Ajax Loader

Суинг разказ с размяна на гаджета

Оцени статията
(0 ревюта)
Съдържание на статията

Този суинг разказ се случи през есента на 2017 г. Живеех с моята приятелка Пламена. Една вечер беше поканила да ни гостуват една нейна приятелка – Доротея и приятеля ѝ Божидар.

Всички бяхме около 20 годишни и изглеждахме добре. Моята Пламена имаше страхотно дупе (в което често се взираше Божидар) и големи гърди, но в същото време тънка талия. Доротея не отстъпваше, даже напротив, нейните гърди бяха дори още по-големи. Това е причината, заради която беше непрекъснато с дълбоко деколте, както и този път.

Алкохол и игри

Те дойдоха вечерта, ние с приятелката ми вече бяхме изпили малко вино и бяхме в настроение, но не сме и предполагали, че това ще бъде началото на първото ни суинг приключение. Започнахме да играем някаква настолна игра и да пием едновременно. След няколко часа всички бяха доста пияни. Доротея вече не се смущаваше от буквално изпадащите си красиви гърди, краищата на зърната на които стърчаха все повече и повече. Пламена все повече и повече „случайно“ потъркваше задника си в къси шорти върху Божидар. Погледите в стаята ставаха все по-предизвикателни, а разговорите все по-вулгарни.

Вечната „бутилка“

Едно от момичетата предложи да играем на бутилка. Всички бяхме съгласни с това предложение. Момичетата първи се целунаха, което направиха страстно, като по този начин допринесоха за увеличаване на напрежението в гащите на мъжката част от компанията. По принцип след това се падна ние с Божидар да го направим, но се съгласихме, че няма как да стане това. Това и даде началото на нашата суинг история. След това – аз и Доротея. Тя ме повика с пръст, аз се наведох малко и тя започна страстно да ме целува, правейки всевъзможни пируети с език в устата ми. Тя ме хвана за косата, и леко потърка горещото си котенце по бедрото ми. Струваше ми се, че тази целувка продължи цяла вечност и когато тя започна да ме целува по врата и да сваля ризата ми, разбрах защо – Пламена беше засмукала големия пенис на Божидар, буквално си го беше набутала до сливиците.

Стана много горещо…

Бях малко шокиран, но ме възбуждаше ужасно много и реших да оставя всичко да си върви. Доротея също не губи време и ускори нещата, също стигна до пениса ми. Пламена малко се отдръпна от Божидар, хвана ме за хуя и започна да ме целува. В това време Божидар я обърна и започна да влиза в нея. Очите й леко се завъртяха, а от устата й излезе лек стон на удоволствие. Тя стисна члена ми по-силно и притисна устните си към устните ми и аз усетих всяко натискане на члена в путенцето ѝ. Доротея реши, че трябва да премине към по-активни действия и свали бикините си. Тя седна отгоре ми и започна да подскача с такава страст, че аз почти свърших. Хванах я за главата и смъкнах надолу. Започна да ближе топките ми и хуя ми. Бях на върха на удоволствието. Устните ѝ не спряха да се движат, а стенанията на Пламена вече се бяха превърнали в писъци. Обърнах Доротея и започнах аз да я лижа.

След малко соковете ѝ потекоха. Сложи ме по гръб и седна с горещото си тясно дупе върху твърдия ми член, а Божидар се настани на путенцето ѝ, Пламена седна на лицето ми и започнах нея да лижа. Момичетата започнаха да свършват. Доротея вече не разбираше кой къде е в този суинг, крещеше, драскаше всичко наоколо, а Пламена се изви като котка и започна да пръска право в устата ми. Не можеше да продължава така дълго. Легнахме върху момичетата в поза 69 и започнахме да ги чукаме в устата. Гледах как моята Пламена я чукат силно, топките му я удрят в горната устна, но тя нямаше нищо против. И тогава той започна да свършва – членът му в устата на моята любима се изду още повече и от ъгълчето на устата й потече сперма, а тя самата завъртя очи от оргазма. Разбрах, че щях да свърша и пъхнах члена дълбоко в гърлото на Доротея, а аз засмуках мокрия ѝ клитор. Усетих как струите от моята сперма изпълват гърлото ѝ и как тя се опитва да изкрещи в пристъп на най-силен оргазъм. Путенцето й отново отдели прилична порция течност, която аз преглътнах с удоволствие.

Щастливия край

След това невероятно суинг парти всички седнахме и се смеехме. Разбрахме се по-често да се срещаме и да разменяме партньорите си и се превърнахме и двете двойки в суингъри.

Picture of Оригинална публикация от екипа ни
Оригинална публикация от екипа ни

Нашите автори са висококвалифицирани създадели на съдържание и експерти в областите на сексуалното здраве, психологични аспекти на интимността и продуктите за възрастни! Всяка статия е разработена с помощта на достоверни източници на информация.

Тази публикация "Суинг разказ с размяна на гаджета" се появи за първи път в блога на cleopatrabg.com