Ajax Loader

Щастлива среща в автобуса

Оцени статията
(0 ревюта)
Съдържание на статията

Казвам се Александър. Сега съм на 22 години и имам доста разнообразен сексуален живот, така че искам да споделя как започна всичко. 

Моите желания

Това се случи преди две години в средата на септември. По това време бях в стабилна връзка с моята приятелка. Трябва да призная, че тя не е лишена нито от интелигентност, нито от външен вид: стройна, дългокоса брюнетка, макар и с малки, но много красиви гърди. Тя беше първото ми гадже, както аз на нея. Благодарение на това от самото начало на сексуалния ни живот ние открито обсъждахме проблемите на секса с нея и ги решавахме с общи усилия. Но въпреки редовния секс и откритостта в общуването по теми, свързани с него, имаше един проблем, който никога не можахме да решим: исках да опитам с други момичета и жени. Това е нормално желание за всеки мъж, мисля. 

Появи се случайно

Е, беше септември. Времето на късите рокли и потници отмина и постепенно започна да става все по-студено. И ако през деня все още беше нормално, то вечерта си беше хладно. В една от тези вечери се прибирах с градски транспорт, след кръчма. В автобуса имаше малко хора. На една от спирките се качи жена, изглеждаше на около 35. Тя седна до мен. Вниманието ми веднага беше привлечено от нейните гърди. Бяха големи. Блузката й едвам ги скриваше. Осъзнах, че открито се взирам в нея, и се опитах да отместя поглед, но вместо това се загледах в краката й, покрити с черни чорапи.

 • Какво, да не си ме хареса? – попита тя неочаквано – Не можеш да откъснеш очи от мен.

Притесних се и не знаех какво да отговоря. 

 •  Не се притеснявай, знам, че съм секси, каза тя и хлъцна. 

Тогава не усетих никаква миризма на алкохол, въпреки че самият аз не бях трезвен.

 • Е добре, харесвам ти! Това е чудесно! Тогава ще намерим общ език с теб! 

Сладки приказки

След тази фраза разговорът ни потръгна някак от само себе си. Тя се казаваше Марина и каза, че се връща от фирмено парти, разказа ми за работата си, за ежедневието си. Когато автобусът спря на спирката ми, щях да се сбогувам, но тя слезе с мен. Оказа се, че и тя живее наблизо.

 • Слушай, Сашо, искаш ли да ме изпратиш до нас?
 • Добре. Съгласих се без много колебание. 

Вървяхме около 20 минути и през това време си разказвахме най-различни истории. Стигнахме до входа. Тя ме хвана за ръката и ме поведе. Не задавах въпроси и не се противях. Настани ме в хола. Там седнах на дивана и поисках вода, сушата започна да ме измъчва. След като получих чаша вода, веднага я изпих и я върнах на Марина. 

 • Е, как да ти благодаря, че ме изпрати? – попита тя с палав поглед.
 • Не знам. 
 • Може би така? Вдигна полата си, за да мога да видя черните й дантелени бикини. 
 • Е, това е… – нямах време да довърша, като тя седна отгоре ми и ме целуна.

Всичко стана изведнъж

Целувката ми завъртя главата. Докато се опитвах да разбера какво се случва, тя сложи ръцете ми на дупето си. Инстинктивно започнах да я галя, а тя ме целуна по-страстно. От такова действие пенисът ми веднага се надърви. 

 • О, и ти вече си готов! – закачливо каза Марина. 

Тя слезе от мен и разкопча блузата си, разкривайки прекрасен дантелен сутиен, който скриваше гърдите й. Марина разкопча панталоните ми и ги дръпна до коленете ми заедно с боксерките ми и членът ми беше пред лицето й. Тя го целуна нежно веднъж в основата, после отгоре и бавно го потопи в устата си. Изпъшках от удоволствие. Марина плъзгаше устни нагоре-надолу по члена, без да спира, и активно го галеше с език. 

