Ajax Loader

Секс за първи път – наръчник за начинаещи от Cleopatra

Оцени статията
(0 ревюта)
Съдържание на статията

Правенето на секс за първи път е строго индивидуално за всеки. Той е изключително обширна област, създаваща различни емоции за всеки. Съществуват няколко начина, които да направят първия път по-приятен и комфортен за начинаещите.

Повече за първия секс ще разберем от Cleopatra.

Как да се подготвим за първия път?

Всички се притесняват преди да предприемат начални стъпки в сексуално отношение. Липсата на опит демотивира и създава доста трудности, терзания и въпроси. Притесненията не са чак толкова голям проблем, а и не помагат, за това е добре да се подготвите:

Епилация и обезкосмяване

Отнася се както за жените така и за мъжете. Повечето хора не харесват окосмяването особено в интимните области. Постарайте се да премахнете или да оформите нежеланото окосмяване. 

Слагане на презерватив

Кондомът е задължителен. Той предпазва от нежелана бременност и полово преносими заболявания. Не бива да го пренебрегвате от него зависи здравословното ви състояние.

Разберете какви са опасностите от секса без презерватив.

Запознайте се с възможните последици

Добре е да бъдете информирани по темата. Болестите могат да бъдат особено опасни, а тийнейджърската бременност води до бъдещи отражения върху здравословното и психическо състояние.

Бъдете 100% наясно с кого правите секс и дали има опасности.

Изберете подходящ момент

Не позволявайте да правите секс за първи път с неподходящ човек, само защото е модерно или сте единственият девственик в компанията. Важно е да изберете правилен партньор, по-добре опитен и склонен да ви “научи”.

Поддържайте добра хигиена

Използвайте банята преди и след интимни забавления. Внимавайте с нетрадиционните изпълнения, подбирайте чисти места.

Какво ни е нужно за първи секс?

Две неща. Кондом и лубриканти. Задължително е да имате презервативи и лубрикант под ръка. Можете да се възползвате от нашия онлайн секс магазин и да поръчате необходимото 100% дискретно! 

Какво трябва да очакваме?

Забравете очакванията си! Секса е непредвидим и има своите предимства, недостатъци и неудобства. Това го прави толкова забавен, никога не знаете какво ще се случи!

Какви съвети дават от Cleopatra?

Ето още няколко съвета свързани с правенето на секс за първи път:

Не подценявайте кондомите

Дори да взимате противозачатъчни е добре да използвате презервативи. Благодарение на тях се избягва риска от полово преносими инфекции. Когато сте сигурни в предпазните мерки се отпускате повече и се отдавате на забавлението.

Взаимно съгласие

Уверете се,че сте ентусиазирани и съгласни с всичко, което правите в леглото. Не забравяйте, че ако не се чувствате комфортно няма нужда да продължавате.

Дишайте!

В началото голяма част от хората се съсредоточават в стреса предизвикан от първия път. Дишайте дълбоко, това ще ви помогне да се фокусирате върху усещанията си.

Любовната игра не се пропуска

Колкото по-възбудени сте толкова по-добре. Докосването, целувките и оралният секс ви правят по-склонни да достигнете до вагинален оргазъм и еякулация.

Удоволствието на партньора

Инвестирайте в това как карате да се чувства партньора ви и ще получите същото.

Лубрикантите…

Намаляват триенето, което предотвратява опасността от скъсване на презерватива. Прави секса много по-приятен.

Мъже, обърнете внимание

Преждевременната еякулация, невъзможността за оргазъм или спадането в никакъв случай не означават, че не привличате достатъчно половинката си. Комфортът, който трябва да бъде постигнат, изисква време и комуникация.

Разгледайте продуктите ни и се пригответе за вашият първи секс! Направете секса съвършен.

Picture of Оригинална публикация от екипа ни
Оригинална публикация от екипа ни

Нашите автори са висококвалифицирани създадели на съдържание и експерти в областите на сексуалното здраве, психологични аспекти на интимността и продуктите за възрастни! Всяка статия е разработена с помощта на достоверни източници на информация.

Тази публикация "Секс за първи път – наръчник за начинаещи от Cleopatra" се появи за първи път в блога на cleopatrabg.com