Ajax Loader

Най-добрата стратегия да вкарате секс играчки в спалнята без да обидите мъжа!

Оцени статията
(13 ревюта)
Съвети за това как да говорим с мъжа за секс играчки

Как да вкараме секс играчки в спалнята без да обидим мъжа?

В постоянно променящия се свят на романтичните взаимоотношения въвеждането на играчки за възрастни може да бъде деликатна, но дълбоко трансформираща стъпка. За много двойки тези играчки откриват нови пътища за интимност и удоволствие, като засилват връзката им на много нива.

Въпреки това перспективата за въвеждането им може да бъде изпълнена с несигурност, особено когато става въпрос за ориентиране в чувствата и възприятията на мъжа.

В тази статия се разглежда един важен и често неизказан въпрос в много връзки: неудобството или опасенията, които някои мъже могат да изпитват, когато партньорките им предлагат да включат секс играчки в отношенията.

Това е тема от голямо значение, тъй като засяга по-широките теми за общуването, уязвимостта и сексуалното изследване в рамките на връзките. В общество, в което сексуалното благополучие все повече се признава за неразделна част от цялостното здраве, разбирането как да подхождаме към тази тема с уважение и чувствителност е по-важно от всякога.

Преди да започнем…

Вземете предвид факта, че не всичко трябва да се случи от първия път. Всички стъпки, изброени по-долу, са процес, който трябва да приложите в рамките на няколко дни, а в зависимост от ситуацията – седмици.

Ако прибързате има възможност да стресирате мъжа до себе си и ситуацията да стане още по-сложна.

Съвет 1: Акцентирайте върху добрите ви отношения

Не е необходимо да започвате разговора с директното предложение. Важно е да положите здравата основа на сигурността в отношенията ви.

Кажете му, че сте много щастливи от връзката ви и се чувствате добре до него. Казвайте го с думи и го показвайте с действия!

Съвет 2: Успокойте го

Уверете го, че се справя отлично в леглото и че имате желанието да пробвате “нови неща” с него. Споделете тайните си фантазии и му намекнете, че желаете да ги сбъднете заедно.

На тази стъпка ще стане ясно дали половинката ви е готова да продължи напред или има нужда от още „сигурност“. Ако получите положителен отговор, преминете към следващия съвет.

Съвет 3: Обяснете какво е секс играчката

Най-сложното приключи! Време е да уточните „подробностите“. 😈

Разкажете му за различните функционалности и различните видове играчки за възрастни. По възможност посетете физически магазин на Cleopatra и оставете нашите консултанти да ви разкажат повече.

Дайте му шанс сам да види ползите!

Ако не сте посещавали секс магазин, сега е перфектният момент! Гарантираме, че ще сте изненадани по много различни начини.

Как да говорим с мъжа си за вкарване на секс играчки в спалнята

Съвет 4: Изберете заедно

Запознайте се с видовете и обсъдете възможните начини за използването им. Обърнете внимание на основните предимства и недостатъци при използването на всеки вид секс играчка.

Започнете с нещо малко и дискретно. постепенно увеличете колекцията си.

Съвет 5: Време е за реклама

Разполагаме с огромен асортимент от най-различни видове играчки за възрастни, бельо и козметика. Ако сега започвате своя път, можем да ви препоръчаме да разгледате следните категории:

Силно препоръчваме да разгледате следните брандове, които са едни от най-купуваните и разпознаваемите в света на секс играчките:

  • CALEXTICS
  • HOT
  • Joy Division
  • Shots
  • Vive
  • Le Desir
  • LELO
  • Ouch!
  • Satisfyer
  • Swiss Navy
  • и още много други! Разгледайте ги от тук.

Най-важните продукти за поддръжка на секс играчки:

Оригинална публикация от екипа ни
Оригинална публикация от екипа ни

Нашите автори са висококвалифицирани създадели на съдържание и експерти в областите на сексуалното здраве, психологични аспекти на интимността и продуктите за възрастни! Всяка статия е разработена с помощта на достоверни източници на информация.