Ajax Loader

Клитор стимулатор Eva – ревю

Оцени статията
(0 ревюта)
Съдържание на статията

Eva е малък клитор стимулатор, подходящ за двойки, който може да се използва по време на секс. Той може да се окаже ключът към спасяването на сексуалния живот на много двойки.

Ева ще Ви даде допълнителен стимул да разнообразите нещата в спалнята. Дори ако сте сексуално несъвместими, допълнителната стимулация по време на секс, е може би точно това, което е необходимо, за да предизвикате своето удоволствие и желание.

Купете клитор стимулатор Eva от Sex Shop Cleopatra и се насладете на съвсем нови емоции!

Кратка характеристика

Име: Ева
Тип: Клитор стимулатор, вибратор за двойки
Производител: Dame
Сърца: 4 сърца
Качество: 4 звезди
Палавост: 3 дявола
Вибрация: 2 коли
Шум: 2 пчели
Материал: Силикон
Специални характеристики: използване без ръце, многоскоростен, многофункционален, гъвкави крилца

Дизайн

Eva ненатрапчива секс играчка, която осигурява три нива на вибрации. Има две гъвкави крилца от долната страна, които помагат за здравото закрепване по време на секс. Телата на всички са различни, така че ще трябва да намерите подходящото място за Вас. Eva е направена от медицински силикон, който предлага мека и гладка текстура.

Този клитор стимулатор е малък и дискретен, което го прави идеален за пътуване с него. Той също идва със сатенена чанта за съхранение.

Свободни ръце

Когато използвате Ева, върховете на крилата трябва да са обърнати надолу към вагиналния отвор. Тя трябва да бъде поставена така, че да лежи върху клитора Ви. По време на секс ще Ви доведе до оргазъм без проблем. Идеалната играчка за двойки, които искат да подправят нещата в сексуален план или жени, които трудно получават оргазъм. Клитор стимулаторът може да се използва и при соло забавления. Можете да използвате и вибратор за вагинално проникване едновременно.

Вибрации и мощност

Eva е лесна за използване, само с един бутон за управление на вибрациите. Натиснете веднъж за включване в нисък режим, отново за среден, друг за висок и един последен, за изключване. Бутонът е от горната страна за лесен достъп по време на секс. Вибрациите не са толкова силни, но се чувстват по-интензивно, защото приляга плътно към тялото.

Играчката е презареждаща се и се предлага с USB кабел. При първо зареждане трябва да пробиете силикона с кабела. Разполага с 5V батерия, която издържа около 5 часа на най-ниската настройка и 1 час на най-високата. Вътре има малка LED светлина, която мига при промяна на настройката и се променя в червена, когато трябва да се зарежда. Трябва да внимавате при почистване, защото няма пълна водоустойчивост. За да почистите Ева, използвайте антибактериален сапун или препарат за почистване на играчки. Не използвайте продукти, съдържащи алкохол или ацетон.

Предимства и недостатъци

Предимства:

– използване без ръце;
– използване по време на секс;
– гъвкаво, удобно прилягане;
– лесен за употреба;
– медицински силикон.

 

Недостатъци:

– вибрациите могат да бъдат слаби за някои;
– няма пълна водоустойчивост.

Picture of Оригинална публикация от екипа ни
Оригинална публикация от екипа ни

Нашите автори са висококвалифицирани създадели на съдържание и експерти в областите на сексуалното здраве, психологични аспекти на интимността и продуктите за възрастни! Всяка статия е разработена с помощта на достоверни източници на информация.

Тази публикация "Клитор стимулатор Eva – ревю" се появи за първи път в блога на cleopatrabg.com