Ajax Loader

Мъже и секс – Визуалните същества във връзката

Оцени статията
(0 ревюта)
Съдържание на статията
Скъпи дами, надяваме се да бъдем достатъчно конкретни и изчерпателни!
Мъжете винаги са били прости същества. И не в такъв смисъл, в какъвто си помислихте! Не говорим за глупост, а за начин на живот. За повечето мъже нещата винаги са били бели или черни и това ще остане така завинаги! Имайте това в предвид.
 Когато говорим за това, какво искат мъжете в секса, става дума за наистина лесни неща, които всяка една дама е повече от способна да стори. Но нека преди да стигнем до съветите да разгледаме няколко чести ситуации от ежедневието на всяка една двойка, която е на повече от 1 година. Разбира се, през погледа на мъж!

Срам от голота

“Това е чист удар под кръста за всеки един мъж.” – Народна мъдрост.
Повече от често нашите клиенти споделят истории за техните сексуални преживявания. Нещо особено ни направи впечатление. Мъжете се оплакват, когато жените им се срамуват от голотата си. Това е доста разпространен проблем сред двойки, които са на възраст между 1 и 3 години, колкото и странно да звучи!
Причините за това са разнообразни, но обикновено главната причина се крие някъде дълбоко в женската психика.
ДАМИ! Не се срамувайте от тялото си. За него вие сте богиня и когато му откажете достъп до тази визуална наслада вие удряте мъжете си директно в самочувствието и либидото. Някои мъже се смущават изключително много от това и губят желанието си за секс. Дори да не ви прави впечатление, ще дойде ден, в който ще си проличат последствията.
Когато правите секс за пръв или втори път е нормално да изпитвате срам, но след 2-3 месеца съвместни отношения с него, вече става странно. Не забравяйте, че мъжете са визуални същества, а не емоционални.

Размерът няма значение

Този проблем е доста сходен като срама от голотата, но тук има ясно осъзнат проблем! Ако не сте разбрали все още, говорим за размера на гърдите.
Нека сме честни. Разни хора, разни идеали. Ако имате малки гърди и имате приятел от 1 година, то този мъж харесва по-малки гърди! Защо изпитвате ПОБЪРКВАЩА нужда да имате по-големи гърди, когато очевидно човекът до вас ви харесва точно такива, каквито сте и не иска други?
ДАМИ! Не се срамувайте от тялото си. Не всички мъже харесват големи гърди, не всички мъже харесват слаби жени, не всички мъже харесват тесни вагини и не всички мъже харесват руси коси, сини очи и т.н и т.н. Вие не сте курсов проект по История и цивилизация! Не трябва да изглеждате по един и същ начин с другите. Не бъдете шаблонни! Истинските мъже освен, че не го харесват, ами и бягат от такъв тип жени.
“Когато една жена изпитва притеснение и ограничава мъжа до нея, тя нанася директен удар в мъжката сексуална самоувереност!” – Народна мъдрост номер 2.

Секс Играчки

 Общо вярване – Табу. Порок. Извращение. 
✔ Истина – Най-великото нещо на Земята!
Много жени изпитват абсолютна липса на желание, когато стане дума за секс играчки в спалнята. “Нямам нужда” или “По-добре истинско” са най-честите думи изричани от жените по света. ПОВЯРВАЙТЕ имате нужда! Казвате го само защото не сте пробвали.
Когато говорим за секс играчки, не говорим да вземете един вибратор и един мастурбатор и всеки да си гледа собственото сексуално удоволствие. Напротив! Има безкрайно много секс играчки за двойки, които се използват едновременно и от двамата партньора.

Секс играчките са уникален метод да разнообразявате секса и да подобрявате отношенията между вас. Има толкова много секс играчки, че всеки път сексът ще бъде различен. Когато сте в дълга връзка няма нищо срамно да притежавате 2-3 секс играчки. Помислете върху това!

Стана ли интересно? Към част 2 на мъже и секс – Визуалните същества във връзката.

Оригинална публикация от екипа ни
Оригинална публикация от екипа ни

Нашите автори са висококвалифицирани създадели на съдържание и експерти в областите на сексуалното здраве, психологични аспекти на интимността и продуктите за възрастни! Всяка статия е разработена с помощта на достоверни източници на информация.

Тази публикация "Мъже и секс – Визуалните същества във връзката" се появи за първи път в блога на cleopatrabg.com