Ajax Loader

Важно: 4 причини, поради които жените трябва да получават оргазъм

Оцени статията
(0 ревюта)
Съдържание на статията

„Отново не се получи. Ами нищо! Следващия път най-вероятно ще достигна оргазъм“ . Момичета, не трябва да мислите така. Оргазмът е необходим не само за мъжете, но и за жените. Всички са способни да го изпитат.

Нека да поправим тази несправедливост и да помислим какво дава той на жената:

Щастие

Сексът е най-силният и естествен източник на ендорфин и по време на оргазъм се произвежда най-голямото количество от тези хормони на щастието. Това са вещества, които тялото ни произвежда по време на всички наши приятни дейности. С липсата му започва депресията, настроението спада и ние ставаме раздразнителни. Опитваме се да компенсираме липсата на ендорфини от оргазъм чрез други приятни занимания, например чрез храна или пазаруване: ядем, когато всъщност не сме гладни, купуваме го не защото ни трябва, а защото това ни доставя приятни емоции. По този начин, ако искате да избегнете проблеми с фигурата и да направите по-малко покупки на неща, които никога няма да носите, просто трябва да завършите секса както се полага.

Зареждане

По време на интензивен секс се тренират голяма част от мускулите на тялото. Колкото по-дълъг, толкова по-добра тренировка. Това е един вид стрес за организма, но поради факта, че тялото на жената е повече от приспособено към такъв стрес, оргазмът тонизира много по-добре от посещение във фитнес.

Освобождаване

По време на оргазъм тялото се освобождава напълно, освобождава се натрупаното напрежение на нервната система, почти всички мускули се отпускат, микро бръчките се изглаждат, тялото започва да работи лесно и правилно, както трябва. Походката става горда и красива, което се отразява на Вашия външен вид по най-добрия възможен начин.

Хармония

Когато една жена не е удовлетворена сексуално, а лъже партньора си – че е, всъщност тя чувства известна непълнота. Ако това се случва дълго време, тя започва да усеща проблеми в интимен план и несъзнателно отмъщава на партньора си в други области. Това може да се прояви под формата на скандали и интриги.

Сега, когато научихме за всички прекрасни негови свойства, е време да разберем как да го получим, ако това по някаква причина все още не се случва. Не обвинявайте веднага партньора си за всичко, първо трябва да започнете със себе си.

Прочетете още 6 полезни действия на секса от секс блога на Sex Shop Cleopatra.

Как да постигнем оргазъм

Първо трябва да опознаете себе си и тялото си, да разберете какво Ви възбужда повече, кои ерогенни зони Ви карат да полудявате от удоволствие и какъв секс предпочитате. Тялото на жената е една голяма ерогенна зона и Вашата задача е да събудите всичко това. Тогава сексът с любимия Ви ще бъде най-голямото удоволствие.

Picture of Оригинална публикация от екипа ни
Оригинална публикация от екипа ни

Нашите автори са висококвалифицирани създадели на съдържание и експерти в областите на сексуалното здраве, психологични аспекти на интимността и продуктите за възрастни! Всяка статия е разработена с помощта на достоверни източници на информация.

Тази публикация "Важно: 4 причини, поради които жените трябва да получават оргазъм" се появи за първи път в блога на cleopatrabg.com