Ajax Loader

Мини вибратор Ocean – ревю

Оцени статията
(0 ревюта)
Съдържание на статията

Ocean от Fun Factory е перфектният вибратор за всеки, който харесва вибрациите от средно ниво и иска причудлива, лесна за използване и в същото време хубава играчка. Той има разнообразие от вибрации, което го прави подходящ за много жени. Лесен е за използване и почистване и е направен от очарователен медицински силикон. Ако сте начинаещ, който търси първата си играчка или искате да опитате вибратор в стил заек, без да харчите цяло състояние, Ocean би бил чудесен избор за Вас.

Купете вибратор Ocean от Sex Shop Cleopatra и се насладете на нови удоволствия!

Кратка характеристика

Име: Ocean
Тип: вибратор
Производител: Fun Factory
Сърца: 4 сърца
Качество: 3 звезди
Палавост: 3 дявола
Вибрация: 3 автомобила
Шум: 2 пчели
Материал: Силикон
Специални характеристики: няколко скорости, многофункционален, за стимулиране на G-точката, водоустойчив, тих.

Размер и дизайн

Размерът на Ocean е чудесен за начинаещ. Лесен е за използване и е достатъчно малък и дискретен за пътуване. Извитият му връх е чудесен за стимулация на G-точката. Подходящ е и за стимулиране на клитора и когато използвате играчката вътрешно, тя се превръща във вибратор стил заек. Размерът, стилът и дизайна на тази играчка я правят много удобна.

Високо качество на изработка

Вибраторът е изработен от силикон, който е безопасен за тялото, много приятен на допир. Той е копринено гладък, мек и реагира на всяко Ваше движение. С малко лубрикант на водна основа, удоволствието ще е още по-голямо. Водоустойчивостта му позволява почистването му да е като детска игра. Захранва се с батерии AAA.

Вибрация и мощност

Ocean има 6 различни степени на работа. Те са от средно ниво, които биха се почувствали много интензивни за някой нов в използването на секс играчки.

Предимства и недостатъци

Предимства:

– страхотен дизайн;
– приятно разнообразие от вибрации;
– висококачествен силикон;
– лесен за използване и почистване.

Недостатъци:

– режимите му могат да бъдат твърде слаби за някои.

Picture of Оригинална публикация от екипа ни
Оригинална публикация от екипа ни

Нашите автори са висококвалифицирани създадели на съдържание и експерти в областите на сексуалното здраве, психологични аспекти на интимността и продуктите за възрастни! Всяка статия е разработена с помощта на достоверни източници на информация.

Тази публикация "Мини вибратор Ocean – ревю" се появи за първи път в блога на cleopatrabg.com