Ajax Loader

Преди да правите секс във ваната, прочетете тази статия

Оцени статията
(0 ревюта)
Съдържание на статията

В тези мрачни зимни дни всеки иска да намери топло местенце и да се сгуши там с гореща напитка и книга. Иска ни се и секса да е на топло и уютно място. Например в гореща вана. Романтиката е същата: листенца от рози, свещи и приятна музика. Но опасността дебне от там, където не я очакваме. Така че, преди да се гмурнете с глава напред към удоволствията в банята, прочетете нашия материал.

Купете пяна за вана с феромони от Sex Shop Cleopatra и се насладете на горещи мокри забавления!

Размерът има значение

А именно – размерът на банята. По-добре е да организирате романтична среща в хотелското джакузи, а не в банята на апартамента Ви. Първо, ще бъде много тясно. Второ, ако сериозно планирате да правите секс във ваната, имайте предвид, че ще се остане само малко вода на дъното, а останалата част ще е на пода от движенията Ви.

Листенца от рози и свещи

Най-честите спътници на влюбените в банята. Но листенцата могат да задръстят канала. А да срещнеш водопроводчика след нощна страст и да му обясниш защо имаш цяла градина в тръбата е много забавно.

Що се отнася до свещите, не забравяйте, че ако банята е малка, тогава те бързо изсушават въздуха. Свещите, поставени отстрани на ваната , изглеждат добре само в списания и американски мелодрами. В реалния живот е много вероятно да ги блъснете във водата.

Мокри фантазии

Банята е добра за любовна игра, но не и за най-проникващия секс, защото водата измива естественото смазване. Колкото и абсурдно да звучи, във водата може да бъде ужасно сухо. Бързо ще се усетите след проникване.

Можете да използвате лубриканти на силиконова основа, но е по-добре просто да се забавлявате във ваната, а за по-дълбока комуникация да се насочите към спалнята.

Защита

В горещата вода е по-вероятно презервативът да се изхлузи или разкъса. Факт е, че горещата хлорирана вода може да повлияе на качеството и целостта на презерватива – производителите не тестват продуктите във вода, така че внимавайте. А топлата вода, между другото, е прекрасно и уютно място за възпроизвеждане на бактерии. Това е още един аргумент в полза на секс в леглото, а не във ваната.

Picture of Оригинална публикация от екипа ни
Оригинална публикация от екипа ни

Нашите автори са висококвалифицирани създадели на съдържание и експерти в областите на сексуалното здраве, психологични аспекти на интимността и продуктите за възрастни! Всяка статия е разработена с помощта на достоверни източници на информация.

Тази публикация "Преди да правите секс във ваната, прочетете тази статия" се появи за първи път в блога на cleopatrabg.com