Ajax Loader

В разбирането на водните спортове: златен душ и уриниране

Оцени статията
(0 ревюта)
Съдържание на статията

Споменаването на водни спортове извикват обикновено невинни образи на сърфиране, джет ски или плуване. „Златните душове“ вероятно са по-познат термин за повечето благодарение на таблоидното отразяване на различни знаменитости / политически скандали, както и на доброто старо интернет порно.

Най-вероятно водните спортове няма да достигнат до топ 5 на най-горещите Ви изяви и фетиши, това е нещо, с което много хора обичат да еспериментират. С правилния човек, такава интимна игра може да се чувства силно вълнуваща и възбуждаща.

Какво представляват водните спортове и златните душове

Да го обобщим? Златният душ е специфичният акт на уриниране върху някой друг, докато „водни спортове“ е общ термин за различни действия на интимно удоволствие, основаващи се на урина.
Следователно водните спортове обхващат множество дейности, наистина ограничени само от вашето въображение и мерките за безопасност. Ако решите да изследвате тези игри, можете започнете с по-малки стъпки. Например, можете да започвате с по няколко капки (някои хора изпитват срамежливост на пикочния мехур), а след това да увеличавате количеството, което уринирате върху тях.

Някои хора харесват идеята, а след това и реалността, за пиене на урина. BDSM аспектът на водните спортове би могъл да приеме различни форми – можете просто да поискате някой да уринира върху вас или може да бъде свързан с конкретен фетиш, като например „любителите на пелени“. Тези, които обичат да носят памперси, може да имат фетиш за възрастни бебета.

Принудителното уриниране се счита за силно еротичен акт за някои BDSM фенове.

Защо някои хора се наслаждават на водни спортове

Интригуващо е защо играта с урина е толкова опияняващо включване за мнозина. Уринирането е основна функция, разглеждана от мнозинството просто като необходимост от живота, а не като потенциално сексуално радваща дейност.

Игра на сетивата

Това може да е просто любов към свързаните с водните спортове усещания, които връщат почитателите към дейности, базирани на уриниране, наслаждавайки се на желанието за уриниране, самото уриниране или подмокрянето в дрехи или памперси. В края на краищата изпразването на един пикочен мехур е силно облекчение, докато течността, напускаща тялото, е топла и може да предизвика влажни преживявания. Тук има много възможности за множество сетивни наслади.

Елементът табу

Водните спортове се разглеждат като по-екстремна сексуална практика. Насладата от играта, може да включва и възбуда от факта, че знаеш как се гледа от обществото като цяло. Бунтарството в този случай е движещ фактор.

Унижение

Уринирането върху някой друг може да изглежда като унизително начинание. От детството ни учат – в тоалетната само със затворени врата, без никой друг. Унижението като интензивен умствен, емоционален и физически прилив е тясно свързано с нуждата от възбуда при някои хора.

Доминиране и подчинение

Може би златните душове и водните спортове са нещо повече от табу наслада или ира на сетивата – това може да бъде фетиш към подчинение или доминиране. Като част от BDSM взаимоотношенията, водните спортове може да се разглеждат като потенциална дейност, която да бъде включена в бъдещите сексуални сесии.

След честна, открита дискусия и с Вашето активно съгласие, можете да решите да опитате нещо ново, за да разширите нормалните си секс преживявания – и да угодите на своя Доминант, ако сте в ролята на покорен. Или може би след малко нежно експериментиране със собствено темпо, ще откриете, че в крайна сметка не е за Вас.

Водни спортове могат да бъдат изключително вълнуващо пътуване. Усещането, табуто, унижението плюс силовите компоненти играят роля и се комбинират, за да създадат наистина незабравима игра.

Безопасни ли са тези игри

Това е напълно разбираем въпрос. В края на краищата урината е отпадъчен продукт на организма и я отделяме няколко пъти на ден. В момента, в който напуска тялото, урината е почти напълно стерилна. Ако урината не съдържа следи от кръв, тя не може да предаде ХИВ или полово предавани инфекции. Добра практика е обаче редовно да се проверява – и също така да сте сигурни, че сте запознати със състоянието на партньора си.
Ако се наслаждавате на водни спортове, в които ще се преглъща урина, трябва да се имат предвид нивата на хидратация както на уриниращият, така и на „пияча“. Това, че сте добре хидратирани, ще означава не само, че можете да осигурите добро количество урина за пикантната си игра, но и, че урината ще бъде максимално разредена. Поглъщането от средния поток ще помогне на „пиещия“ да поддържа добро здраве, тъй като всички бактерии в уретрата се отделят в началото на потока. „Пиячът“ също трябва да се увери, че е добре хидратиран; пиенето на урина е дехидратираща дейност, така че следете за собствените си водни нива.

Освен физическите здравни фактори, уверете се, че сте психично здрави и щастливи също. Вървете със собствено темпо; не се чувствайте принудени да правите нещо, което може да не искате да правите, просто защото чувствате, че това е „очаквано“, „планирано“ или „поискано“ от Вас. Разбира се, че съветите се отнасят за всяка интимна / сексуална активност.

В ситуации, в които думата „не“ може да е част от ролевата игра („фалшиво нежелание“), уверете се, че сте задали различна безопасна дума, която означава спиране.

Как да избегнем бъркотия

… Освен ако не искате, очевидно! Повечето от нас не искат да завършим с локва на матрака или да се вървим по килим, напоен с урина, независимо колко секси беше играта на водните спортове. Основната ни техника на „избягване на каша“ в това отношение е да ограничим водните спортове под душа (по-лесно за маневрирате е там, отколкото във ваната), така че можете да се изцапате, да се почистите, да излезете и да изсъхнете – и да имате само спомени без каквато и да е мръсотия.

Също така има чаршафи, устойчиви на течности, но имайте предвид, че те са 100% устойчиви на течности, така че урината или други течности просто ще стоят върху чаршафа. Наличието на хавлиени кърпи, може да помогне в това отношение.

Picture of Оригинална публикация от екипа ни
Оригинална публикация от екипа ни

Нашите автори са висококвалифицирани създадели на съдържание и експерти в областите на сексуалното здраве, психологични аспекти на интимността и продуктите за възрастни! Всяка статия е разработена с помощта на достоверни източници на информация.

Тази публикация "В разбирането на водните спортове: златен душ и уриниране" се появи за първи път в блога на cleopatrabg.com