Ajax Loader

Секс на първа среща: „за“ или „против“

Оцени статията
(0 ревюта)
Съдържание на статията

Животът ни показва, че не винаги всичко върви по план и освен това този план не винаги трябва да се следва. Този път решихме да повдигнем въпроса за секса на първата среща.

За

1. Не се отказвайте от удоволствието, ако наистина го искате. Кой реши, че сексът на първа среща е табу? Всеки има правото да решава какво иска и кога го иска.

2. Веднага можете да разберете дали трябва да продължите комуникацията. Ако този човек не е подходящ за Вас в леглото, е малко вероятно да успеете да намерите и общ език извън него.

3. Можете да бъдете спокойни и егоистични в секса. Не е нужно да се преструвате, че сте възхитени от краката му, ръцете, гърба или нещо друго, ако това не е така. Помислете за себе си и за Вашето удоволствие! И да, най-вероятно, човекът ще оцени сексуалния Ви апетит.

4. Той наистина се интересува от Вас. Ако той вече е влюбен, тогава няма да мисли нищо лошо за Вас. Може би е мечтал да се срещне с Вас отдавна? Писал Ви е, обадил се е и Ви е поканил. И така, неземната дива се съгласила да прекара вечерта с него. Да, той е безкрайно щастлив!

5. Когато всичко приключи, можете спокойно да заспите и да не се опитвате да започвате разговор за деца и кучета, които все още нямате.

6. Ако мъжът наистина Ви хареса, тогава едва ли ще говори за Вашето възпитание и морални ценности. Харесахте се, между Вас се развихри искра на желанието, а Вие, двама възрастни, просто се предадохте на прилив на страст. Защо не?

7. Това е идеален сценарий, ако търсите само секс, без дълго ухажване, първа целувка на 10-та среща и ходене на пикници или вечери. Да, понякога жените също се нуждаят от секс. Това е напълно нормално!

8. Не е нужно да опознавате приятелите или родителите му. Защото сексът понякога е само секс.

Против

1. Не правете това, само защото мислите, че отказът Ви завинаги ще отдалечи този човек от Вас. Сексът е взаимно удоволствие, а не начин да задържите някой.

2. И все още не забравяйте, че сексът трябва да бъде безопасен. Ето защо, ако под ръка нямате презервативи, по-добре е да оставите секса за друг път.

Купете висококачествени презервативи от Sex Shop Cleopatra, за да сте сигурни, че сексът ще бъде безопасен.

3. Ако се съмнявате в психическото или физическото му здраве, тогава е по-добре да не си играете с огъня и да не рискувате собственото си здраве.

4. Той Ви казва, че няма за какво да се притеснявате и че не е нужно да използвате презерватив. В този случай определено трябва да му откажете.

5. Ако самите Вие не сте сигурни дали искате да правите секс с него. Тогава, най-вероятно, не искате това. Просто се приберете вкъщи. Това е най-доброто, което можете да направите.

6. Пихте твърде много? След седмото уиски той може да Ви се стори доста привлекателен и интересен човек, а на сутринта може да очаквате болезнено разочарование.

7. Ако той не пие, а се опитва да напие Вас. С такъв човек не е само, че не трябва да си лягате, с такъв човек въобще не трябва да общувате!

8. Ако в началото на срещата той Ви каже, че всички жени са станали твърде достъпни. Опасност! Ако искате да излизате още на срещи с този човек, по-добре е да откажете секса.

9. Има неписан закон, според който сексът на първа среща е нарушение на традиционните ценности и накърнява репутацията на жената. Не се заблуждавайте от него, освен ако Вашите собствени житейски принципи или религия не Ви позволяват да правите секс без задължение.

10. Той изобщо не се интересува от Вас по време на срещата, а само подхвърля коментари и намеци за секс. Жените имат нужда от секс, но с мъж, който ги цени. Затова смело изпратете такъв човек и се приберете вкъщи.

Оригинална публикация от екипа ни
Оригинална публикация от екипа ни

Нашите автори са висококвалифицирани създадели на съдържание и експерти в областите на сексуалното здраве, психологични аспекти на интимността и продуктите за възрастни! Всяка статия е разработена с помощта на достоверни източници на информация.

Тази публикация "Секс на първа среща: „за“ или „против“" се появи за първи път в блога на cleopatrabg.com