Ajax Loader

Съседът ме изчука!

Оцени статията
(0 ревюта)
Съдържание на статията

Винаги съм имала ефектен външен вид. Висока, червенокоса, крака до ушите, атлетично дупе, стегнати гърди, естествени пухкави устни. Случи се така, че на 29 нито съпруг, нито деца.

Мистериозния съсед

Купих си апартамент, живея сама и всичко щеше да е наред, ако не беше съседът ми. Ами, първо, той е красив и много чаровен. Жалко, че е женен и с деца.

Караше мотор. Готин, спортен, лъскав мотор. Беше толкова секси, когато се прибираше и сваляше каската си. Точно като в еротичен филм. Често се засичахме на стълбището. Нищо нямаше да се случи, но започнах да чувам жена му да крещи от оргазми през уикендите вечер. Явно малките са дадени на село.

Секси мечти

Красавецът е темпераментен и в секса. Мечта. Дори започнах да слушам и да завиждам. Хванах се, че си мисля, че искам да крещя под него по същия начин и не ме интересува дали е зает или свободен. Намирането на секс партньор не ми е трудно, но го исках. Освен това не търсех връзка, а той е женен и следователно няма да се намесва романтиката.

Време за действие

Започнах да търся начини да го засичам. След секс със съпругата си той винаги излизаше да пуши на прозореца между етажите.

Един ден излязох преди него. Умишлено го чаках.

Той не очакваше да ме види и явно беше малко смутен. Беше без риза в шорти за джогинг и мисълта, че инструментът му току-що е бил използван, ме подлуди.

 • Не съм те виждал да пушиш.
 • Рядко се случва, усмихнах се.

Бях облечена в къса копринена нощница. Със сигурност нарочно. И разбира се погледът му се плъзна по краката ми.

Беше кратка среща, но се прибрах и разбрах, че съм влажна като ученичка.

Няколко дни по-късно си разменихме телефонните номера. Очаквах с нетърпение уикенда. Исках да се галя под бурни оргазми зад стената, но по някаква причина ги нямаше. Отидох преди него до прозореца, чакайки го да излезе да пуши. И зачаках. Разбира се, че и той излезе.

— Здравей — промърмори той и се плъзна надолу по стената, запалвайки цигара.

Бях със същата къса нощница и бикини, нищо друго.

Усетих кожата на очите му да се плъзга по краката. Той го скри, но имаше време да оцени липсата на сутиен. Добре си личаха зърната ми, твърди от вълнение. Даже станах малко срамежлива.

Разменихме няколко думи и разбрах, че е малко пиян. Съпругата, както се оказало, заминала за една седмица извън града. Тази новина ми замая главата. Изглеждаше, че ще полудея от желание да му се отдам точно тук и сега.

Сбогувах се и се върнах в апартамента. Той също се прибра. След 10 минути получих SMS: „Много си красива, съжалявам, че пиша така, просто исках да ти кажа това“

Реших да не отговарям. Легнах на леглото и за да се успокоя малко, започнах да се галя. Путката ми коварно течеше. Мисълта, че той ме харесва и че сега е сам не ми даваше мира, но не исках да му изглеждам като евтина курва. И тогава на вратата се почука тихо.

Даже се уплаших от изненада. Тихо се приближих до шпионката. Ето го – моята сексуална фантазия изглежда се сбъдна. Стоях неподвижна. Изглеждаше така, сякаш се канеше да си тръгне. Нарочно отворих малко деколтето си.

Няколко секунди се гледахме мълчаливо в очите. Тогава той хвана главата ми с едно рязко движение и ме целуна. Едва дишах. Ръката му вече се е плъзнала под нощницата ми. 

– Очакваше ли ме?

– Аз… Не можах да намеря какво да кажа.

Той ме хвана на ръце за задника и ме настани на шкафа до вратата, откъдето парфюми и козметика падаха на пода. Не се съпротивлявах, исках го!

Съблече ме и впи устни в зърната ми. След това започна да се спуска по-надолу, галейки всеки сантиметър от тялото ми с език. Когато стигна до подутата ми путка, аз извиках.

 • Ммм, момичето ми тече…
 • Да! Изстенах аз.
 • Ти моето момиче ли си?
 • Да!
 • Ще правя каквото искам с теб.
 • Да…
 • Във всичките ти дупки, нали, скъпа?

Всичко, което можех да чуя в главата си беше: „Да! Да! Чукай ме бързо!“

 • Да! изстенах.

Той преметна краката ми на раменете си и рязко влезе в мен. Изкрещях, а той продължи да навлиза в мен със силни тласъци, все повече и повече.

Фантазията се сбъдна. Членът му беше страхотен, не напразно мечтаех за него. Толкова голям и солиден, колкото си го представях. Много скоро започнах да свършвам. Сигурно от дългото чакане. Той го разбра и започна да се движи по-бавно, усещайки контракциите на моето момиче с члена си. Свърших, но той нямаше намерение да спира. Той отново ме сграбчи като кукла и ме постави на колене пред него.

 • Вземи го, погали го, добро мое момиче.

С тези думи той пъхна член в устата ми. След това го взе в ръката си и го пусна между гърдите ми. Още веднъж и отново. Той стенеше и наблюдаваше движенията. Той наклони главата ми така, че аз облизах главичката на члена му и отново го прокарах между циците. Възбуждаше ме. Исках да продължа.

 •  Всички дупки, помниш ли? – попита той и се усмихна.

Поколебах се. Но той ме вдигна и ме обърна за кучешка. С едната си ръка уви косата ми около юмрука си, а с другата вече мажеше и масажираше пръстена на ануса със собствените ми сокове.

 • Тясна си… Спокойно… Моето момиче ли си днес?
 • Да… Не можах да отговоря нищо повече, просто издишах.

Пъхна два пръста в дупето ми и леко го разтегна. Изстенах от болка и удоволствие едновременно.

 • Искаш го, скъпа. И аз искам сладкото ти дупе…

Вече три от пръстите му работеха в дупето ми и бях готова.

 • Кажи, че искаш да те чукам.
 • Чукай ме…
 • Кажи го, повтори той, ускорявайки темпото и вече ме чука с пръсти с все сила.
 • Искам! 
 • Е, вземи го, моето момиче! – той се усмихна.

Той заби пениса си в мен толкова дълбоко, че отначало се опитах да се отскубна, но той не ми позволи, сграбчи бедрата ми и ме държеше здраво.

Чука ме в задника толкова силно, че ми идваше да крещя. Влизаше рязко, отново и отново, излизаше напълно и пак рязко влизаше. Неволно си спомних писъците на жена му зад стената и вълна от оргазъм ме покри. Свършихме заедно, беше нереално!

Когато той спря, без да махне члена от задника ми, дишайки – разбрах, че ме чака цяла седмица див секс. Толкова го исках.

Оригинална публикация от екипа ни
Оригинална публикация от екипа ни

Нашите автори са висококвалифицирани създадели на съдържание и експерти в областите на сексуалното здраве, психологични аспекти на интимността и продуктите за възрастни! Всяка статия е разработена с помощта на достоверни източници на информация.

Тази публикация "Съседът ме изчука!" се появи за първи път в блога на cleopatrabg.com