Ajax Loader

Наръчник на Робството за начинаещи

Оцени статията
(0 ревюта)
Съдържание на статията

Понякога, за да придобиеш контрол, трябва да се откажеш от него. В спалнята, един вълнуващ начин да направите това е чрез робство. Терминът „робство” е доста очевиден. Един партньор буквално поробва другия с помощта на различни ограничения. Това могат да бъдат въжета или белезници, създадени специално за целта на секса, или можете да се творчески и да използвате това, което имате у дома, като копринена вратовръзка на хавлия или кожен колан.

И така, след като всички сте обвързани, какво следва? Прочетете повече за начинаещия наръчник на робството и не забравяйте, че това е нещо, което хората с различни ориентации и полове могат да се насладят.

Първо най-важното

Всяка сексуална активност изисква съгласие, за да се счита за секс. Ако няма съгласие, това е нападение. Преди да преминем към секси съвети, нека направим това, което трябва да направите първо с партньора си: обсъдете съгласието.

Няма да ви съдим дали се наслаждаваш на робството с мъжа си, или с непознат, който си срещнал на БДСМ секс парти. Трябва обаче да обсъдите границите (какво ви е удобно и какво е извън границите). Например, може да се чувствате добре, ако сте завързани и не можете да мръднете, но обиждането не ви кара да се чувствате добре (например да ви нарекат кучка, курва и т.н.).

Както при всеки сексуален акт на BDSM, създайте кодова дума, която да ви спасява и както при всеки сексуален контакт, обсъдете вашия ХИВ статус и последния път, когато сте били тествани. Не е необходимо да има пенетрация или обмен на течности в робство, но това е добър разговор, който трябва да проведете. Задайте кодова дума за сигурност. Тя може да е каквото си пожелаете – цвят, животно, храна, име и т.н. Ако изобщо не се чувствате комфортно, използвайте думата и спрете.

И ако преди да започнете, се чувствате неловко за ситуацията, може би това не е подходящият човек или време, за да го опитате. Ако всички разговори за съгласие вървят добре и вие се чувствате възбудени, тогава, по дяволите, да, да правете БДСМ робство.

Да завързвам или да бъда завързван?

Повечето хора се интересуват от Д/С, или доминация и подчинение (D/S – Domination and Submission), обикновено или по-доминираща или подчиняваща роля. Онези, които се наслаждават и на двете, наричат ​​себе си „превключватели“, тъй като те могат да превключват между доминиращ и подчинен. Когато става въпрос за робство, разберете коя от тези роли бихте предпочели: Ролята да бъдеш вързан или да завързваш някого, или и двете?

Ако не сте сигурни, експериментирайте (това е забавна домашна работа). Каквото и да изберете със сигурност ще ви трябват белезници от cleopatrabg.

Какви са рисковете?

Що се отнася до дейностите, стоящи зад BDSM, робството е доста рисково.

Като се има предвид това, ние имаме познат, който веднъж върза приятелката си с онова, което той смяташе за тръба до леглото им. Оказа се, че е нагревател и тъй като беше зимно време, включи се, докато тя беше вързана и той й правеше френска любов. Не можеше да я освободи навреме и тя се озова в спешното отделение с тежки изгаряния на ръцете си.

Това не се случва на повечето хора. Така че, за да започнете, не завързвайте никого до нагревател. Освен това, дръжте чифт ножици за лесно освобождаване до леглото си. Можете да вземете чифт от нас, те са само ножици, за които не трябва да се притеснявате за случайно нарязване на някого, защото са използвани и от парамедиците. Когато се използва въже, най-големият риск е образуването на възел, който е трудно да се отвърже.

Усъвършенстваните практикуващи робство могат да изследват напредналата игра с въже, като Shibari, или японско въже. Можете да си купите книги по темата, или дори по-добре, да присъствате на Shibari семинар, който се провежда в повечето големи градове.

Ако искате безгрижна сесия, най-безопасното е да вземете белезници. Те се правят във всички цветове и ако някой партньор иска да спре, могат лесно да бъдат отстранени. Да, част от забавлението на робството може да бъде леко нарушено, ако „знаеш, че можеш да избягаш“, но сериозно, просто използвайте въображението си. Ако сте покорен и партньорът ви е задържал ръцете ви, докато прониква отзад, докато държите вибратора на пръста си върху клитора си, мислите ви няма да бъдат разваляни.

Как да се наслаждаваме на удоволствието чрез болка?

Ако сте покорен, докато сте вързани, действия като напляскане стават още по-възхитителни. Защо? Защото вие предавате контрол на партньора си. Очакването се засилва, адреналинът ви се издига и когато ръката на господаря ви най-накрая осъществява контакт с вашето дупе, играта става още по-интензивна.

И ако сте доминиращ, гледането на вашият роб да нервничи от възбуда е мега горещо. За да направите робството още по-интензивно, добавете някои сетивни ограничения, като например маска или лента за очи.

Това е повече от камшици и вериги

Макар да свързваме робството и БДСМ с дейности като възпроизвеждане на удари и мъчение, не е нужно да боли. Тъй като вие (това е от решаващо значение) се наслаждавате на робството с някой, на когото имате доверие, знаете, че няма реална опасност. Вълнението е психологическо. За да се увеличи това усещане, добавете говорене на мръсотии или ролеви игра, като например професор и ученик, или татко и момиченце (да, леката инцест игра е нормална).

Един от партньорите може да завърже другия, да му завърже очите и след това да използва перо, за да гъделичка зърната. Ако болката от щипка за зърна болка ви възбужда, заедно с напляскане, опитайте да притиснете зърното, или просто да правите груб секс.

С правилното количество лубрикант, завързването може да бъде луд, горещ начин да се насладите на анален секс и кой може да забрави за свирките и оралния секс? Да ме вържеш и да ме накараш да ти духам? Да моля. Ако имате клитор, докато сте завързани, опитайте да използвате клиторстимулатор или вибратор.

И още нещо…

По време на доминация и робство, тъй като окситоцин, ендорфини и адреналин ще бъдат високи, когато свършите с вашата сексуална БДСМ сесия и всички са развързани, не забравяйте да приложите грижа след секса. Това е просто мярка, която ви кара да се грижите един за друг и да се уверите, че всеки се е чувствал добре и се е забавлявал повече от отлично.

Ако имате леки изгаряния от въжета или синини, може би това означава да нанасете лед. Най-вероятно това просто означава да се гушкате един с друг, наслаждавайки се на пост-оргазмично сияние и напомняйки си един на друг, че въпреки, че сте се завързвали и сте се нарекли с лоши думи. Наистина, грижете се и се уважавайте един с друг.

Picture of Оригинална публикация от екипа ни
Оригинална публикация от екипа ни

Нашите автори са висококвалифицирани създадели на съдържание и експерти в областите на сексуалното здраве, психологични аспекти на интимността и продуктите за възрастни! Всяка статия е разработена с помощта на достоверни източници на информация.

Тази публикация "Наръчник на Робството за начинаещи" се появи за първи път в блога на cleopatrabg.com