Ajax Loader

Наръчник за говорене на мръсотии

Оцени статията
(0 ревюта)
Съдържание на статията

Опитали сте да вкарате мръсно говорене в спалнята, но усилията ви са се провалили или е станало странно? А може би отсрещната реакция е била несериозна?

В света има хора, за които мръсното говорене винаги е било лесно и сякаш им идва естествено. Повечето хора обаче са доста срамежливи. Но това е разбираемо! Преодоляването на срама и неудобството е предизвикателство, както за мъжете, така и за жените.

Мръсните разговори изискват вокализиращо желание по начин, който много хора не са свикнали да прилагат, особено ако сте жена, която е била възпитана в патриархална среда, пренебрегваща женското удоволствие, или ако смятате, че разговорите за секса не са част от вашия репертоар. Също така е необходимо да се чувствате изключително удобно с партньора си и да имате желание да се изразите по нов начин.

Добрата новина е и е абсолютно гарантирано, че хората, които са се съгласили да се търкалят с вас в леглото и да поставят устата си върху гениталиите ви, вече ви намират за невероятно секси. Съвсем малко неща могат да бъдат казани по средата на горещ секс, които да доведат до абсолютен провал, освен ако няма нещо напълно ужасно. Тук ще ви помогнем да намерите думите, с които да кажете на партньора си какви горещи секси помисли имате.

Започнете със секс съобщения, наричани още sexting

Sexting може да бъде чудесен начин да започнете да експериментирате с мръсни разговори, особено ако ви е неудобно да изразите сексуалните си желания на глас. Обменът на съобщения, вариращи от леко закачливи до сексуално явни, може да помогне да се установи споделен речник и да се очертаят някои граници между вас и партньора ви. Например, какви думи предпочитате да използвате за гениталиите си? Какви думи използва вашия партньор? Какво можете да опитате в леглото и какво не?

Може да бъде по-лесно да установите тези неща зад екрана на вашия телефон, където имате възможността да изразите своите желания и да си дадете време да помислите и да се подготвите как да ги формулирате пред партньора си. Докато сте заедно в леглото вече ще имате няколко пикантни реплики, готови да ви вдъхнат увереност.

Използвайте това, което знаете

Както при много други неща, най-добре е да се придържате към това, което вече ви е познато. Не пишем за това как да правите секс, докато стоите на главата си, защото и ние не знаем как е възможно. (Тъжно, знаем!) Същата логика се прилага и тук: вдъхновете се от сексуалните преживявания, които вече сте споделили с партньора си, за идеи за мръсните ви разговори. Кажете на партньора си, че нещо, което обичате, го прави най-добре. Казвайки „Обичам, когато…“ или „Чувствам се толкова добре, когато…“ потвърждавате на партньора си, че това, което вече прави, е великолепно, или му намеквате игриво какво искате да направите после.

Помислете за най-добрия секс, който някога сте правили с партньора си и това, което го е направило страхотен. „Помниш ли, когато…” или „Винаги мисля за времето, когато…” – твърдения, които са почти сигурни начини да пресъздадете някои от най-големите хитове на твоя партньор и честно казано, да ги направите още по-горещи. Когато партньорът ви каже с думи, че тайно е обожавал дадена секс поза, която сте пробвали веднъж или как не може да спре да фантазира за онази нощ, в която сте носили невероятен чифт черно дантелено бельо в спалнята – тези неща превръщат момента в хиляди пъти по-горещ и вълнуващ!

Поставете въпрос

Когато се съмнявате в следващата си стъпка, прехвърлете топката към партньора си. Какво искат да направите след това? Какво им харесва най-много? И – *задъхан глас* – какво биха искали да направят с вас?

Задавайки на партньора си въпроси за това кое го възбужда по време на мръсен разговор, не е просто нещо, което да направите от отчаяние, когато идеите ви се изчерпат – това е чудесен начин да поддържате разговора между вас и партньора ви отворен и течащ по време на сексуален контакт и засилва разнообразието, улеснява експериментирането с нови неща и разпалва страстите.

Подходящ и интересен метод за изследване на предпочитанията на партньора е да играете секс игри, които ще покажат предпочитанията на отсрещната страна.

Няколко съвета и примери за мръсни разговори

  1. Изразете желанията си: „Обичам, когато ме докосваш по този начин…“, „Така ме караш да се чувствам на върха.“
  2. Стимулирайте фантазиите си: „Имам фантазия за теб в специално облекло… секси мисия, нали?!“
  3. Използвайте призиви: „Дай ми… и аз ще ти дам всичко, което пожелаеш.“
  4. Фокусирайте се върху думите: „Обичам това, което правим… и каквото ще правим след това.“
  5. Играйте си с усещанията: „Искам да усетя всеки мускул от твоето тяло… да ги изследвам с устните си.“
  6. Бъдете поетични: „Твоите целувки са като песен, която ме отвежда в рая… не спирай.“
  7. Разчупете атмосферата: „Имам няколко идеи как да се разгорещим още повече… и не, не е в сауната.“

Следвайки тези съвети и използвайки подобни примери, които да са адаптирани към вашите отношения, можете да преодолеете срама и да говорите мръсно с половинката си. Това ще нажежи атмосферата в спалнята и ще удовлетвори и вас, и вашия партньор.

Говорете за фантазиите си

Браво – вие успяхте! Преминахте от изпращането на самотна емотиконка с праскова до това да се превърнете в абсолютен съблазнител в леглото. Де това да беше нещо, което бихте могли да добавите към секцията “умения и квалификация” на вашия LinkedIn профил.

Радвайте се, че сте отворили вратата на мръсните разговори с партньора си. Страхотно е да казвате един на друг колко много обичате да правите секс един с друг. По този начин е по-лесно да имате честни дискусии за това, какво искате в леглото и да обсъждате фантазиите, които иначе бихте се колебали да разкриете. Така че БРАВО НА ВАС! Винаги можете да проведете разговор след секса за нещата, които вие и половинката ви бихте искали да опитате.

В дългосрочен план, да бъдете толкова наясно по отношение на секса, който харесвате и „екстрите“, които предпочитате, е път към здрава, комуникативна сексуална връзка. Повече оргазми за всички.

Picture of Оригинална публикация от екипа ни
Оригинална публикация от екипа ни

Нашите автори са висококвалифицирани създадели на съдържание и експерти в областите на сексуалното здраве, психологични аспекти на интимността и продуктите за възрастни! Всяка статия е разработена с помощта на достоверни източници на информация.

Тази публикация "Наръчник за говорене на мръсотии" се появи за първи път в блога на cleopatrabg.com