Ajax Loader

Тенга Flip Zero 0 – ревю на мастурбатора

Оцени статията
(0 ревюта)
Съдържание на статията

Tenga Flip Zero е една от най-добрите секс играчки за мъже създавани някога.Снабдена е с уникални вътрешни релефи за пениса, който се нуждае само и единствено от интензивна стимулация и създава супер силно усещане за засмукване. С иновативен дизайн и висококачествени материали, които му придават невероятна естетика и лесна за почистване конструкция, тази играчка се превръща в перфектната придобивка за мъже, които обича да изследват границите на удоволствието си!

Купете Мастурбатор Flip Zero от Sex Shop Cleopatra за съвсем ново ниво на наслада.

Първо впечатление

Tenga Flip 0 (Zero) се предлага красиво опакован в пластмасова кутия, която може да се използва като стойка или калъф за съхранение. Тази играчка е елегантна и гладка отвън. Веднага се вижда, че това е една доста голяма играчка. Комбинацията от мек и нежен еластомер от TPE и от здрава ABS пластмаса правят тази играчка лесна за задържане, използване и преместване от едната ръка на другата по време на игра. Когато извадите играчката от кутията, изскачат две дози лубрикант – така че тази играчка е готова за игра на мига, след като сте се върнали от магазина за възрастни! За бъдещото използване задължително използвайте лубрикант на водна основа, за да извлечете максимално удоволствие от Вашата играчка.

Вътрешното преживяване

Акцентът на тази играчка е, разбира се, колко прекрасно е да се използва! Вътрешността на играчката се отличава с невероятно детайлен и релефен дизайн. Той има гребени и извивки, които наподобяват зъбни колела по цялата дължина на играчката и със уникален дизайн в горната част само за главата на пениса. Всяка страна е различна, така че можете да завъртите играчката, за да получите различни усещания по време на мастурбацията. Можете също така да натиснете подложките отстрани, за да увеличите стимулацията. В горната част на играчката има много малък отвор, който позволява да проникне въздух, симулирайки чувство на засмукване.

Лесен за използване

Играчката се отваря лесно, което позволява лесното нанасяне на лубрикант по цялата дължина на играчката, както и почистването й преди и след игра. Почистването на тази играчка става с антибактериален сапун и вода или специализирани почистващи средства.

Ако сте чувствени изследователи и искате да опитате всичко, което прекрасният свят на секс играчки може да предложи – опитайте тази играчка!

Оригинална публикация от екипа ни
Оригинална публикация от екипа ни

Нашите автори са висококвалифицирани създадели на съдържание и експерти в областите на сексуалното здраве, психологични аспекти на интимността и продуктите за възрастни! Всяка статия е разработена с помощта на достоверни източници на информация.

Тази публикация "Тенга Flip Zero 0 – ревю на мастурбатора" се появи за първи път в блога на cleopatrabg.com