Ajax Loader

Кунилингус: 10 важни съвета

Оцени статията
(0 ревюта)
Съдържание на статията

За да приведете жената до точката на по-голямо удоволствие с езика и пръстите си, ще Ви трябват умения, чието знание Ви гарантира висок рейтинг от абсолютно мнозинство жени. И особено при тези тридесет и пет процента от жените, които според статистиката не са в състояние да изпитат оргазъм по друг начин.

Накратко, изобщо няма да разглеждаме моралния и етичния аспект на кунилингуса и възнамеряваме да се спрем само на техническите детайли.

1. Подгответе партньора си

Първото препятствие, което може да обърка новак, обсебен от най-благородните намерения, е самият обект, а именно женските гениталии, които красноречивите поети наричат ​​най-сладката пъпка или източник на божествена амброзия. И какво да направите, ако перспективата за падане към споменатия източник Ви се струва толкова съблазнителна, колкото и необходимостта да се направи изкуствено дишане от уста на уста?

Ако основната пречка за Вас е окосмяването, опитайте се да подметнете внимателно на партньора си да се отърве от него. Поне частично. Например, покани я да посети салон за интимни прически. Или просто я вземете в банята и внимателно я сложете на себе си. Нека го приеме като част от любовна игра.

Ако тя отговори на всичките Ви молби и убеждения с твърдо „не“ и защити растителността си с упоритостта на възрастна дама, която защитава маргаритките от посегателствата на съседите си, тогава се натъкнахте на изключително морален и абсолютно фригичен човек, с когото можете да разчитате на двойка или три деца и вкусна неделна вечеря, но за такива ексцесии като пленителен секс – никога.

Друг деликатен момент, който, както твърдят много хора, е сериозна пречка за тях да изпълнят заветните си женски желания, този страх да не мирише неприятно. Всъщност, майката природа е подредена така, че миризмата на женската утроба трябва да повлияе на човек изключително вълнуващо. Ако това не се случи, тогава нещо не е наред. Или с нея, или с теб.

Ако Вашият партньор не само взема душ преди лягане, но и редовно посещава гинеколог, проверявайки за инфекция, проблемът не е в нея, а във вас. Най-вероятно просто не я обичате достатъчно, защото миризмата на жена, която обичате, няма да остави никого безразличен. Ако мирише неприятно – това е сигнал, че скоро ще бъдеш раздразнен от начина, по който спи от лявата ти страна, прави неподходящи коментари, кара кола, облекло и т.н. Помислете за това. Може би по-добре да се разделите сега?

2. Отърви се от лошите навици

По някаква причина повечето мъже наивно вярват, че техниката на кунилингус се състои в използването на езика колкото е възможно повече. Не се хабете, господа! Вашето старание не добавя положителни емоции към партньора Ви. По-скоро обратното. Ако забележите, че Вашият партньор диша сякаш се задушава, извива се и се опитва да хване косата ви, това не означава, че тя е на върха на блаженството. Това означава, че сте я наранили, а горкото момиче се страхува да Ви каже.

 1. Първо, спрете да хапете.
 2. Второ, никой не Ви е карал да ставате хамстер, в отчаяние, облизвайки фатална рана на приятелката му.
 3. Трето, докосването на езика трябва да бъде леко и едва забележимо, особено в началото. Между другото, не бива да се опитвате да опипвате силно клитора й с езика си. Не се придържайте към него със смъртоносен хват, сякаш ще Ви се даде медал, за това, че знаете къде е това нещо. Излишно е да казваме, че клиторът е свръхчувствителен момент и за много жени дори краткото му докосване е непоносимо. Разбира се, познаването на мястото, където е женският клитор, е много похвално, но е по-добре да се избягва, когато е възможно, като се обръща внимание на околното пространство.
 4. Обстановката! Романтичната обстановка е изключително важна за повечето дами. Можете да започнете с чувствен масаж с масажно олио. Купи масажно масло от Cleopatra.

3. Разберете в коя позиция е удобно да държите краката й

Това, разбира се, е трудно да се повярва, но Вашият партньор може и да не е завършил цирковото училище като дете, затова може да е малко трудно за нея да изпълнява някои акробатични етюди, които й налагате. Възможно е тя да не е гъвкава, така че, когато седнете удобно между краката й, с длани, които я разтварят широко, тя не усеща блаженството, което смятате, че трябва да донесат манипулациите Ви.
Обзалагаме се, че тя вижда едно от двете неща: или училищен учител по физкултура, който принуждава беззащитен третокласник да седи на нишка, или гинекологичен стол.

Между другото, ще ви разкрием ужасна тайна: много жени са способни на оргазъм, само когато краката им са стиснати. В този случай, краката могат да бъдат опънати или изтеглени до тавана, най-важното е, че те трябва да бъдат компресирани, внимавайте!

4. Овладейте новите движения на езика

Ако през периода на сексуалния си живот сте се научили да издавате език, както при приема от отоларинголог, да правите кръгови движения и дълбоко да избутвате този обект в дълбините на женската природа, няма какво да се гордеете. Повечето жени понасят подобни упражнения само от учтивост. Опитайте по-сложни тактики. Ето малко ноу-хау:

 1. Поставете езика така, че повърхността му да е напълно равна. След това започнете бавно да движите главата си нагоре-надолу, сякаш саркастично въздъхвате с интонация: „Да, мадам …“ Номерът е да докоснете най-чувствителните женски места с цялата повърхност на езика.
 2. Напълно отпуснете езика, за да стане „мек“. След това плъзнете езика между малките устни. Използвайте слюнка като естествен лубрикант. Имайте предвид, че колкото по-бавно действате, толкова повече се усеща.
 3. Известно е, че едната страна на клитора обикновено е по-чувствителна от другата. Разберете от опит – коя от тях. Ако все още не можете да чакате да нападнете директно клитора, не забравяйте, че не трябва да докосвате “магическия бутон”. По-добре опитайте да хванете кожата около нея с устните си, без да прониквате с езика. Абсолютното мнозинство от жените скоро ще отговорят с благодарен оргазъм.

