Ajax Loader

Как да се научим да обичаме аналния секс?

Оцени статията
(0 ревюта)
Съдържание на статията

Какво е аналният секс?

Вид сексуална активност, при която мъжкият пенис прониква в ануса на втория партньор. Целта е достигане на стимулация и сексуално удоволствие и у двамата партньори.

Удоволствието се поражда от нервни онончания, които са подобни на тези по пениса и клитора. При жените се смята, че аналният секс е приятен, защото се стимулира преградата между самата вагина и ректума, а също и G-точката.

Как да се подготвя?

Абсолютно нормално е да има притеснения преди анален секс. В края на краищата, при този вид секс има и някои неприятни ситуации. Въпреки това, той може да бъде изключително приятен и определено си заслужава да се пробва. Имайте предвид, че нещата могат да се объркат, ако не бъдат направени правилно. Ето няколко съвета, за да сте сигурни, че всичко ще бъде наред:

1. Говорете с партньора си

Аналният секс не е нещо, което се случва спонтанно. За някои хора мисълта, че нещо влиза в ануса им е много неприятна. Това означава, че като двойка трябва да проведете разговор и да определите дали е подходящият момент двамата да го изпробвате. Този разговор не трябва да се случва петнадесет минути преди да опитате анален секс! Това е разговор, който трябва да се случи дни, може би дори седмици преди това.

2. Подготовка преди анален секс

Подгответе ануса си за проникване. Ето какво можете да направите, за да започнете:

1. Задължително е да идете по голяма нужда и да почистете областта, преди да правите анален секс. Някои предпочитат да обезкосмят тази зона, но това зависи изцяло от Вас. Не забравяйте, че космите по тялото Ви са напълно нормални и не трябва да се чувствате длъжни да ги премахвате.
2. Определено ще имате нужда от много лубрикант. По време на възбуда вагина се смазва естествено, но анусът няма такава функция. За да направите аналният секс приятно занимание (защото наистина може да боли без смазване), трябва да мажете и вътрешната страна на ануса си, и външната страна на пениса преди проникването. Носенето на презерватив не само помага, но е и супер важно, защото инфекциите се предават по-лесно по време на анален секс.
3. Бъдете подготвени, първоначално аналното проникване може да се чувства подобно на изхождане, особено за начинаещи. Това чувство е напълно нормално и обикновено отминава след продължителна стимулация. Важно е да казвате на партньора си как се чувствате или да го помолите да спре, ако Ви стане некомфортно.

3. Анална стимулация

Вие и Вашият партньор трябва да проучите аналната стимулация преди аналния секс. Помолете партньорът Ви да проникне първо с пръст, за да свикнете.

Купете си анален разширител! Това е страхотно допълнение към всяка интимност. С негова помощ много лесно ще се подготвите за анално проникване.

4. Поемете контрол

Аналният секс най-вероятно ще бъде некомфортен първоначално. Обикновено е така, защото пенисът прониква твърде бързо или няма достатъчно смазване. За да се избегне този проблем, има пози, които могат да Ви помогнат.

6 Пози за първи анален секс от Секс блога на Sex Shop Cleopatra.

Най-важното е да бъдете много внимателни по време на анален секс, тъй като при разкъсвания на аналните мускули има опасност от образуването на различни инфекции.

5. Вагинална стимулация

Изключително важно е да не преминавате от анален секс към вагинален секс без правилно почистване на пениса и/или смяна на презерватива. Дори ако пенисът изглежда чист, по него със сигурност има бактерии, които могат да причинят инфекции. Трябва да сте сигурни, че никакви бактерии от ануса не навлизат във влагалището по време или след секс.

Аналният секс понякога не е приятен сам по себе си и много жени се радват и на едновременна вагинална стимулация по време на анален секс. Независимо дали това означава, че партньорът ще Ви стимулира с пръст или използвате някаква играчка, направете го! Това ще Ви помогне да достигнете кулминацията и да се наслаждавате повече на аналния секс. Колкото по-възбудени сте, толкова повече мускулите Ви ще се отпуснат, което прави аналния секс много по-приятен.

Picture of Оригинална публикация от екипа ни
Оригинална публикация от екипа ни

Нашите автори са висококвалифицирани създадели на съдържание и експерти в областите на сексуалното здраве, психологични аспекти на интимността и продуктите за възрастни! Всяка статия е разработена с помощта на достоверни източници на информация.

Тази публикация "Как да се научим да обичаме аналния секс?" се появи за първи път в блога на cleopatrabg.com