Ajax Loader

Секс играчки, с които да разнообразим престоя вкъщи

Оцени статията
(0 ревюта)
Съдържание на статията

Колкото и приятно да е някакво занимание, то рано или късно ще омръзне или поне няма да предизвиква вълнението като в началото. Със секса също е така. Рано или късно ще се наложи да експериментирате с нещо ново и непознато. А в момента е идеалното време за това- извънредно положение е, нищо не работи, забранено ни е да се разхождаме по парковете. Имаме свободно време колкото си искаме. Ще Ви дадем някои идеи за секс играчки, подходящи да разнообразите интимността си с тях.

Прочетете още интересни и полезни статии от секс блога на Sex Shop Cleopatra!

Вибратор Tiger G5

Tiger G5 е един от най-качествените вибратори, които се предлагат. Осигурява едновременно стимулация на вагината, клитора и на G-точката. Той е надежден, тих, но в същото време много мощен. Достатъчно пластичен, оребрен и с ясно изразена глава, за възможно най-добра стимулация.

Вибратор за двама Tiani 2

Отличен избор както за истински ценители на секс играчките, така и за тези, които нямат опит в използването им. Подобреният дизайн на Tiani 2 позволява по-ефективно стимулиране на клитора, доставяйки на двойката много по-силни удоволствия. Управлението се осъществява с помощта на дистанционното управление, което е направено от същия деликатен и кадифен материал като самия вибратор. Снабден е с 8 режима на вибрация и се управлява с дистанционно управление с технологията Sense Motion.

Мастурбатор Tenga Spinner

Иновативни мастурбатори изработени със спираловидни механизми, които дават напълно ново усещане при използването им. При движението на играчката нагоре – надолу, тя се върти и около пениса. Tenga Spinner се предлага в три различни дизайна – Tetra, Hexa и Shell, всеки с различен вътрешен диаметър и релеф.

Клитор стимулатор Satisfyer Pret-A-Porter

Елегантна секс играчка от клас Premium, изработена от естествена кожа и благороден метал. За удоволствието на дамите се грижат 11 режима въздушна пулсация и 10 вида вибрации. Satisfyer Pret-A-Porter е водоустойчив и свободно може да се използва в банята.

Виброкуршум за G-точка Jive We-Vibe

Jive е Bluetooth играчка, подходяща както за самостоятелни забавления, така и с любим човек. Изработена от греховно нежен силикон и снабдена с 10 режима на вибрации. 100% водоустойчива, ако случайно решите да прекарате деня в банята.

Оригинална публикация от екипа ни
Оригинална публикация от екипа ни

Нашите автори са висококвалифицирани създадели на съдържание и експерти в областите на сексуалното здраве, психологични аспекти на интимността и продуктите за възрастни! Всяка статия е разработена с помощта на достоверни източници на информация.

Тази публикация "Секс играчки, с които да разнообразим престоя вкъщи" се появи за първи път в блога на cleopatrabg.com