Ajax Loader

Cleopatra е първия секс магазин в Glovo

Оцени статията
(0 ревюта)
Съдържание на статията

Sex Shop Cleopatra вече предлага продуктите си за покупка в онлайн системата на Glovo България!

Партньорството се сключи през Октомври 2021 година и дава възможността да се извършва онлайн поръчка на секс играчки, стимуланти, лубриканти и козметика от секс магазина през платформата Glovo, която скоро придоби Foodpanda.

Това създава уникалната възможност да поръчвате любимите си продукти до врата с изключително бърза доставка!

Ние запазваме политиката си за 100% дискретна достаква и куриерите на Glovo не виждат продуктите и получават пакетите запечатани! За тях това е поредната доставка.

Пазарувай бързо и сигурно – избери над 2000 продукта

Системата на Glovo се запълва ежеседмично и се очаква да достигне до над 2000 артикула от всички категории на секс шоп Cleopatra:

Как да поръчаш от Cleopatra чрез Glovo?

Всеки желаещ да пазарува с доставка до 1 час от Glovo от нас, трябва да се регистрира през интернет сайта или мобилното приложение на Glovo, да въведе адреса си на доставка и да избере „Glovo Mall“. Там ще откриете Клеопатра и при натискане върху нас ще видите нашите категории и продукти.

Еротичен магазин Cleopatra и Глово се стремят доставките да се осъществяват максимално бързо (до 1 час от момента на поръчка). Всички мерки за безопасност да се изпълняват, а при онлайн плащане клиентите да могат да използват и безконтактна доставка.

Picture of Оригинална публикация от екипа ни
Оригинална публикация от екипа ни

Нашите автори са висококвалифицирани създадели на съдържание и експерти в областите на сексуалното здраве, психологични аспекти на интимността и продуктите за възрастни! Всяка статия е разработена с помощта на достоверни източници на информация.

Тази публикация "Cleopatra е първия секс магазин в Glovo" се появи за първи път в блога на cleopatrabg.com