сутиен и прозрачна, а чифтът бикини бяха от същия материал.

Няколко минути по-късно държах поднос с всичките четири напитки и влязох в стаята, което навлече най-голямото изражение на шок и интерес на лицата на двамата мъже. Дадох им напитките и дадох на съпруга си неговото. След това взех моята чаша и седнах между Джим и Марк на просторния диван.

Погледнах съпруга си и казах: „Скъпи, би ли ми позволил да говоря от твое име, моля?“

Той каза: „Да, разбира се, скъпа, непременно“

Погледнах Джим и Марк, казвайки: „Вижте, момчета, знам, че това, което направихте за Джеф, като спасихте живота му, е нещо, което никой мъж не би направил. Необходим е смел, добър човек с голяма човечност, за да направи такава жертва с въоръжен, лош човек, за да спаси живота на напълно непознат. Той също ми каза, че ви е предложил пари и моля, простете му“.

И двамата ме гледаха в очите, докато аз редувах погледите си към всеки, опитваха се да избягват да гледат полуголото ми тяло, може би докато разберат защо съм полугола.

Казах: „Но господа, Джеф все още смята, че и двамата заслужавате най-добрата услуга, която може да ви предложи, и той смяташе, че най-ценното нещо, което има в целия си живот, съм аз“.

Джим и Марк се гледаха един друг шокирани, но аз продължих да говоря: „Оценявам мислите на любимия ми съпруг, че съм най-ценното нещо в живота му и съм напълно съгласна с него да предложи цялото ми тяло като специален десерт за вас като наши почетни гости в нашата къща, моля, не ни отказвайте и ние ви молим да приемете нашето предложение. Ще бъдете ли любезни да го приемете?“

И двете момчета проговориха по едно и също време, като казаха: „Но….“ Прекъснах ги и двамата, като поставих двете си ръце върху пакетите им, казвайки:

„Не, но, моля, приемете го, ние настояваме!“

И двамата се усмихнаха, Джим каза: „Е, и двамата завиждахме на съпруга ти, че има толкова прекрасна съпруга, кралицата на красотата, от момента, в който влязохме, не очаквахме подобно нещо, разбира се, но не мисля, че нито един от нас някога би могъл да откаже такова щедро предложение и от двама ви“.

Съпругът ми се усмихна щастливо за тяхното одобрение, най-накрая получи шанса да върне услугата, аз им се усмихнах широко, хванах им ръцете и ги заведох до нашата просторна спалня. Джеф, съпругът ми, ни последва и взе стол отстрани, за да гледа, докато лежах на леглото с широко отворени крака, сочейки и двамата да дойдат при мен.

И двете момчета ме целунаха първо, след това всеки се зае с част от тялото ми, Джеф разкри големите ми цици и взе твърдото ми зърно между устните си и започна да го смуче, докато щипе другото ми твърдо зърно. Марк опипваше и целуваше горната част на бедрата ми, много близо до путката ми, той успя да свали бельото ми надолу и се отърва от него.

Ръцете ми започнаха да търсят втвърдяващите се пениси, и двамата бяха много трудни за пропускане, тъй като бяха толкова големи, колкото очаквахме да бъдат с Джеф. И двамата бяха толкова надарени с огромен, дебел и дълъг черен член, но ние и двамата знаехме, че такива размери са ми любимите, с изключение на това, че Джеф се притесняваше да се справя с двата чудовищни ​​кура заедно и по едно и също време, което мен изобщо не ме притесняваше.

Не отне много време на момчетата да бъдат напълно голи с твърдите си достойнства, насочени към тялото ми, махнаха горнището ми за да разкрие циците ми и бикините ми бяха свалени, така че бельото остана върху талията ми. През цялото време ме облизваха и чукаха тези големи момчета.

