Ajax Loader

Ревю: Анален разширител Hush от Lovense

Оцени статията
(0 ревюта)
Съдържание на статията

Любители на аналните игри, този е за Вас! Lovense’s Hush е една от най-добрите секс играчки, които съществуват. Ако искате да изпитате, удоволствие, за което и не сте мечтали, този анален разширител ще Ви помогне.

Характеристика
име: Hush;
тип: анален разширител;
производител: Lovense;
сърца: 5 сърца;
качество: 5 звезди;
палавост: 4 дявола;
вибрация: 5 автомобила;
шум: 3 пчели;

материали: 100% безопасен силикон.

Специални функции:
 • bluetooth;
 • синхронизира се с Вашите плейлисти в Spotify;
 • създавайте, споделяйте и изтегляйте свои собствени вибриращи модели;
 • хендсфри;
 • водоустойчив.

Навсякъде и по всяко време

На първо място, тази играчка може да се свърже с Bluetooth. Ако не сте толкова технологични, не се притеснявайте. Можете да използвате Hush без да изтегляте приложението и все още да се наслаждавате на всичко, което може да предложи. Ако сте готови да се забъркате изцяло, изтеглете приложението „Lovense Wearables“, което е съвместимо както с iPhone, така и с Android. Вече можете да контролирате интензитета на Hush само от телефона си!

Чакайте, има още! Друга функция на приложението позволява интензивността на играчката да се увеличава с увеличаването на опита Ви. Така че, ако ставате все по-опитни в аналните игри с партньора си, аналният разширител ще повиши мощността си. Да станете силни, дами! И ако това не Ви е заинтригувало, можете да създадете свои собствени модели на вибриране и още по-добре, да свържете играчката си към плейлиста си в Spotify, за да вибрира в ритъма на любимата музика.

Ако сте на голямо разстояние от партньора си, Hush е точно това, което Ви трябва. Приложението Ви позволява да се свържете с него, независимо от разстоянието. Трябва само да се свържете с приложението, да добавите партньора си и сте готови за игра. Има толкова много възможности за настройки, които Вие и Вашият партньор със сигурност ще харесате. Ще можете да създадете едно ново интимно изживяване. Това е просто толкова забавно!

Играчката е за опитни

Тази играчка не е подходяща за начинаещи и е доста силна за тези, които са нови в аналните игри. Вибрациите могат да се почувстват силно по цялото тяло на аналния разширител. Дори и при най-ниската настройка, Hush има стряскащо силни вибрации. Има пет настройки за вибриране: слаби, средни, силни, пулсации и вълнообразни. Е, започвате с пет модела, но Вашите възможности са безкрайни, тъй като можете да направите свои собствени безброй опции. Също така играчката е и водоустойчива и може да се отдавате на мокри забавления в банята.

Основите

Като цяло, Hush е добре направена играчка. Изработена е от 100% безопасен за тялото силикон. Когато става въпрос за анални игри, силиконът е благословия, особено с лубрикант. Имайте предвид, че разширителят е силиконов, затова не трябва да използвате силиконов лубрикант. Всички лубриканти на водна основа са идеални. И накрая, забавлението никога няма да спре, тъй като Hush е презареждащ се и отнема само час и половина, за да се подготвите за действие.

Плюсове и минуси

Плюсове:
 • Bluetooth играчка;
 • Синхронизира се с Вашите плейлисти;
 • Създавайте, споделяйте и изтегляйте свои собствени вибриращи модели;
 • Хендсфри;
 • водоустойчив;
 • презареждащ се с USB.
Минуси:
 • не се препоръчва за начинаещи в аналните игри.

Lovense’s Hush е перфектно допълнение към Вашето нощно шкафче на удоволствията, независимо дали искате да добавите допълнителна емоция към анална игра или искате да се свързвате с партньора си, който е на далечно разстояния. Bluetooth играчка, интерактивно приложение, синхронизира се с Вашата музика. Какво повече бихте могли да искате от анален разширител?

Купете Анален разширител Hush от Sex Shop Cleopatra, за да се насладите на истинско анално удоволствие.

Picture of Оригинална публикация от екипа ни
Оригинална публикация от екипа ни

Нашите автори са висококвалифицирани създадели на съдържание и експерти в областите на сексуалното здраве, психологични аспекти на интимността и продуктите за възрастни! Всяка статия е разработена с помощта на достоверни източници на информация.

Тази публикация "Ревю: Анален разширител Hush от Lovense" се появи за първи път в блога на cleopatrabg.com