Ajax Loader

Научетете се да го правите добре: инструкции за мъже от секс треньор

Оцени статията
(0 ревюта)
Съдържание на статията

По наша молба секс треньор написа много подробна и откровена инструкция за секс за … мъже! Време е най-накрая да започнем да ги учим да го правят добре, нали? Така че по всякакъв начин покажете този текст на любимия си. Е, или просто го оставете на видно място и той ще види, прочете и ще си направи сам изводите.

Една жена разкрива своя сексуален потенциал едва на 50%. И това при благоприятни обстоятелства: непуританско възпитание, компетентна дефлорация и опитни партньори, когато няма насилие, страхове, собствено отхвърляне и други възпиращи фактори. Ако нещо от изброените не е налице, мъжете, ще трябва доста да се потрудите. Основното е да знаете как.

Създайте романтична обстановка

Топла стая, слаба светлина и тиха музика. Добро допълнение ще бъде и свещи с приятен аромат.

Елиминирайте ненужните мисли и разсейвания.

Подготовка

Една жена трябва да бъде подготвена за полов акт, защото сексът е маратон, а не спринт.
Основният проблем на мъжете е мързелът и неразбирането на женското тяло. Прибързани ласки за 2-3 минути – и напред. Не това е начинът.
Ако сте запознати с основите на еротичния масаж, започнете с подготовката на тялото.

Поставете момичето по корем на чист чаршаф или одеяло (алтернативата е термо одеяло за подобни практики, създава топла и уютна атмосфера).

Покрийте с топла кърпа и поставете дланите си върху областта на „котешката зона” и сакрума (котешката зона е областта на раменните лопатки и малко по-високо). Задръжте, леко натискайки ритмично, с пауза от 3-5 секунди. Няколко минути са достатъчни за релакс.

След това прокарайте топла гореща кърпа с комфортна температура по краката й.

Загрейте маслото и започнете масажа. Целувайте нежно ерогенните зони, които ще откриете, наблюдавайки реакцията на тялото. Леко ухапете ухото, (само без мокър в него!). „Горещо дишане“ в най-деликатните зони (китки, под коленете, лакътни огъвания), едва докосващи се, с пръсти или устни. Това ще предизвиква силна възбуда.

Кунилингусът е важен елемент при подготовката на възбудата на жената. Гмурнете се смело, редувайки нежните движения на езика и устните с дразнене и вкарване на пръстите.

Купете Масажни масла и свещи от Sex Shop Cleopatra, за незабравими интимни моменти.

Как да разберем, че жената е готова

Наблюдавайте езика на тялото: устата е леко отворена, очите са наполовина затворени, дишането се ускорява, обилно вагинално смазване.

Когато е готова, можете да започвате… да я дразните

Не прониквайте веднага, а докоснете с пениса си срамните устни и клитора. След това го вкарайте по-дълбоко, изпълнявайки бавни прониквания с малка амплитуда, постепенно увеличавайки темпото и дълбочината, влизайте до края. Редувайте техника 3 до 1 (три кратки прониквания, един дълъг).

Опитайте се да намерите G – точката с пръсти. Важно е да се спазва хигиената на ръцете: късо изрязани нокти, без мазоли, с добре поддържани кожички. При възбудено състояние на жената е много по-лесно да се намери тази вълшебна зона.

Picture of Оригинална публикация от екипа ни
Оригинална публикация от екипа ни

Нашите автори са висококвалифицирани създадели на съдържание и експерти в областите на сексуалното здраве, психологични аспекти на интимността и продуктите за възрастни! Всяка статия е разработена с помощта на достоверни източници на информация.

Тази публикация "Научетете се да го правите добре: инструкции за мъже от секс треньор" се появи за първи път в блога на cleopatrabg.com