Ajax Loader

Най-горещите начини за повишаване на сексуалното удоволствие

Оцени статията
(2 ревюта)
Съдържание на статията

Ами ако Ви кажем, че има нещо, което би могло да Ви даде такива оргазми, които ще Ви оставят с отворена уста? Това е нещо безплатно и ще направи секса по-приятен за Вас и за Вашия партньор.

Това не е някаква добавка или нещо подобно, за което никога не сте чували. И така, кой е ключа към перфектното удоволствие? Кое е най-горещото нещо на пазара, за да увеличите сексуалното си удоволствие? Вие сте. Изненада!

Вие сте най-горещото нещо на пазара. Да. Знаете, че е вярно.

Когато отделите време да научите за себе си, какво харесвате и какво не, Вие съставяте пътна карта, която ще Ви доведе до страхотно сексуално приключение. Не сте сигурни откъде да започнете? Ето няколко съвета, които ще Ви помогнат да продължите.

1. Забравете сексистките табута

Не само Ви е позволено да се наслаждавате на секса, това е Ваше право. Много жени не могат напълно да осъзнаят този факт и вината за това не е тяхна. С митове като „сексът трябва да е болезнен първия път“ (има разлика между дискомфорта и болката, дами!) И „женският оргазъм е приказка, като еднорозите!“ Разбирането на женското удоволствие като нещо, което е безнадеждно сложно и непостижимо или дори означава да бъде представление за мъжете, е вредно.

2. Не лъжете за удоволствието си

Тук не обвиняваме мъжете. Те често са също толкова дезинформирани, колкото и ние. Вероятно партньорът Ви е много готин, който наистина иска да Ви зарадва в леглото.

Ето защо фалшивото удоволствие, особено оргазмите, може да бъде наистина вредно за сексуалните отношения и драстично да намали сексуалното удовлетворение. Ако Вашият партньор мисли, че харесва нещо Ви харесва, те ще продължат да го правят.

Запомнете: Вашият партньор иска да Ви достави истинско удоволствие. Дайте им шанс, като научите какво харесвате и ги насочвайте, за да могат те наистина да Ви удовлетворят. Ще имате страхотно преживяване.

3. Докоснете се до себе си

Не забравяйте, че мастурбацията не е някакъв грешен сексуален акт, който само Вие правите. Мастурбацията е една от малкото сексуални дейности, където всичко е за Вас. Фокусирайте се изцяло върху себе си, какво Ви харесва, какво не и какво е необходимо, за да постигнете страхотен оргазъм.

4. Научете Вашите ерогенни зони

Ерогенните зони не започват или не свършват между краката Ви. Там може да е партито, но не забравяйте и останалата част от тялото.

Използвайте ръцете си, перо, пухче, шал, всичко, което създава усещане, от което се радвате. Гърдите са очевидното място за начало, а за някои жени зърната им са кремъкът, от който започва огъня. Ако обаче продължавате да експериментирате, има голям шанс да намерите още такива места.

5. Включете някои играчки

Има много играчки, които могат да Ви помогнат да откриете неизвестни досега нива на удоволствие. Тези продукти изпълняват голяма част Вашите дейности, като Ви позволяват да се концентрирате върху усещането, фантазията и възбудата. Като Ви позволява да съсредоточите вниманието си изцяло върху това, което Ви възбужда, Вашата играчка може да се превърне в идеалния малък помощник по пътя Ви към самооткриването.

Купете висококачествени вибратори от Sex Shop Cleopatra и се насладете на истински удоволствия!

6. Гледайте порно

Гледането на порнография е нещо, което се очаква от повечето мъже, но е табу за жените. Ако намерите порно, което харесвате, изгледайте го цялото. Обърнете внимание какви приятни елементи може да успеете да внесете в собствените си преживявания.

7. Можете да намерите нещо, което Ви харесва навсякъде

Еротични филми, еротични романи, порно клипове, изкуство, всички те са в състояние да Ви възбудят. Просто трябва да намерите тези, които Ви допадат. Ако едно нещо не работи, опитайте нещо друго.

8. Знайте, че няма „нормално“

Нормалното е ужасна дума, особено в сексуален контекст. Какво е нормален секс? Проникване ли е? Орален? Анален? Скучен секс на тъмно? Това не е нито един от тези примери (особено не последният), защото нормален секс не съществува.

Хората са безкрайно различни, като сексуалните предпочитания на всеки са обгърнати с години опит, емоции и асоциации. Забавната част от сексуалните връзки е научаването на всички тези интимни пластове. Въпреки това, преди да можете да направите това, трябва да проучите няколко собствени слоя.

Ако сте фенове на робство, крака, гърди, дупета, мръсни приказки, доминиране, секси костюми, това е нормално. Това е само един от многото Ви слоеве, така че е нормално за Вас.

9. Кажете какво искате

Бъдете честни, колко пъти сте мислили за нещо, което сте искали по време на секс и сте мълчали за това? Ако числото е голямо, не сте сами. Социалните табута около женското удоволствие затрудняват много жени да изразяват желанията си към партньорите си, дори когато знаят, че тези партньори искат да им угодят.

10. Ако не работи, пуснете го

Не сте длъжни да Ви възбуждат нормални неща. Само защото повечето момичета ги харесват или на всичките Ви приятелки им допада нещо, не означава, че трябва се харесва и от Вас. Вашата индивидуалност е Ваше право.

Оригинална публикация от екипа ни
Оригинална публикация от екипа ни

Нашите автори са висококвалифицирани създадели на съдържание и експерти в областите на сексуалното здраве, психологични аспекти на интимността и продуктите за възрастни! Всяка статия е разработена с помощта на достоверни източници на информация.

Тази публикация "Най-горещите начини за повишаване на сексуалното удоволствие" се появи за първи път в блога на cleopatrabg.com