Ajax Loader

Ревю: Диамант за клиторна стимулация

Оцени статията
(0 ревюта)
Съдържание на статията

Възможно ли е да не харесвате иновативни секс играчки? Разбира се, че да. Може да изглеждат красиви и качествени, но обикновено нямат необходимата мощност. От Bijoux Indiscrets са свърши невероятна работа със своята приказна, напълно уникална играчка. Възхитителен и игрив, този клитор стимулатор, който идеално се вписва в дланта, е много повече от секс играчка – това е качествен вибратор, направена да угоди на всички.

Характеристика

Производител: Bijoux Indiscrets;
Сърца: 4 сърца;
Качество: 4 звезди;
Палавост: 2 дявола;
Вибрация: 4 автомобила;
Шум: 2 пчели;
Материал: пластмаса;

Специални характеристики: многоскоростен, многофункционален, с плавни и мощни вибрации, водоустойчив, красив дизайн, тих, презареждащ се.

Луксозен дизайн

Прелестният диамантен дизайн веднага привлича вниманието. Оцветен в златно, лек и прилягащ перфектно в дланта, няма момиче, което да подмине тази играчка.

Опаковката също е възхитителна. Клитор стимулаторът се предлага в малка кутия, напомняща на такава, в която може да държите колие или пръстен. Тя е придружена от красива винилова чанта. Освен това вибриращият диамант е напълно водоустойчив и може да му се радвате под душа или във ваната.

Многофункционалност

Тази играчка е много повече от традиционния клитор стимулатор. Формата и я прави перфектна за различни видове външна стимулация. Върхът на диаманта е идеален за стимулиране на клитора или леко вкарване във вагината. Също така е чудесна за стимулация на зърната. Широките стени без проблем могат да стимулират и всяка друга ерогенна зона. Въпреки, че е сравнително малка, тази играчка е абсолютно приказна.

Употреба

Малкият бутон за захранване, който свети в червено при включване или зареждане, е инкрустиран към върха на диаманта. За да включите играчката, просто я натиснете и направете същото, за да превключвате между режимите. За да изключите играчката, натиснете и задръжте бутона за три секунди. Единственият недостатък на тази играчка, е, че наистина трябва да натиснете силно бутона за захранване с плоскостта на палеца си, което прави превключването между режимите малко трудно. Играчката притежава различни нива и режими на вибрации, както следва:

 • постоянна вибрация на средно ниво;
 • по-силна постоянн вибрация;
 • най-силната постоянна вибрация;
 • пулсираща вибрация;
 • четири бързи импулса, последвани от по-дълъг;
 • вълни (ниски – високи – ниски);
 • дълги импулси, последвани от къси импулси;
 • слаба, постоянна вибрация, последвана от силни, дълги импулси;
 • вибрация, започваща много силно и завършваща много слабо.

Купете Клитор стимулатор диамант Twenty One от Sex Shop Cleopatra и се подгответе за приказни оргазми.

Начинаещите и по-опитните потребители, които търсят секс играчка, определено ще се зарадват, тъй като тя е достатъчно силна, за да задоволи и най-претенциозните.

Когато става въпрос за зареждане на тази играчка, качеството пак си казва думата. Няма очевидни отделения за батерии, които отвличат вниманието от естетиката. Просто завъртете горната част на диаманта, за да видите къде се включва USB кабела.
Клитор стимулаторът е много тих – определено нищо няма да се чуе извън спалнята. А дизайнът е наистина дискретен. Спокойно може да го оставите да се зарежда, без да се притеснявате, че някой ще го види и ще разбере предназначението му.

Плюсове и минуси

Плюсове:

 • луксозен, красив дизайн;
 • многофункционален;
 • водоустойчив;
 • презареждащ се;
 • дискретен;
 • подходящ за начинаещи и по-опитни потребители;
 • красива опаковка за съхранение.

Минуси:

 • бутонът за управление е малко неудобен.

Като цяло

За цената и качеството си тази играчка е 100% това, което се очаква да бъде. Това е качествен клитор стимулатор със силни вибрации. Със сигурност ще угоди на всеки вкус. Нивата на вибрации са доста повече, отколкото обикновено притежават тези играчки. Многофункционалността на дизайна е невероятна, а луксозният стил просто увеличава удоволствието. Този вибриращ диамант лесно ще се превърне в най-добрият приятел на дамите.

Picture of Оригинална публикация от екипа ни
Оригинална публикация от екипа ни

Нашите автори са висококвалифицирани създадели на съдържание и експерти в областите на сексуалното здраве, психологични аспекти на интимността и продуктите за възрастни! Всяка статия е разработена с помощта на достоверни източници на информация.

Тази публикация "Ревю: Диамант за клиторна стимулация" се появи за първи път в блога на cleopatrabg.com