Ajax Loader

Секс след раздяла: 4 въпроса при нова връзка

Оцени статията
(0 ревюта)
Съдържание на статията

Ако сте се разделили с партньор след дълга връзка и изобщо не знаете как да организирате личния си живот, включително интимния, това е нормално. Експерти Ви съветват какви въпроси трябва да си зададете, за да разберете какво да правите.

1. Готови ли сте за нови срещи

Няма определено време, което трябва да изчката, за да започнете да се виждате с други хора след раздяла. Ако тя се е оказала внезапна, вероятно ще Ви трябват няколко месеца или повече. Трябва да прецените как се чувствате. Можете ли да отидете на среща и да не говорите за грешките от миналото? Как ще се чувствате при отказ за следваща среща?

2. Искате ли секс с нов партньор

След раздялата много хора се нуждаят от нови усещания. Това е много добре. Но все пак си мислете – имате нужда от секс само за удоволствие, или това означава повече за Вас. Ще се опитате ли да изградите отношения, или искате забавление за една вечер?

3. Колко време ще изчакате преди секс

Може да искате да спите още на първата си среща или може да изчакате известно време. Като се има предвид, че всичко става по взаимно съгласие, няма голяма разлика кога точно ще се случи сексът. Освен ако, разбира се, това не е единственото нещо, което искате! И не забравяйте да използвате презерватив, дори ако не си спомняте кога за последно сте имали интимни моменти.

Купете висококачествени презервативи от Sex Shop Cleopatra, за безопасни забавления!

4. Как ще се почувствате след лош секс

Много мъже имат проблеми при първия си секс с нов партньор – от еректилна дисфункция до ранна еякулация. Ако ще се чувствате некомфортно от такава ситуация, по-добре е да изчакате със секса.

Picture of Оригинална публикация от екипа ни
Оригинална публикация от екипа ни

Нашите автори са висококвалифицирани създадели на съдържание и експерти в областите на сексуалното здраве, психологични аспекти на интимността и продуктите за възрастни! Всяка статия е разработена с помощта на достоверни източници на информация.

Тази публикация "Секс след раздяла: 4 въпроса при нова връзка" се появи за първи път в блога на cleopatrabg.com