Ajax Loader

Виброкуршум за G-точка Jive от We-Vibe – ревю

Оцени статията
(0 ревюта)
Съдържание на статията

Jive от We-Vibe е дискретна, малка секс играчка, на която можете да се насладите навсякъде. Насочва мощни вибрации директно към G-точката. Играчката е идеална за използване както самостоятелно, така и от двойки по време на секс. Отличава с оригиналността си на фона на обичайните секс играчки.

Купете Виброкуршум за G-точка Jive от Sex Shop Cleopatra и открийте нови нива на удоволствията!

Кратка характеристика:
Име: Jive
Тип: Виброкуршум за G-точка
Производител: We-Vibe
Сърца: 4 сърца
Качество: 4 звезди
Палавост: 3 дявола
Вибрация: 3 автомобила
Шум: 2,75 пчели

We-connect

Jive се свързва чрез Bluetooth или чрез мобилното приложение „We-Connect“с Вашия телефон. Мощните вибрации могат да бъдат контролирани от Вас и Вашия партньор, независимо от местоположението, дори да сте на хиляди километри един от друг. Чрез това приложение можете да създавате персонализирани режими на стимулация.

Употреба

необходимо е да заредите играчката 90 минути преди употреба. Тя е проектирана така, че да прониква много лесно във вагината. Има опашчица за лесно и безопасно изваждане. Препоръчва се да използвате малко количество лубрикант на водна основа за още по-голямо удоволствие. Единственият недостатък на модела е липсата на контролен панел. Би било полезно за тези двойки, които по някаква причина не могат да използват приложението на своя смартфон.

Виброкуршумът притежава 10 режима на стимулиране и имате възможността да създавате свои собствени. Режимите могат да се разделят на:

– слаби;
– средни;
– силни;
– много силни;
– пулсации;
– вълни;
– масажиращи;
– дразнещи;
– ритмични;
– възходящи.

Удобен дизайн

Формата на виброкуршума е перфектно проектирана. Той се задържа плътно във влагалището и не е необходимо да се държи с ръце. Не се забелязва дори да е под дрехите Ви, така че имате възможността да му се радвате и на обществени места.

Изработен е от копринен и гладък силикон, напълно безопасен за тялото.

Удобен и екологичен, Jive е презареждащ се с магнитно USB зарядно и работи до 2 часа с едно зареждане. Не са нужни батерии за еднократна употреба.

В комплекта ще намерите зарядно, сатенена торбичка за съхранение, еднократна доза лубрикант и ръководство за използване.

Играчката е водоустойчива и буквално можете да се забавлявате навсякъде с нея.

Плюсове и минуси

Плюсове:

– управление от разстояние;
– висококачествен силикон;
– презареждащ се;
– 100% водоустойчивост.

Минуси:

– липса на контролен панел върху играчката.
Picture of Оригинална публикация от екипа ни
Оригинална публикация от екипа ни

Нашите автори са висококвалифицирани създадели на съдържание и експерти в областите на сексуалното здраве, психологични аспекти на интимността и продуктите за възрастни! Всяка статия е разработена с помощта на достоверни източници на информация.

Тази публикация "Виброкуршум за G-точка Jive от We-Vibe – ревю" се появи за първи път в блога на cleopatrabg.com