Ajax Loader

Триминутна сексуална игра, която ще обърне интимния ви живот с главата надолу

Оцени статията
(0 ревюта)
Съдържание на статията

Ако сте от онези момичета, на които им е трудно директно да кажат на партньора си какво искат, тогава една обикновена триминутна игра в леглото ще помогне на Вас и на Вашия любовник. И да, лесно и ефективно е.

Правила на играта

Триминутната игра е разработена от Хари Фадис и е упражнение за двама или повече, които си задават два много прости въпроса: „Къде искаш да те докосвам 3 минути?“  и „Как искаш да те докосвам 3 минути?”  Тази проста и разбираема структура на играта, въпреки че изглежда примитивна, всъщност Ви помага да направите много открития относно собствената си сексуалност.

Тази игра се основава на взаимно желание, доверие и намерение да се установи взаимодействие. Произхожда от тантрични практики и идеята е да научи сексуалните партньори да дават напътствия за това какво им харесва по време на секс.

Как се играе играта

Не препоръчваме да започнете тази игра с докосване на гениталиите. Също така не препоръчваме и сексът да започва директно с проникване. Започнете, докосвайки нежно партньора си и му дайте точно това, което той иска: нито повече, нито по-малко.

Целта на играта е да откриете кои докосвания му харесват и кои не, също и коя роля му харесва: активна и пасивна.

Промяна на ролите

Ако често „давате“ повече нежност на партньора Ви, а не получавате същото, може би това е така, защото искате да му угодите. Замислете се и си отговорете на въпроса, защо Ви е по-удобно в тази роля? Отговорът „Харесва ми да правя това“ (ако е честен) е добър отговор и няма абсолютно нищо лошо в това да обичаме изключително активна роля в секса. Важно е да правите това защото наистина го искате, а не просто да правите услуга на друг човек.

Същото важи и за пасивната роля. Опитайте се да разберете дали не сте твърде алчни и егоистични в тези игри. Или просто се страхувате да действате по-решително?

Разменете си ролите и ще откриете нови неща. Ако по някакъв начин се почуствате некомфортно, няма нищо лошо в това да спрете, да си кажете един на друг какво се е объркало и да промените правилата. Това не е олимпийски спорт и двамата определяте правилата.

Защо да играем това?

На първо място, за да провокирате диалог. Често приемаме секса за даденост, като нещо, което работи по сценарий. Играта неохотно променя правилата, а в секса няма правила, стига всеки от участниците да го харесва.

Може би в тези три минути ще научите повече за себе си, партньора си и сексуалността, отколкото очаквате.

Оригинална публикация от екипа ни
Оригинална публикация от екипа ни

Нашите автори са висококвалифицирани създадели на съдържание и експерти в областите на сексуалното здраве, психологични аспекти на интимността и продуктите за възрастни! Всяка статия е разработена с помощта на достоверни източници на информация.

Тази публикация "Триминутна сексуална игра, която ще обърне интимния ви живот с главата надолу" се появи за първи път в блога на cleopatrabg.com