Ajax Loader

Неразривна връзка: 6 правила за отличен телефонен секс

Оцени статията
(0 ревюта)
Съдържание на статията

Въпреки развитието на все нови начини за комуникация, добрият стар телефонен секс все още може да бъде отлично забавление и за двама Ви. Мнозина дори се смущават да опитат – казват, че е скучно. Нищо подобно! Ето няколко съвета, как да го превърнете в забавна игра.

1. Отделете време

Тъй като телефонният секс отнема повече от няколко минути, опитайте се да изберете момент, в който никой няма да Ви притеснява. Няма нищо по-лошо от това да сте по средата на въображаема еротична сцена – и в същото време да Ви прекъснат, защото трябва да сготвите или да отидете до магазина. Нека партньорът също да се погрижи за усамотено място, особено когато става въпрос за работа или командировка. Но като цяло е по-добре нищо да не Ви притеснява.

2. Подгответе се психически

Както при нормалният секс, при телефонният също има нужда от подготовка. Топла вана, подходяща музика, чаша вино – опитайте нещо, което ще Ви зарадва и ще Ви приведе в правилното настроение.

3. Облечете се красиво

Или обратното – не се обличайте изобщо. Положете малко усилия, за да изглеждате добре, дори ако той не може да Ви види. Всички тези малки неща могат да се използват в разговора.

4. Фантазия

Сексът по телефона е чудесен начин да разкажете един на друг за Вашите сексуални фантазии. Помислете какво бихте искали да опитате и го превърнете в еротична история. Секс играчка с контрол чрез мобилно приложение ще придаде специален чар на телефонната Ви среща: можете да контролирате нейните вибрации дори от другия край на света. И не забравяйте да казвате на партньора си какво правите по време на разговора. Това са малките неща, които тихо укрепват връзката.

Купете Виброкуршум за G-точка Jive We-Vibe от Sex Shop Cleopatra, за да задоволите нуждите на половинката си, дори от хиляди километри!

5. Чувствайте се свободни да говорите

По време на телефонния секс можете да кажете неща, които ще са Ви неудобни да кажете, докато сте в едно и също легло. Започнете с нещо малко – апетитът ще дойде по време на разговора.

6. Оргазъм

Да, да, това е черешката на секс тортата по телефона. Ако и двамата сте постигнали такъв резултат, тогава опитът е успешен. Ако не, не се разстройвайте: основното е, че обичате да прекарвате времето си заедно, а другото ще последва рано или късно.

Оригинална публикация от екипа ни
Оригинална публикация от екипа ни

Нашите автори са висококвалифицирани създадели на съдържание и експерти в областите на сексуалното здраве, психологични аспекти на интимността и продуктите за възрастни! Всяка статия е разработена с помощта на достоверни източници на информация.

Тази публикация "Неразривна връзка: 6 правила за отличен телефонен секс" се появи за първи път в блога на cleopatrabg.com