 • Кажи ми, имаш ли си приятелка? — попита тя изведнъж.
 • Важно ли е? 
 • Да! Искам да знам какъв човек си! 
 • Да, имам. – признах си честно. Но искам да опитам повече от едно момиче в живота си! 
 • Ахаха! Правилно! Мъжът трябва да бъде с много жени! След като каза това, тя погълна члена ми до гърлото си. Беше просто страхотно! След няколко минути тя спря и седна до мен. 
 • Твой ред е! Не мислеше ли, че само аз ще работя с езика? Хайде свали ми бикините и действай! 

Подчиних се

Направих както тя поиска. Коленичих, вдигнах полата й и внимателно свалих бельото й. Пред мен се разкри гладко избръснатата й путка. Леко я докоснах: беше цялата мокра. Започнах нежно да я облизвам, като последователно галих клитора, после срамните устни и понякога прониквах с езика вътре в нея. Докато бях между краката й, ръцете й галеха главата ми, притискайки я към чатала. Започнах да изпадам в еуфория – никога не ми е било толкова приятно да ближа путка. Марина прекъсна удоволствието ми. Тя вдигна главата ми, придърпа ме към себе си и ме целуна. Марина, вдигна полата си, и се подпря с лакти на дивана. Без да му мисля проникнах в нея. Хуят ми влезе лесно, защото беше много влажна и тя изстена. Започнах да я чукам. Отначало бавно, но постепенно започнах да се ускорявам. Колкото по-бързо се движех, толкова по-силно стенеше тя. С това темпо издържахме около 5 минути. Когато започнах да се уморявам, тя ми предложи да отидем в спалнята. Веднага след като влязохме, тя ме бутна на леглото и налапа пенисът ми чак до гърлото. Тя започна да го смуче и да го ближе. След като ми направи невероятна свирка, тя седна отгоре и започна да ме язди. Тя се движеше все по-бързо и по-бързо докато не свърши. Аз също бях на границата, така че сложих отдолу и започнах да я чукам все по-силно, докато и аз не свърших. Право върху гърдите й. 

Следва продължение

И двамата бързо заспахме. На сутринта се събудих сам в леглото. Като не намерих дрехите си наблизо, се увих в чаршаф и излязох от спалнята. От кухнята идваше миризмата на бъркани яйца. Когато влязох там, Марина се въртеше около печката с нощница, която едва прикриваше дупето й. 

 • О, ти си буден! Закуската е готова! Снощи беше просто невероятно! 
 • Да! Беше незабравимо!
 • Искаш ли да продължим сега! 

С тези думи тя извади малка бутилка, обърна се с гръб към мен и подпря лакти на масата 

 • Това е лубрикант! Намажи ми дупето с него и сме готови! 
 • Искаш отзад? – бях изненадан.
 • Е да! Днес имаш късмет.

Сложих обилно лубрикант, пъхнах пръста си няколко пъти, а след това и пениса си там. С малко натиск се озовах вътре. Започнах да се движа – Марина започна да стене. Изглежда, че харесва аналния секс. Опитах се да се движа не много бързо, за да не я боли. Тя затвори очи от удоволствие и прехапа устни. От тази гледка се превъзбудих и се изпразних в ануса й. Сперма започна да изтича от него. След като се почисти закусихме вече с леко изстинали яйца.

 • Ела утре вечер пак! Ще се радвам да се видим! 
 • Не мога, имам среща! 
 • Тогава след срещата! 
 • Добре, че ще дойда!

Записа номера си в телефона ми. Целуна ме страстно, използвайки езика си и затвори вратата след мен.

Picture of Оригинална публикация от екипа ни
Оригинална публикация от екипа ни

Нашите автори са висококвалифицирани създадели на съдържание и експерти в областите на сексуалното здраве, психологични аспекти на интимността и продуктите за възрастни! Всяка статия е разработена с помощта на достоверни източници на информация.

Тази публикация "Щастлива среща в автобуса" се появи за първи път в блога на cleopatrabg.com