Ajax Loader

Мъже и секс – Визуалните същества във връзката 2

Оцени статията
(0 ревюта)
Съдържание на статията
Когато говорим за това, какво искат мъжете в секса, става дума за наистина лесни неща, които всяка една дама е повече от способна да стори.

Това е продължение на статията Мъже и секс – Визуалните същества във връзката Част 1В нея коментирахме типични ежедневни ситуации от животите на модерните млади влюбени. В нея уточнихме, че размерът наистина няма значение и че секс играчките могат да бъдат „спасението“ при рутина.
А сега по същество…

Секс = Спалня

Да, там е удобно. Да, там му е мястото. Но защо трябва да е?
Кухнята е също толкова приятно място да правите секс. За банята дори няма да споменаваме. Ако не сте правили секс в банята, то какъв секс сте правили. Разнообразието е ключът към любовта и разбирателството. В повечето случаи ще бъдете сами вкъщи и нищо не може да ви спре да правите секс в друга стая.
Това е секс съвет номер 1 за двойки, които искат да разнообразят сексуалното си ежедневие.

Срам от публични места

ОК. Съгласни сме, че това не е за всеки, но не ви ли се е случвало да се възбудите толкова много на публично място, че да се чудите как да го провокирате и да го искате тук и сега?

Това определено не е съвет за срамежливи момичета, но кои сме ние, че да поставяме рамки на хората?
Таа… няколко публични места, на които можете да правите секс със степен на рискованост:
 – Слабо Рисковано;  – Средно Рисковано;  – Силно Рисковано
✔ Вкъщи, без спуснати пердета и щори.
 Съблекалня в мола.
 Тоалетна в заведение или търговски център.
 В Офиса.
 В Гората.
 На терасата.
 На плажа през нощта. Струва си…
 Асансьор.
 Съблекалня на плаж.
Схванахте идеята нали? Не си поставяйте ограничения. Започнете от слабо рисковани места и ако ви хареса… вие си знаете. 

Еротично Бельо – най-подценяваното женско оръжие!

Повтаряме. Мъжете са визуални същества!
Истината е, че жените няма нужда да се стараят чак толкова много. Опитът показва, че най-елементарните неща действат най-силно върху мъжете. Отгоре на всичкото, те сами намекват, че искат да се облечете по-еротично. Чували ли сте следните фрази:
 “Това потниче ти седи страхотно.”
 “Тази дълга тениска доста ти отива. Даже и бельо не ти е нужно!”
 “Тези токове по-скоро вкъщи ги слагай.”
 “Без сутиен вкъщи не ти ли е по-удобно.”
Това са мъжки молитви. С тях те се опитват да ви намекнат, че ви искат по-разголени, по-секси и по-провокативни. С тези думи те се надяват, да хванете тези сигнали и да ги запомните. Но никога няма да го кажат директно… и те се срамуват.
И сега е момента на истината…. Представете си, че любовта на живота ви е казал едно от горните изречения и вие му отговорите по следните начини:
✖✖✖ “Това няма как да се случи.” ✖✖✖
✖✖✖ “Абсурд. Ти нормален ли си.”✖✖✖

 

Почувствахте ли го и вие?

Не ви съдим. Обикновено хората пропускат най-очевидните неща. Но представете си, че започнете да отговаряте положително на неговите “молитви”. Той ще бъде безкрайно щастлив и ще се почувства нечовешка самоувереност, а това ще се отрази и на вас!

Ако пропуснахте цялата статия и си спрете погледа ТУК, запомнете само тези 3 неща, които написахме 105045 пъти:

  1. Мъжете са визуални същества!
  2. Мъжете имат нужда от внимание точно толкова, колкото и жените!
  3. Лесните неща действат най-добре!

Лесни за изпълнение неща, които побъркват мъжете

Еротично бельо – 105046 път… Мъжете са визуални същества! Облечете си някое секси боди тази вечер. Може и по-добре! Извадете секси чифт прашки и еротичен дантелен сутиен и ги комбинирайте.
 Секси костюми – За дамите, които искат да побъркват мъжете си. Знаем. Доста е подобно на горното, но е съвсем различно изживяване!
 Предизвикателно поведение – Напълно задължително. Абсолютно винаги комбинирайте визията с подходящо поведение. Това е секси!
 Започнете преди него – силно вълнуващо е да започнете преди него. Ще остане приятно изненадан! Както си седите просто плъзнете ръка надолу и започнете да се опипвате по най-интимните си зони. Точно до 10 секунди той ще се е усетил и ще предложи помощта си!
 Дълга тениска и бикини – имате ги в гардероба. Не е нужно да харчите излишни пари за момента. Използвайте ги по предназначение!

Заключение

Играйте си с мъжкото въображение – това действа!

Повечето хора във връзка се отпускат (психически) и спират да полагат усилия, за да спечелят сексуално партньора си. Тя очаква, че когато тя поиска, мъжете трябва да са готови мигновено. Това е до време. Ще дойде ден, в който и мъжът ще има нужда от предварителна възбуда и предразполагане.

Не е необходимо да се стига до там. С малко можете да постигнете много! Очаквайте статията “Жените и секса – Емоционалните същества във връзката” и я дайте на мъжа си да я прочете за домашно.

Когато и двамата положите малко усилия отношенията ви ще станат 100 пъти по-приятни, а сексът ще се превърне във ваш личен ритуал на удоволствията.

Sex Shop Cleopatrabg – Животът е любов.

Оригинална публикация от екипа ни
Оригинална публикация от екипа ни

Нашите автори са висококвалифицирани създадели на съдържание и експерти в областите на сексуалното здраве, психологични аспекти на интимността и продуктите за възрастни! Всяка статия е разработена с помощта на достоверни източници на информация.

Тази публикация "Мъже и секс – Визуалните същества във връзката 2" се появи за първи път в блога на cleopatrabg.com