Ajax Loader

Топ 6 секс игри, с които да се забавлявате

Оцени статията
(0 ревюта)
Съдържание на статията

Почти всички от време на време се нуждаем от малко разтърсване в интимния си живот. Има огромен брой възможности, как точно това може да се направи – нови пози, обсъждане на тайни и мръсни фантазии и ролеви игри в леглото. Предлагаме Ви 6 необичайни и интригуващи забавления, които със сигурност ще добавят пламък към връзката Ви.

1. Познайте частта на тялото

Всичко, от което се нуждаете за тази забавна игра е маска или лента, с която да завържете очите си. Веднага след като един от участниците „изгуби зрението“, лидерът избира част от тялото си, с която докосва една от частите на тялото на партньора. Ако участникът със завързани очи е отговорил правилно, той ще получи специална награда по свой избор.

Купете маска за очи Fifty Shades Of Grey от Sex Shop Cleopatra за максимално удоволствие по време на игра.

2. Истина или предизвикателство: XXX версия

Това е променена версия на популярната игра, но с по-малко разговори и повече действия. След провокативни въпроси, добавете интригуващи задачи – например „свали дрехите ми без да използваш ръцете си“ или „изпрати ми мръсно съобщение утре по време на работа“.

3. Игра за обратна връзка

Защо да казвате на партньора си как искате да бъдете възбудени, когато можете да го покажете? 

Съблечете се и се настанете удобно на леглото обърнати един към друг. Първият човек ближе, целува, стиска и възбужда другия в рамките на минута, така като той или тя би искал да бъде възбуден. След това ролите трябва да се разменят.

4. Пикантно гледане на телевизионни предавания

Гледайте любимото си предаване. Определени събития, случващи се на екрана, ще Ви предизвикат на определени действия.

Вземете, например, Игра на тронове. Всеки път, когато Церсей пие вино, се целувате. Когато драконът издиша огън, правите почивка за орален секс. И ако някой от Севера напомни, че зимата е близо или Ланистър споменава известната им кредитоспособност, единият от Вас трябва да доведе до оргазъм другия.

5. Какво има в чантата

Имате ли секс играчки с партньора си? Независимо кои и колко са, изборът им преди сексуален контакт също може да бъде превърнат в отделна игра. Сложете цялата си колекция в чанта и вземете нещо на случаен принцип. След това вижте какво удоволствие може да получите от използването на избраната играчка за пет или десет минути. Това е много интересен начин да оставите съдбата да реши как да прекарате вечерта си.

6. Порно караоке

Тази игра е без съмнение една от най-добрите. Вие и Вашият партньор избирате няколко порно филма, които и двамата харесвате.

Задачата е възможно най-проста: опитайте се да повторите настроението, позите, техниката и скоростта колкото е възможно повече. Но веднага Ви предупреждаваме, не забравяйте, че „всички трикове на екрана се изпълняват от професионалисти“, и се опитайте да не прекалявате , за да не получите наранявания по време на тази игра (уви, това понякога се случва).

Оригинална публикация от екипа ни
Оригинална публикация от екипа ни

Нашите автори са висококвалифицирани създадели на съдържание и експерти в областите на сексуалното здраве, психологични аспекти на интимността и продуктите за възрастни! Всяка статия е разработена с помощта на достоверни източници на информация.

Тази публикация "Топ 6 секс игри, с които да се забавлявате" се появи за първи път в блога на cleopatrabg.com