Ajax Loader

Какво е страпон?

Оцени статията
(0 ревюта)
Съдържание на статията

Какво са пенис коланите? Това е една от най-популярните секс играчки за мъже и жени. Всяка двойка може да я използва, а тя ще ви помогне да получите много нови усещания. За да може да доставя удоволствие, а не дискомфорт, трябва да бъде умело подбран.

Какво представлява този продукт?

Това е удобна секс играчка за двойки. Използват ги, ако искат да получат нови усещания в леглото, както и при нестабилна ерекция. Всяка двойка може да експериментира със страпон.

Има специални модели предназначени само за жени. Те се използват като се задържат с вагиналните мускули. Използва се както от лесбийки , така и от хетеро жени, за да стимулират мъжа си анално. Има и такива за мъжка употреба. Използват се както от стандартни двойки, така и от хомосексуални.

Жена с хубав страп он колан и секси бельо

Съществуват и за едновременно анално и вагинално проникване. 

Но какви възможности дава тази секс играчка? Това е възможност за двойка да експериментира в леглото със смяна на ролите. И всеки ще получи море от нови емоции и усещания, когато използва играчката, ще разшири разбирането си за секса. 

Защо имате нужда от страпон?

Съвременните страпони се използват не толкова от еднополовите двойки, колкото от хетеросексуалните. Помага изключително много, ако мъжът има еректилна дисфункция и не може да задоволи партньора си. Предимството от използването му е, че не е нужно да пиете лекарства за подобряване на потентността. 

Помага също, когато искате да добавите и някой друг сантиметър на пениса, напълно безопасно. Ще можете да задоволите партньора си както никога досега. 

Ще забравите и проблемите с преждевременното свършване. Чудесен начин да увеличите продължителността на на половия акт. Играчката намалява чувствителността на пениса и сексът ще бъде по-дълъг. 

Две жени използващи пенис колан за секс

Случва се една жена да иска да опита активната роля, или мъж – пасивна. Това не означава, че който и да е от партньорите има хомосексуални наклонности, това е просто експеримент, който позволява на влюбените да се сближат, да се доверят един на друг. Във всеки случай е необходимо използването на специфичен модел. За да изберете правилната играчка, трябва да знаете какво е страпон, какви видове има и какви са техните характеристики. 

Съществуващи видове

Страпоните се предлагат в различни модели. Техните разлики са форма, размер, наличие на допълнителни накрайници. Но основната разлика е видът на закрепване към тялото. 

 • Колани и презрамки;

Това е един от най-надеждните видове закрепване. Коланите могат да бъдат за ханш, за талията, за бедрата. Те не покриват областта на слабините и ануса, което позволява използването им както от жени, така и от мъже. Недостатъкът на коланите се крие във факта, че те могат да се впият в меките тъкани и да наранят кожата. Опитните потребители препоръчват да изберете по-широки презрамки. 

 • Бикини;

Също така надежден начин за закрепване, бельото може да бъде обикновено, кожа и латекс. Каишката е здраво закрепена към платта, не се движи, не причинява дискомфорт на активната страна. Някои бикини имат дупки. Недостатъкът на закопчаването е размерът, не се разтягат толкова много, което не позволява на двойките „мъж + жена“ да разменят ролите си.

 • Страпон без колани;

Старп он без колан за жени

Те са предназначени само за жени. Подходящи са най-вече за лесбийки. Представлява двоен накрайник, единият от които прониква във вагината на активната страна, а вторият е предназначен за партньора. Предимството на играчката е, че и двете страни се наслаждават на половия акт. 

 • Прикрепване към различни части на тялото. 

Има и такива, които могат да се прикрепят към бедрата, към лицето (под формата на гаг) и това ще позволи на двойките да опитат много нови пози. Има дори специални харнес колани, които позволяват закрепването на дилдо и превръщането му в такъв тип пенис колан.

Какви видове има според проникващия накрайник?

С обикновен накрайник, предназначен за жени. Те са най-популярни и могат да бъдат открити със сякакви текстури. Подходящи за жени, които искат да задоволяват сексуално втори партньор.

С кух накрайник, предназначен за мъже. От вътре може да е с текстури, които при движение доставят удоволствие на използвателя. Усобено подходящ при следните проблеми и ситуации:

 • Мъжът свършва бързо и жената не може да бъде задоволена.
 • Мъжът има малък пенис. В този случай играчката ще помогне за увеличаване на размера с няколко сантиметра както в дължина, така и в диаметър;
 • Двойката просто иска да експериментира с различни размери;
 • Дори и при пълна сексуална импотентност на мъжа, кух накрайник ще ви помогне да водите активен сексуален живот.

Има и още различия според функционалности, понякога можете да откриете пенис накрайник със сякакви причудливи форми. Други характерни особености могат да бъдат:

 • С извит накрайник, за стимулация на G точка;
 • С два накрайника, за двойно проникване. Тук в повечето случаи пасивната страна е жена, но ако проявите оригиналност сме сигурни, че ще откриете и други приложения;
 • С вибрация, за още по-силни усещания.

Материали на изработка

Правилата за грижа и почистване зависят от това от какъв материал е изработен накрайника:

 1. Силикон е най-практичният и разпространен материал. Не предизвиква алергии, няма мирис и вкус и дава приятно усещане. След употреба трябва да го почистите с топла вода, използвайте мек почистващ препарат. Материалът не понася пряка слънчева светлина, така че трябва да го съхранявате на тъмно и хладно място, където няма предмети със странни миризми.
 2. Реалистичен, от кибер кожа – те са много подобни на истински пенис като структура, цвят, и външен вид. Бързо поема телесната температура и е много приятен на допир, доставя „истински“ усещания. Измийте с меки почистващи препарати, след което изсушете добре. Трябва да се третира със специален талк, без него структурата на кибер кожата може да бъде нарушена. 
 3. PVC – могат да бъдат по-меки или по-твърди, гъвкави или еластични, в най-различни нюанси. Почистването им е много лесно. Можете да ги миете дори със сапун. Разнообразието от PVC играчки позволява на двойките да експериментират с много нови усещания.
 4. Латекс – гладки, нежни и много меки, идеални за анална употреба. Може да има специфична миризма, но тя ще избледнее бързо, ако просто го използвате и почистите няколко пъти. Разнообразие от цветове и модели. Необходимо е да се измие с меки почистващи средства и да се съхранява отделно от други предмети, тъй като латексът може да се деформира при контакт с по-твърди материали. 
 5. Пластмаса – този материал е най-малко търсен сред двойките, тъй като е твърд и не е толкова гъвкав. Но благодарение на същата твърдост, той поддържа формата си перфектно; обикновено са релефни, така че хората да получат повече удоволствие. Лесно се почиства, можете да използвате всеки препарат.

Каквото и да изберете е важно да се забавлявате! А защо да се ограничавате до един модел?

Оригинална публикация от екипа ни
Оригинална публикация от екипа ни

Нашите автори са висококвалифицирани създадели на съдържание и експерти в областите на сексуалното здраве, психологични аспекти на интимността и продуктите за възрастни! Всяка статия е разработена с помощта на достоверни източници на информация.

Тази публикация "Какво е страпон?" се появи за първи път в блога на cleopatrabg.com