Ajax Loader

Ревю: Вибратор Tiger от Fun Factory

Оцени статията
(0 ревюта)
Съдържание на статията

Fun Factory се гордее със създаването на вълнуващи, иновативни секс играчки за жени, мъже и двойки. От вибратори до двойни вибратори и всичко между тях, те са разработили уникална линия от креативни дизайни, които могат да превърнат всяка интимна среща в игриво приключение.

Tiger G5 на Fun Factory е мощен вибратор за стимулиране G-точката. Предлага различни степени на вибрации и скорости (някои са толкова силни, че тялото Ви буквално ще се разтрепери от удоволствие). Той е с идеален размер. Ще Ви даде напълно нови усещания. Има широка основа, идеална за клиторна стимулация.

Характеристика

Име: Tiger G5;
Тип: вибратор за G-точка;
Производител: Fun Factory;
Сърца: 4 сърца;
Качество: 4 звезди;
Палавост: 4 дявола;
Вибрация: 5 автомобила;
Шум: 2 пчели;

Материал: силикон, пластмаса;
Характеристики: многоскоростен, многофункционален, зареждащ се чрез USB, водоустойчив.

Игрив дизайн

Със своите 18 см дължина и 3,9 см ширина използваема част, тази играчка е с идеалните размери. Не е твърде голям, но и не е малък. Равномерно разположени гребени украсяват цялото тяло и в комбинация с вибрациите създават съвсем ново усещане. Това, което прави Tiger G5 още по-приятен е неговата супер гъвкава природа, способността да се движи в синхрон с тялото и извит връх, който наподобява този на истински пенис.

Материал

Tiger G5 е изработен от 100% медицински силикон. Играчките, изработени от този материал са хипоалергенни, непорьозни и без фталати. Препоръчва се да се използва лубрикант на водна основа с него за допълнителен комфорт. Трябва да се внимава с него в близост до определени тъкани, тъй като той лесно парчета мъх. Долната му част е пластмасова, добре извита дръжка с отвор, за по лесно задържане по време на игра. По предната част на дръжката са разположени три бутона за включване и изключване на играчката и превключване на вибрациите.

Приятни и интензивни вибрации

С три бутона, обозначени съответно, този вибратор е много лесен за управление. Задръжте червения бутон „FUN“ за половин секунда, за да го включите и изключите, и използвайте бутоните „-“ и „+“, за да преминете през вибрациите,с които тази играчка разполага.

Tiger G5 разполага с четири различни режима, всички от които имат по три различни нива на скорост. И без значение на кой режим или скорост сте, ще усещате силно вибрациите по цялото тяло на играчката, като ще са най-силни на върха.

1. Целувки:
 • бавна, постоянна вибрация;
 • леко бърза, постоянна вибрация;
 • бърза, постоянна вибрация.
2. Постоянни:
 • по-бърза, постоянна вибрация;
 • супер бърза, постоянна вибрация;
 • неконтролируемо бърза, постоянна вибрация.
3. Аеробни:
 • редуване на слаби и силни вибрации;
 • бързи, кратки вибрации;
 • бързи пулсации.
4. Заслепяващи:
 • дълги, постоянни вибрации;
 • комбинация от бързи къси и дълги постоянни вибрации;
 • ускорение от леки пулсации до постоянни вибрации.

Купете Вибратор Tiger G5 от Sex Shop Cleopatra за разтърсващо удоволствие.

Зареждане

Едно от страхотните и уникални неща на Fun Factory е технологията Click ‘N’ Charge, която използват за своите играчки. С нея можете да върнете живота на Вашия Tiger G5, като свържете включеното магнитно USB зарядно към двете малки, метални палчета, прикрепени към дъното на играчката. Постига се пълно зареждане от шест до осем часа.

Почистване и съхранение

Тази играчка е супер лесна за почистване, тъй като е изцяло водоустойчива и може да се потопи под вода. Просто измийте вибратора с антибактериален сапун и топла вода. Можете също да го почистите, като използвате любимия си почистващ препарат за играчки.

Сатенените торбички са най-доброто място за съхранение на секс играчки, особено тези от силикон.

Плюсове и минуси:

Плюсове:
 • гъвкаво тяло с извит връх;
 • широка основа за стимулиране на клитора;
 • мощни вибрации;
 • водоустойчив;
 • презареждащ се.
Минуси:
 • трябва да се използва с лубрикант;
 • лесно събира мъх.

Като цяло

Ако търсите играчка, която може да осигури невероятно стимулиране на G-точката, комбинирано и с клиторна стимулация, Tiger G5 на Fun Factory определено е вибраторът за Вас. И не се ограничава само до момичетата – дизайнът му дори го прави безопасен и удобен за момчета, които да използват за удоволствие на простатата. Изработен от дебел, безопасен за тялото силикон, този вибратор е супер гъвкав и разполага с добре изразени гребени по цялата дължина на тялото и основата. Чудесен е за хората, които търсят едновременно красив дизайн и мощност на вибрациите.

Picture of Оригинална публикация от екипа ни
Оригинална публикация от екипа ни

Нашите автори са висококвалифицирани създадели на съдържание и експерти в областите на сексуалното здраве, психологични аспекти на интимността и продуктите за възрастни! Всяка статия е разработена с помощта на достоверни източници на информация.

Тази публикация "Ревю: Вибратор Tiger от Fun Factory" се появи за първи път в блога на cleopatrabg.com