Ajax Loader

Секс вместо спорт: 5 пози, които заместват тренировките

Оцени статията
(0 ревюта)
Съдържание на статията

Както знаем, сексът, макар и малко, изразходва калории. Извънредно положение е, навън върлува коронавирус и фитнес залите не работят. Можем да тренираме само вкъщи. Приготвили сме Ви 5 пози, които комбинират тренировка и страхотен секс.

Прочетете още 14 Секси идеи за извънредното положение от секс блога на Sex Shop Cleopatra!

1. Мост към рая

Мостът, както много пози в йогата, изглежда много еротично. Възползвайте се от това! Легнете по гръб, внимателно се повдигнете, използвайки силата на ръцете и краката си. След това ставете партньора да Ви стимулира с пръсти или секс играчка.

2. Котка

Нека партньорът лежи по гръб с възглавници под него. Качете се отгоре му, така че главата на партньора да е между краката Ви, след това отпуснете горната част на тялото и се подпрете на лактите си. Така тренирате мускулите на гърба.

3. Кралицата

Партньорът е по гръб и разтворил крака, Вие сядате отгоре. След това легнете назад и изправете десния крак, а левия оставете на място (или обратно). Освен отлична стимулация на клитора, ще тренирате мускулите на краката.

4. Планк

Модификация на кучешката поза, като прехвърляте телесно тегло върху лактите. Опитайте се да държите гърба си прав, все едно вдигате тежести и ще усетите мускулното напрежение.

5. Горещ стол

За да превърнете позата на ездачката в истинска тренировка, не се подпирайте на ръцете си и не сядайте напълно върху партньора си. Кляканията по този начин не са лесни за правене, но ако я овладеете, стимулирането на мускулите е гарантирано!

Оригинална публикация от екипа ни
Оригинална публикация от екипа ни

Нашите автори са висококвалифицирани създадели на съдържание и експерти в областите на сексуалното здраве, психологични аспекти на интимността и продуктите за възрастни! Всяка статия е разработена с помощта на достоверни източници на информация.

Тази публикация "Секс вместо спорт: 5 пози, които заместват тренировките" се появи за първи път в блога на cleopatrabg.com