Ajax Loader

Свирката: удоволствие или грях

Оцени статията
(0 ревюта)
Съдържание на статията

Всеки мъж обича свирките.

Ако твърди обратното, тогава или е импотентен или никога не е изпитвал мокри женски устни върху пениса си. Ако попитате жени (или мъже с обратни наклонности), които са запознати с техниката на свирката, възторжено ще я опишат като изкуство.

От къде произлизат свирките?

Оказва се, че оралният секс е бил популярен и в Древна Гърция, въпреки че там са били предпазливи с него и жените с потекло не са могли да си позволят да доставят орално удоволствие на мъжа си.

Много видове изкуство идват от древен Рим, свирката не е изключение. Там, между другото, този тип секс се е считал за унижение и се е използвал само в хомосексуални отношения, като по този начин се посочва доминираща и доминирана страна. Но през I в. Сл. Хр свирката е легализирана и подробно описана в староиндийския трактат „Кама сутра“. Тази дата може да се счита за начало на развитието на оралният секс.

Кой командва?

Има три мнения кой отговаря по време на орален секс. Именно тези три мнения разделят свирката на видове: 

  • фелацио;
  • дълбоко гърло;
  • автофелацио.

Фелациото е вид свирка, в която нежният пол доминира. Този вид е по-често срещан между мъжете романтици, неопитни в секса или просто мързеливи. Тук цялата свобода на действие е предоставена на жената. Тя ясно разбира от какво се нуждае мъжът, как да стисне члена, как да си играе с езика и в кой момент да ближе тестисите.

При дълбокото гърло мъжът доминира. Той контролира ситуацията и умело слага члена си в устата на жената. Дълбокото гърло се харесва повече на хора, които обичат да командват както в живота, така и в леглото.

Купете спрей дълбоко гърло за орален секс от Sex Shop Cleopatra, за да се изпитате удоволствието без никакъв дискомфорт.

Автофелациото е най-трудната форма на устно удовлетворение, тъй като основната задача е самозадоволяването. Някои бизнес фанатици дори специално си режат ребрата, за да стигнат до своя „приятел“.

Друг изглед

От страна на жената свирката се разглежда от различни ъгли. Изненадващо от 100 интервюирани жени, 40 никога не са доближавали до устата си мъжки член и дори го смятат за срамно. Други 10 жени са се опитали, но не са успели. И това е в 21 век. Какъв е въпросът?

Целият проблем е в главата. Дълго време жените се възпитавали от феминистки, а на човечеството са налагани морални стандарти. Ето последствията: жените не са склонни към пълно отпускане по време на секс. Те го възприемат като акт за размножаване, но не и като удоволствие.

Ние напредваме, развиваме се. За тези останали 50 жени от интервюираните, свирката доставя радост по различен начин: дълбоко гърло, обикновенна свирка, сперма по лицето (в устата, на гърдите …), различни пози и т.н. В тази ситуация те се чувстват като кралици.

Освен това има разновидности на игри по време на свирка. Някои предпочитат лед, други мента или паста за зъби. Също така, различни скорости, различни спомагателни действия, като например пениса между гърдите и главата в устата или пениса в ръката. Можете дори да потопите тестисите в различни течности, за да получите нови усещания. Като цяло има много място за въображение.

Малко за спермата

Завършващата част от свирката, разбира се, е еякулацията. Тук също има много начини да не завършите банално на чаршафите, а да развиете естетически изкуството на секса. Много хора предпочитат части от тялото: корем, уста, лице, гърди. Можете да свършите на езика на партньора си и да завършите с целувка. Има някои хора, които използват допълнителни неща, например чаша, от която след това пият спермата. Също има и достатъчно място за въображение.

Всяко изкуство изисква своето развитие

Време е човек да открие нови граници на секса. Свирката може да се изучава във филми, книги, статии, но най-важното – не забравяйте да опитате всичко с партньора си и да измислите нещо ново, което Ви допада. Освен това, колкото повече жени сюрпризират мъжете си, толкова по-малко статистики ще има за изневери и разводи. Има какво да се помисли.

Оригинална публикация от екипа ни
Оригинална публикация от екипа ни

Нашите автори са висококвалифицирани създадели на съдържание и експерти в областите на сексуалното здраве, психологични аспекти на интимността и продуктите за възрастни! Всяка статия е разработена с помощта на достоверни източници на информация.

Тази публикация "Свирката: удоволствие или грях" се появи за първи път в блога на cleopatrabg.com