Ajax Loader

Наръчник за говорене на мръсотии

Оцени статията
(0 ревюта)
Съдържание на статията

Опитали сте да вкарате мръсно говорене в спалнята, но е станало странно? А може би отсрещната реакция е била несериозна?

На света има хора, за които мръсното говорене винаги е било лесно. Повечето хора са доста срамежливи. Но това е разбираемо! Това е доста трудно за преодоляване.

Мръсните разговори изискват вокализиращо желание по начин, по който повечето от нас не са свикнали, може би особено ако сте жена, която просто казва, е била възпитана в патриархална култура, която пренебрегва женското удоволствие, или смята, че тя няма отношение към дискусията за секса. Също така изисква чувство за изключително удобство с партньора ви и желание да се чувствате уязвими към тях по нов начин.

Добрата новина е, че има абсолютна гаранция, че хората, които са се съгласили да се търкалят с нас в леглото и да поставят устата си върху гениталиите ни, вече ни намират за невероятно секси. Съвсем малко неща могат да бъдат казани по средата на горещ секс освен ако няма нещо напълно ужасно. Тук ще ви помогнем докато намерите думите, за да кажете на партньора си колко много искате да ги [глагол].

Започнете със секс съобщения или на английски – sexting

Sexting може да бъде чудесен начин да започнете да експериментирате с мръсни разговори, особено ако това, което ви прави най-нервните, е да казвате секси неща на глас. Обменът на текстове, вариращи от закачливи до сексуално явни, може да помогне да се установи споделен речник и да се очертаят някои граници между вас и партньора ви. Например, какви думи искате да използвате, за да се позовавате на гениталиите си? Какви думи са подходящи за вашия партньор? Какво можеш да опиташ в леглото и какво не?

Може да бъде по-лесно да установите тези неща зад телефона си, където можете да разпитате собствените си желания и да отделите известно време, за да помислите как искате да ги формулирате пред партньора си. Докато сте заедно в леглото, ще имате няколко пикантни реплики, готови да ви вдъхнат увереност.

Започнете с това, което знаете

Както при много други неща, най-добре е да се придържате към това, което знаете отначало. Не пишем за това как да правите секс, докато стоите на главата си, защото и ние не знаем как е възможно. (Тъжно, знаем!) Същата логика се прилага и тук: черпи от сексуалните преживявания, които вече си имал с партньора си за вдъхновение от мръсни разговори. Кажете на партньора си, че нещо, което обичате го прави най-добре. Казвайки „Обичам, когато…“ или „Чувствам се толкова добре, когато…“ е лесен начин да потвърдим на партньора си, че каквото и да правят понастоящем, е много добро или да му намекнем игриво какво искаме да му направим след това.

Помислете за най-добрия секс, който някога сте имали с партньора си и това, което го направи страхотно. „Помниш ли, когато…” или „Винаги мисля за времето, когато…” – твърдения, които са почти сигурни начини да пресъздадете някои от най-големите хитове на твоя партньор и честно казано, да ги направиш още по-горещи. Когато партньорът ви каже с думи, че тайно е обожавал дадена секс поза, която сте пробвали веднъж или как не може да спре да фантазира за някоя нощ, в която сте носили конкретен чифт черно дантелено бельо в спалнята – тези неща превръщат момента в 10 пъти по-горещ и вълнуващ!

Поставете въпрос

Когато се съмнявате в следващото си движение, хвърлете топката към партньорите си. Какво искат след това? Какво им харесва най-много? И – *задъхан глас* – какво искат да направят с вас?

Задавайки на партньора си няколко въпроса за това, което ги възбужда по време на мръсен разговор, не е просто нещо, което трябва да се направи от отчаяние, когато творчеството ви изтече – това е чудесен начин да поддържате разговор между вас и партньора ви отворен и течащ по време на сексуален контакт и улеснява искането и даването на съгласие.

Подходящ и интересен метод за изследване на предпочитанията на партньора е да играете секс игри, които ще покажат от няколко възможни вариянта предпочитанието на отсрещната страна.

Говорете за фантазиите си

Браво – вие успяхте! Преминахте от изпращането на самотна емотиконка от праскова чрез смс или месинджър, за да се превърнете в абсолютен съблазнител в леглото. Де това да беше нещо, което бихте могли да добавите към секцията “умения и одобрения” на вашия LinkedIn профил.

Трябва да се радвате, че сте отворили вратата на мръсните разговори с партньора си. Страхотно е да казвате един на друг колко много обичате да правите секс заедно и че е по-лесно да имате честни дискусии за това, какво искате в леглото и фантазиите, които иначе бихте се колебаели да разкриете. Така, че БРАВО НА НАС! Проследявайте сексуалния контакт с разговор след секса за нещата, които искате да опитате и попитайте партньора си за същото.

В дългосрочен план, да бъдете толкова наясно по отношение на вида секс, който харесвате и добавките, които предпочитате, е път към здрава, комуникативна сексуална връзка. Повече оргазми за всички.

Сексперт от Cleopatra
Сексперт от Cleopatra

Нашите автори пишат полезни, интересни и понякога забавни истории и съвети - ЗА ВАС!
Ако имате интересни предложения ще се радваме да ги споделите с нас.