Ръцете им, пръстите и устните им покриваха всеки сантиметър от тялото ми, като толкова ясно дадоха да се разбере, че им харесва толкова много, и аз наистина обикнах телата им. Не мога да отрека, че и двамата бяха млади, силни с атлетични тела и огромни пениси. Имаше жени, които никога не биха приели това, но ако могат да се справят с тези мъже както аз, никога нямаше да се разочароват..

Смучех огромния член на Джим, докато Марк беше на колене и облизваше путката ми, карайки ме да свършвам непрекъснато. Те се редуваха на места, като от време на време сменяха позициите си. В един момент бях дълбоко чукана в путката си от един човек, докато смучех другия член. Гледах любимия ми съпруг, Джеф да масажира собствения си твърд член. Докато ме гледаше, той сякаш се наслаждаваше на това, че съм двойно опъната от тези огромни момчета, колкото и аз се наслаждавах на това.

Всички ние отпивахме от нашите твърди алкохолни напитки, докато се наслаждавахме на генгбенг секс, който правехме. Съпругът ми непрекъснато допълваше напитките, докато всички бяхме пияни, което го правеше по-добре. Любимият ми съпруг, гледаше и мастурбираше, това ме направи толкова щастлива и толкова спокойна, че да се справя и с двата члена в путка и дупето ми едновременно.

Качих се върху Марк и яхнах неговия твърд член, докато другото момче проникваше в мен. Вкарваха ги в путката ми един след друг, докато той се заби дълбоко в мен. Скачах нагоре-надолу над члена му за няколко минути, след което Джим остана назад. Той целуна дупето ми за малко, след това го масажира, бутна ме над Марк, намокри члена му и започна да търка лъскавата му пишка в дупката на дупето ми. Той продължи да търка и натиска, докато не влезе в дупето ми и започна да го бута в мен сантиметър след друг. Марк и аз бяхме неподвижни, докато той не влезе дълбоко в задника ми.

И двамата започнаха да ме чукат заедно и аз крещях от радостта, разбира се, не от болката, обичах всеки сантиметър член в двете си дупки по едно и също време. Едва в този момент, съпругът ми изненада всички ни. Той се приближи, застана на колене на леглото и ме нахрани със собствения си твърд кур и аз започнах да го смуча, докато ме чукаха другите двама момчета в моята путка и дупето ми по едно и също време. Предполагам, че това се нарича тройно проникване, по всякакъв начин, три големи члена в дупките на жената по едно и също време.

Усетих, че тялото ми се използва и запълва напълно, чукано от трима мъже през цялото време, генгбанг. Трябва да кажа, на Джеф не му отне много време да участва, само за няколко минути, той не искаше да свършва в устата ми. Трябва да е имал други планове за свършването му и къде да се намирам, бях щастлива, че все още ме чукат нашите гости и чаках неговото решение.

И двете момчета изглеждаха напълно сексуално опитни, с добър и силен сексуален нагон, издържаха по-дълго и ме чукаха във всичките ми дупки, като сменяха местата си от време на време и сменяха позициите, докато и двамата се изхвърлиха в устата ми и по гърдите, лицето, косата и тялото. Бях по гръб и се отпуснах широко разкрачена със сперма по цялото ми тяло. Те легнаха релаксиращи на леглото до мен и си поеха дъх и тогава дойде втората изненада на любимия ми съпруг.

Той започна да ме чука в дупето още няколко минути, докато не свърши дълбоко в задника ми, след което легна на леглото заедно с всички нас.

Изглежда, че и четиримата губихме представа за времето. Беше далеч от полунощ, всички се отпуснахме в леглото и заспахме до рано на следващата сутрин.

Оригинална публикация от екипа ни
Оригинална публикация от екипа ни

Нашите автори са висококвалифицирани създадели на съдържание и експерти в областите на сексуалното здраве, психологични аспекти на интимността и продуктите за възрастни! Всяка статия е разработена с помощта на достоверни източници на информация.

Тази публикация "Връщане на услугата" се появи за първи път в блога на cleopatrabg.com