Ajax Loader

Какво е Squirt?

Оцени статията
(0 ревюта)
Съдържание на статията

Голяма част от мъжете и жените са чували за скуирт, но малка част от тях са го виждали или изпитвали. Други имат изкривена информация от порно сайтове или истории, че жените не могат да скуиртват и всичко това е мит.

Скуиртът, наричан още реактивен оргазъм се случва по време на интензивен оргазъм, когато парауретралните жлези отделят течност от пикочния мехур. Различава се от клиторния и вагиналния оргазъм именно по дълбочината на усещането и отделянето на течности.

Дълго време учените вярваха, че това е урина. Освен това усещанията, изпитвани от жената, наподобяват желание за уриниране. Но когато се разровиха по-дълбоко, се оказа, че съставът на женския еякулат е почти идентичен с мъжката сперма, само че няма полови клетки.

Мнозина са чували или чели повече за него, но малцина твърдят, че са го преживяли. Защо се случва това и защо оргазмът, особено реактивният, е толкова трудно постижим?

Първите данни за женския оргазъм

Първите споменавания на женската еякулация се срещат в древни индийски еротични текстове като Камасутра. И дори скулптурното моделиране в индийските храмове до голяма степен е изпълнено със сцени с пръскащи жени.

Даоистите, древните гърци и римляните също са били запознати със скуирта. Това не е изненадващо, защото последните са известни не само с политическата си история, но и със сексуалните „подвизи“ и дори с проституцията.

Жлезите, които са отговорни за „женската еякулация“, се наричат ​​жлези на Скене (на името на откривателя) или точка U. Те се намират близо до отвора на уретрата. Не се учудвайте, ако чуете за тях като „женската простатна жлеза“. При силна възбуда жлезите се увеличават и набъбват, изхвърляйки течността навън.

История на женския оргазъм

Тази течност е алкална и подобна на мъжката сперма. Женското течение по време на оргазъм може да бъде бистър, млечно бял, прозрачно белезникав или прозрачно жълтеникав. Освен това по време на секс еякулатът се „смесва“ с цервикалната течност – типично течение, което се засилва по време на овулация. Оргазмът е умение, колкото и връзването на връзки на обувките или карането на колело. Всичко е свързано с практиката. Той е гарантирано удоволствие за всяка жена. 

Но реално при повечето жени това е съпроводено с комплекси, страхове, срам и т.н. Голяма част от тях си мислят, че мъжът няма да разбере какво се случва, а мокрите чаршафи ще го тласнат към други асоциации. И проблемът с последното е именно, че много мъже и жени просто нямат способността да говорят откровено помежду си, за да обяснят просто и ясно какво се е случило.

Отделен въпрос засяга сексуалното образование. Ако мъжът и жената познават и разбират елементарната психология на взаимоотношенията, анатомията, познават телата си, никой няма да има грешни асоциации. Има и двойки, които правят реактивния оргазъм самоцел за секса, опитват най-трудните пози, ласки и трикове, но резултатът липсва. А отсъствието му се смята за истински проблем.

Всичко това е погрешно. И сексът, и оргазмът са преди всичко релаксация и удоволствие. Това не е спринтово бягане. Има повече от 7 вида женски оргазми и единият не е по-лош от другия. Не стигайте до крайности! Теория, практика, търпение и наслаждаване на процеса са основните условия за получаване на това удоволствие.

Как да се научите да скуиртвате

Много жени твърдят, че след реактивен оргазъм клиторният и вагиналният не изглеждат толкова удовлетворяващи. С него удоволствието се разпространява по цялото тяло, “удряйки”  ви чак в главата, а не се фокусира върху гениталиите.

Научаване на скуирт

Всъщност всеки от оргазмите носи особен вид удоволствие и няма смисъл да даваме първите места на едни оргазми и да отстранявам други от пиедестала.

Физиологически всяка жена е способна да пръска. Но, както при „нормалния“ оргазъм, и тук има трудности. Първо, трябва да активирате G-точката – това е мястото, където се концентрират нервните окончания, идващи от клитора. Намира се на предната стена на влагалището, зад срамната кост и уретрата. Нейната стимулация значително повишава сексуалното удоволствие на жената.

Можете да кажете, че G-точка не съществува и ще бъдете напълно прав. Всъщност точка означава особено чувствителна област, но, разбира се, не отделен орган. По време на вагинален секс, стимулирането на тази гореща точка е минимално, така че и двамата трябва да положите допълнителни усилия.

Без G-точката нищо няма да работи. Искате да скуиртвате? Изследвайте тялото си от А до Я. Намерете и събудете своите ерогенни зони, научете се да получавате оргазъм и се насладете на процеса. Разберете какво ви възбужда най-много. Покажете на партньора си “бутоните”, които трябва да натиска, включете въображението си, ръцете си и на партньора си, пениса и секс играчките в процеса.

