Ajax Loader

Мастурбатор Tenga Soft Tube Cup – детайли

Оцени статията
(0 ревюта)
Съдържание на статията

Tenga е компания за мъжки секс играчки, която се фокусира върху предоставянето продукти за мастурбация, които отговарят на широк ценови диапазон – от обикновения потребител до човек, който наистина иска да направи инвестиция. Кутиите на техните играчки са забавни и ярки, а тяхната серия Cup не прави изключение. Това са продукти за еднократна употреба в шикозни червени цветове, всеки със собствени функции, за да осигури различни усещания на потребителя.

Купете Мастурбатор Tenga Soft Tube от Sex Shop Cleopatra, за незабравими игри.

Първо впечатление

Формата и опаковката създават по-абстрактна естетика, а отворът е неутрален (няма форма нито на анус, нито на вагина). Вътрешността е направена от мек TPE материал с различни релефи, за да се осигурят по-стегнати или по-свободни усещания при използване. Този модел предлага и смукателен ефект, който се контролира от клапан в горната част, който първоначално е покрит със стикер.

Играчката е предварително лубрикирана, така че не е нужно да правите много приготовления преди да й се насладите.

Употреба

За тези, които не се използвали секс играчки с функция за засмукване, е малко по-различно приключение от обикновената мастурбация. Вместо плъзгащото се движение и натиск, които се получават с помощта на ръката Ви, ефектът под налягане, създаден от засмукването, дърпа всичко в една посока, като фокусира цялото усещане върху главата.

В зависимост от това, колко натиск прилагате при използването, можете да контролирате чувството на стегнато усещане. Просто я стиснете здраво, ако искате да я почувствате по-плътно.

Почистване

Почистването е излишно – просто се слага капачката отново и играчката се изхвърля. За съжаление, този продукт е направен за еднократна употреба, а почистването е трудно. Дори ако използвате презерватив, материалите не са направени за многократна употреба и качеството им ще се влоши.

Разбира се, Tenga предлагат и безброй много модели, които са за многократна употреба. Те гарантират само и единствено страхотни нови усещания.

Picture of Оригинална публикация от екипа ни
Оригинална публикация от екипа ни

Нашите автори са висококвалифицирани създадели на съдържание и експерти в областите на сексуалното здраве, психологични аспекти на интимността и продуктите за възрастни! Всяка статия е разработена с помощта на достоверни източници на информация.

Тази публикация "Мастурбатор Tenga Soft Tube Cup – детайли" се появи за първи път в блога на cleopatrabg.com