Както знаете, жените се различават със забележителна интуиция, особено когато става въпрос за секс. Затова, ако по време на кунилингус, започвате да мислите нервно в смисъл, “изтощен съм“, имайте предвид, че жената ще го почувства перфектно. Ако сте уморени, и като цяло, Вие сте отегчени там долу (да не кажем отвратени) или ако изведнъж Ви се покаже женската природа директно пред носа Ви, веднага започнете да фантазирате. В противен случай всичките й бъдещи оргазми, а оттам и Вашата репутация като добър любовник, могат да бъдат задраскани.

Опитайте се да си представите нещо вълнуващо и неприлично – например, гола Клаудия Шифър в белезници или, в най-лошия случай, собствения си шеф в рибарските чорапи и с перо на едно място. И не се страхувайте да се чувствате като фалшив перверзник. Вие просто се опитвате да угодите на любимата си жена.

6. Дълбоко проникване

Типична грешка на много мъже е убеждението, че езикът трябва да бъде изтласкан във влагалището възможно най-дълбоко. Всъщност, някои дами харесват този трик, но други (повечето от тях) просто не чувстват нищо, а в третите „дълбоко проникване“ причинява само неприятни усещания.

Как да определите коя категория е представител пред вас? Просто я попитайте за това. Дори ако предпочитате да сте глуха и няма двойка в леглото, в този случай е по-добре да преодолеете срама си. Това ще Си спаси от много суетни усилия и глупави недоразумения в бъдеще. Между другото, ако дори партньорът Ви убеждава, че обича дълбокото проникване, по-добре е да се заемете с работата, само когато вече е доста развълнувана.

7. Използвайте пръстите си!

Народната мъдрост казва, че човек не е безсилен, стига да има поне един пръст. И Вие имате десет от тях. Най-важното е да можеш да ги използваш правилно.

Регулирайте координацията между ръцете и езика. Изберете движението на езика, което Вашият партньор обича най-много и едновременно с това работете с пръстите си. Какво точно ще правите с ръцете си няма никакво значение ако:

 1. пръстите ви са достатъчно мокри;
 2. правите всичко бавно и тъжно.

8. Индивидуален подход

Кунилингус, както и всеки друг вид секс, не се ограничава единствено до технологията. За жените емоционалната страна на нещата е особено важна. Ето защо, дори и случаен партньор да е в леглото Ви, дайте й да знае, че оценявате нейната личност. За да направите това, изобщо не е необходимо да провеждате подробен разпит дали тя е била болна от варицела в детството си, или какво е харесвала повече – макраме или кръстосан бод. Жените, разбира се, обичат ушите, но освен ушите имат и други чувствителни места. Опитайте се да откриете интимните зони на партньора си.

9. Доведете я до оргазъм

Не, не, представянето „съкрушителен множествен оргазъм“ с пролог и епилог не се разглежда, дори в изпълнението на една много талантлива актриса. За да доведете партньорката до истинския оргазъм, разбира се, има два надеждни начина, ако тя по принцип е в състояние да го преживее.

 1. Изберете оптималната тактика на езиковото движение така, че Вашият „маршрут“ да премине в непосредствена близост до клитора и да поддържате постоянен ритъм. Партньорът с готовност ще Ви помогне да намерите правилната точка – най-важното, не се колебайте да я попитате за това.
 2. Вторият трик е да действаме бавно, колкото е възможно по-дълго. Дори и да чувствате, че тя е все по-развълнувана, не увеличавайте скоростта. Можете дори да правите малки паузи, това само ще го насърчи.

Накратко, действайте така, сякаш единствената Ви цел е никога да не й позволите да достигне оргазъм. Бъдете търпеливи и изчакайте, докато почувствате, че вашата партньорка е наистина на последния ръб. След като издържа на последната, най-болезнена пауза, можете спокойно да се втурнете към нея като гладно куче за парче месо.

10. Дайте й почивка

Браво! Ти го направи! Докара жена до оргазъм чрез кунилингус! Но дори и да се разпалвате от легитимна гордост, оставете партньора си да се наслади напълно на усещанията. Не я включвайте веднага в приятелски разговор, просто я прегърнете, затворете очи и се отпуснете. Когато се събуди, можете учтиво да попитате дали иска да опита мисионерската позиция. Но моля ви, не показвайте пълната липса за любезност и добро образование с послания като: „Обърни се, сега е мой ред!“. Ако усилията Ви бяха напълно незаинтересовани, не трябва да го показвате толкова грубо. Напротив, ако сте достатъчно търпеливи, нежни и сдържани, скоро ще получите това, което заслужавате.

Оригинална публикация от екипа ни
Оригинална публикация от екипа ни

Нашите автори са висококвалифицирани създадели на съдържание и експерти в областите на сексуалното здраве, психологични аспекти на интимността и продуктите за възрастни! Всяка статия е разработена с помощта на достоверни източници на информация.

Тази публикация "Кунилингус: 10 важни съвета" се появи за първи път в блога на cleopatrabg.com