Най-добрият резултат е едновременното стимулиране на G-точката и клитора. Основното нещо е да не предизвиквате клиторен оргазъм по-рано. Средно тази стимулация може да отнеме около 20 минути. Не бързайте, защото това може да съсипе всичко. И тук е много важно да се отпуснете и да се доверите на партньора си. Ако мислите през цялото време как изглеждате отстрани и за гънката на лявото си бедро, тогава няма време за оргазми.

За да се отпуснете максимално, подгответе се предварително: вземете топла ароматна вана, пуснете любимата си романтична музика, запалете свещи. При много хора масажът помага за отпускането, който плавно преминава в любовна игра. Нека мъжът погали не само гърба ви, но и гърдите, бедрата, задните части, краката и стъпалата. След това се разменете.

Предпоставки за squirt

Има 3 предпоставки за скуирт:

  1. Релаксация. Не се фокусирайте върху всяко свое действие, а импровизирайте. Слушайте тялото и желанията си, те ще ви кажат как да се движите и какво да правите.
  2. Добър любовник. Качествена стимулация на G-точката и други ерогенни зони може да се получи само чрез въздействие върху тях с ръцете (пръстите) или пениса, а фантазията се стимулира от доверие в партньора.
  3. Увереност. Помогнете си да постигнете оргазъм с движение и въображение. Понякога се случва жена да скуиртва, но самата тя не знае за това. В крайна сметка, всъщност този процес не е непременно като воден пистолет.

Количеството течност може да е различно в различно време. Така че, ако чаршафите ви са мокри, това може да се е случило.

Какво обикновено пречи на оргазмите?

Необходими са усилия, за да получите удоволствие и оргазъм от всякакъв вид. И двамата ще трябва да опитате, но резултатът ще ви зарадва. Основните пречки са ниското самочувствие и нежеланието да изследвате тялото си.

Ако една жена се срамува се от тялото си, не дава воля на желанията и чувствата си, трудно ще получи оргазъм. Една жена трябва да обича себе си и тялото си, да го приема с всичките му предимства и недостатъци. Само в този случай правенето на любов ще стане искрено, чувствено и приятно.

Възхищавайте се на себе си, развивайте своите женски качества и чувственост, бъдете наясно каква привлекателна и секси жена сте. Мъжът също ще го усети и сексът ви ще бъде по-страстен. По същия начин, презрителното отношение към мастурбацията ви лишава от познанието и разбирането на тялото ви. Отдавна отминаха дните, когато мастурбацията се смяташе за извращение.

Нормалният мъж ще реагира адекватно на това, освен това много мъже ще бъдат възхитени. Не се срамувайте от пръскането и не се опитвайте да потискате чувствата си. Заобикаляйки всички тези препятствия, ще бъдете по-близо до насладата. С течение на времето ще можете да го постигнете без стимулация с ръце и секс играчка, а ще настъпи по време на вагинален секс.

Вагинални топчета за женски оргазъм

Просто трябва да изберете пози, в които пенисът най-активно стимулира G-точката. Слабите мускули могат да бъдат укрепени чрез имбилдинг. Чрез упражненията към гениталиите прилива повече кръв, което от своя страна помага на нервните окончания. Можете да използвате вагинални топчета.

Освен това, по време на оргазъм, не притискайте бедрата, по-добре е да се отпуснете и да помогнете това да се случи с изтласкващи движения на интимните мускули. Някои жени се плашат от усещането, че искат да уринират (което е характерно за реактивния оргазъм). За да разрешите проблема, посетете тоалетната, преди да правите секс.

Тогава, по време на правене на любов, нищо няма да ви попречи да се отпуснете. Между другото, практикувайки тази техника, може да се окажете способни на множество оргазми. Не е ли постижение?

Скуирт? Лесна работа!

Този начин на получаване на удоволствие ще даде и на двама ви незабравимо преживяване. Това е нещо, което може да ви сближи като двойка. Мъжът приема това като своя заслуга и комплимент към неговата сексуалност, мъжественост и опит. И в това няма нищо лошо.

Не се обезкуражавайте, ако не се получи веднага. Това означава, че тялото ви трябва да свикне с нови действия и чувства. С всеки опит резултатът ще бъде все по-добър. Ролевите игри често са полезни в това начинание. Основното нещо е тръпката на финала да не е самоцел.

Усещайте всяка минута и всяко докосване, радвайте себе си и партньора си. Бъдете смели и не се отказвайте от експериментите.

Picture of Оригинална публикация от екипа ни
Оригинална публикация от екипа ни

Нашите автори са висококвалифицирани създадели на съдържание и експерти в областите на сексуалното здраве, психологични аспекти на интимността и продуктите за възрастни! Всяка статия е разработена с помощта на достоверни източници на информация.

Тази публикация "Какво е Squirt?" се появи за първи път в блога на cleopatrabg.com