Ajax Loader

Включете светлината! 7 Предимства на секса, когато се виждате

Оцени статията
(0 ревюта)
Съдържание на статията

Не обичате да правите секс на светло? Не сте сами! Скорошно проучване показва, че 7 от 10 предпочитат да го правят на тъмно. Най-честата причина е, че се чувстват по-спокойни. Но ето предимствата да правите секс на включена лампа:

1. Виждате какво правите

Много хора обичат внимателни и прецизни движения в ерогенни зони, за да получат оргазъм по-бързо. И ако буквално не виждате какво правите, удоволствието ще е по-малко. Това е особено важно, ако не се познавате отдавна.

2. По-безопасно е

Хората правят много грешки, когато използват презерватив. Ако имате нужда от него за предотвратяване на бременност и защита от болести, важно е да се уверите, че е здрав и сложен правилно.

Купете презервативи от Sex Shop Cleopatra, за да се предпазите от нежелани последици.

3. Укрепва връзката Ви

Твърдението, че осъществяването на контакт очи в очи Ви сближава, всъщност е вярно. Гледайки партньора Ви в очите по време на секс, ще се сближите още повече, връзката Ви ще стане по-силна.

4. Виждате емоциите един на друг

В секса това има голямо значение. По този начин ще разберете, харесва ли му това, което правите или просто чака да приключите.

5. Помага на самочувствието

Мнозина се смущават да се съблекат на светло. Най-вероятно партньорът Ви наистина ще хареса процеса и резултата. Ако Ви е трудно да свикнете, първо можете да останете само с удобна лека рокля. След това – свалете я на слаба светлина.

6. Можете да използвате светлината, за да създадете подходяща атмосфера

Например, червената светлина събужда желание и дава енергия, синята светлина успокоява и насърчава релаксацията.

7. Светлината Ви държи будни

Ако обикновено правите секс преди лягане, особено след дълъг ден, понякога може да откриете, че е много вероятно да заспите на тъмно. Това ще е по-трудно на светло!

Picture of Оригинална публикация от екипа ни
Оригинална публикация от екипа ни

Нашите автори са висококвалифицирани създадели на съдържание и експерти в областите на сексуалното здраве, психологични аспекти на интимността и продуктите за възрастни! Всяка статия е разработена с помощта на достоверни източници на информация.

Тази публикация "Включете светлината! 7 Предимства на секса, когато се виждате" се появи за първи път в блога на cleopatrabg.com