Ajax Loader

Обрязани и необрязани пениси: разкриване на истината

Оцени статията
(0 ревюта)
Съдържание на статията

Обрязан срещу необрязан пенис. Хората от цяла Северна Америка говорят за препуциуми, сякаш е нещо, което трябва да се избягва като болест. Но дали е така? Нека открием разликите между обрязаните и необрязаните пениси и да разкрием истината веднъж завинаги!

История на обрязването

Обрязването първоначално е еврейска традиция. Това е нещо, което евреите правят на осмия ден след раждането на детето. Процедурата включва премахване на препуциума, за да докажат своя Авраамов завет на Бога. (Точно така, обрязването първоначално е бил религиозен акт за евреите от Авраамовия завет, за да пречистят своите сексуални желания и грехове, за да се подготвят за отвъдното си на небето.) Според Библията Бог обрязва първо Авраам, като премахва частите на пениса която старателно стимулира сексуалната възбуда, оставяйки репродуктивните органи непокътнати. По този начин пениса се превръща в орган за възпроизвеждане, а не удоволствие. Обрязването остава еврейска традиция и до днес. Препуциума все още се отстранява на осмия ден на важна церемония, наречена Брит мила. В момента обаче в повечето неортодоксални форми на юдаизма препуциума, който се отстранява, няма нищо общо с десексуализирането на пениса.

Обрязването навлезе в САЩ малко след Втората световна война. Венерическите болести по това време бяха високи и обрязване започна да осигурява по-голяма мъжка чистота. Мъжете се обрязват в зряла възраст, за да избегнат разпространението на инфекции предавани по полов път. Това постепенно се превърна е неизменна част от западната култура. От бащите на синовете, традицията се пренесе и до наши дни.

Какво е положението в днешно време?

Тъй като обрязването се превръща в нещо нормално по светски причини, повечето северноамериканци се обрязват. Но това не е причина да мразим необрязаните пениси!

В съвременните Съединени щати, обаче обрязаният пенис не означава задължително безупречна полова хигиена. За това е необходимо просто редовно и старателно почистване. Ето нещо, за което да помислим: защо жените не се обрязват. Ако не се почиства редовно зоната около срамните устни, е възможно да се развие бяло вещество между кожата и срамните устни, наречено смегма. Точно така: смегма. Всичко, което трябва да се направи, е да се почиства, а не да се премахват срамните устни.

Необрязаните пениси обикновено се забелязват само мъже с по-слабо телосложение. Това е така, защото в отпуснато положение препуциума покрива главата на пениса. При ерекция препуциума се изтегля назад, разкривайки върха на пениса. Много жени дори не забелязват дали мъжът е необрязан, защото е възбуден през цялата им сексуална среща.

Какви са разликите по време на секс?

Има разлика, когато се занимавате сексуално с обрязан и с необрязан пенис. Основната разлика става очевидна по време на орален секс: С необрязан пенис, познахте, има повече кожа. Това всъщност ни улеснява работата.

Докато правим орален секс, трябва да използваме устата си, за да доставим удоволствие на партньорите си. Като използваме и ръцете си можем да стимулираме партньора си до свършване. С обрязан пенис е сравнително лесно да се направи. Но с необрязан пенис е без усилие. Кожата на пениса се плъзга, създавайки повече смазване и много по-малко триене и дърпане. Също така препуциума съдържа тонове нервни окончания, което улеснява достигането на оргазъм на партньора Ви, тъй като те чувстват подробно всяко докосване на езика Ви. Много по-естествено да правиш орален секс на някой необрязан. Но няма нищо разочароващо в това да правите свирка и на някой, който е обрязан! Ако обичате да давате орални ласки, наличието или липсата на препуциум на пениса няма да Ви прави впечатление по един или друг начин.

Купете висококачествени орални лубриканти от Sex Shop Cleopatra за още по-голямо удоволствие.

За проникването няма разлика. Вътрешно не може да се усети дали пенисът има препуциум или не. Няма окончателни изследвания, доказващи дали наличието на препуциум има нещо общо с вътрешно удоволствие за жените. Удоволствието, което се получавате от проникването, ще бъде същото, независимо от това, дали пенисът е обрязан или не.

Основното е: не се плашете нито от обрязани, нито от необрязаните пениси. Няма нищо лошо с малко допълнителна кожа или с липсата на такава! Просто помислете как бихте се почувствали да бъдете съдени за Вашата анатомия. Телата са тела, а хората са хора.

Picture of Оригинална публикация от екипа ни
Оригинална публикация от екипа ни

Нашите автори са висококвалифицирани създадели на съдържание и експерти в областите на сексуалното здраве, психологични аспекти на интимността и продуктите за възрастни! Всяка статия е разработена с помощта на достоверни източници на информация.

Тази публикация "Обрязани и необрязани пениси: разкриване на истината" се появи за първи път в блога на cleopatrabg.com