Ajax Loader

По-близо до тялото: как се прави Нуру масаж

Оцени статията
(0 ревюта)
Съдържание на статията

Масажът и сексът са две много приятни занимания. И ако комбинирате едното с другото, получавате еротична експлозия от усещания и сексуален екстаз. Искате ли да го почувствате, да опитате с партньора си? Тогава е време за масаж тяло в тяло или т.нар. нуру масаж. И ето инструкции, които да ви помогнат как да го направите.

Стъпка 1: подгответе мястото

За тази процедура ви трябва много място. Затова първо търсим къде ще я правим. И това не е леглото. Първо, няма достатъчно място върху него, ако нямате кралско легло с размери 3 на 3 метра. На второ място, дори ако такова, матракът може да бъде оцветен с масажно олио. Ако по време на процедурата ще мислите как да го изперете после, тогава просто няма да можете да се отпуснете. Или още по-лошо – ще бъдете сковани в движенията си, опитвайки се да предпазите да не капе навсякъде. Най-добрият вариант е да легнете на пода. Разстелете нещо меко, като йога постелки, и отгоре поставете одеяла. Основното е да бъде меко и удобно.

Стъпка 2: атмосфера

Нуру масажът е цяло еротично изкуство. Това е история не само за тактилни усещания и стимулиране на ерогенни зони, но и за екзотични преживявания. Е, за какъв вид изкуство и екзотични преживявания можем да говорим, когато телевизорът е включен на заден план и миризма на котлети идва от кухнята? Правилната среда ще придаде на процеса секси изживяване и ще ви помогне да се отпуснете. За подходяща атмосфера ви трябват много малко:
изключете телефоните, запалете ароматни свещи, пуснете тиха тематична музика. Лайфхак: ако не знаете къде и какво да търсите, тогава напишете в интернет нещо от поредицата „музика за тайландски масаж“. Със сигурност ще има нещо подходящо.

Стъпка 3: масло или олио

Цялата процедура представлява плъзгане на тялото ви по тялото на партньора ви. И това изисква голямо количество масло или олио. Има няколко важни момента, които трябва да имате предвид при избора им:

  • трябва да е специално, тоест трябва да е подходящо за контакт с интимните области. Факт е, че ще бъдете в контакт с цялото тяло. Обикновените масла могат да причинят алергии или дразнене.
  • трябва да е топло. Ако е студено, може да причини дискомфорт. Поставете бутилката с масло в купа с топла вода, за да се затопли.

Купете масажно олио от Sex Shop Cleopatra и се отдайте на огромна наслада!

Стъпка 4: техники

Релаксираща любовна игра

Трябва да отпуснете партньора си. За целта му направете малко релаксиращ масаж. Тук можете да приложите техниката на палмовите листа: с по-силни удари с ръце, преминете през цялото тяло на партньора си. Обърнете специално внимание на краката. Масажът на краката активира сексуалната енергия.

Ротационно шоу

Нуру масажът е не само приятен, но и красив. Нанесете олиото върху себе си с бавни и нежни движения. Повдигнете бутилката над себе си и внимателно я изсипете на малка струйка върху гърдите си, върху цялото тяло и след това върху партньора си.

Правила и техники

В идеалния случай масажът трябва да завърши със секси щастлив край. Но за да не се случи този край прекалено бързо, той трябва да започне от поза „партньор по корем“.

Масажът се прави с гърди, корем, гениталии, седалище и лице. През цялото време трябва да се плъзгате по тялото на партньора си. Можете да го докоснете леко, можете да го докоснете по-интензивно – зависи от вас.

И за десерт

Всичко по-горе определено е важно. Това са парчета от един пъзел. Но има още един основен нюанс, без който всичко останало няма да има смисъл: удоволствие от процеса. Едно е, когато правите всичко заради партнора ви, а друго е, когато правите всичко заради взаимното удоволствие. Направете всичко, сякаш флиртувате взаимно, усещайки как вашите ерогенни зони треперят от удоволствието от контакт с тялото му.

Picture of Оригинална публикация от екипа ни
Оригинална публикация от екипа ни

Нашите автори са висококвалифицирани създадели на съдържание и експерти в областите на сексуалното здраве, психологични аспекти на интимността и продуктите за възрастни! Всяка статия е разработена с помощта на достоверни източници на информация.

Тази публикация "По-близо до тялото: как се прави Нуру масаж" се появи за първи път в блога на cleopatrabg.com