Ajax Loader

Какво е Попърс – Действия, Мнения и Странични Ефекти

Оцени статията
(0 ревюта)
Съдържание на статията

Попърсът се счита за ефективен начин за разнообразяване на сексуалния живот. С него можете да изпитате най-мощните усещания, да се отдадете на еуфория и да получите незабравим оргазъм! Благодарение на него можете да подобрите възприятията по време на секс, да получите напълно различни емоции, които никога досега не сте изпитвали.

Кой не иска сексуалният му живот да е пълен със страст? Но умората по време на работа и постоянният стрес се отразяват негативно на интимната страна на живота. Много двойки използват попърс, за да разнообразят сексуалния си живот и да донесат повече оргазми и удоволствия.

В началото на ХХ век попърсите са били широко известни само в медицината, никой не е знаел за силните свойства на този инструмент в интимната сфера. През седемдесетте той навлиза по клубове и нощните партита. Става изключително популярен сред младежта.

Днес този продукт се счита за легален инструмент, използван от хората да се отпуснат. Според проучването почти всяка двойка го използва в интимен план.

Действие на попърс

След вдишване на това вещество всички мускули, включително и интимните, ще започнат да се отпускат. Сърцето ще започне да бие по-силно и по-често. Кръвоносните съдовете се разширяват и се пълнят с по-бързо с кръв. Тя навлиза в мозъка в големи количества, насищайки го с кислород, което допринася за активирането на зони, които са отговорни за сексуалното желание. Успоредно с това се засилва работата на репродуктивната система, а чувствителността на ерогенните зони също се увеличава. Ще се появи ефект на лека замаяност и еуфория. Тактилните усещания се засилват и в резултат на всичко това Ви очакват най-силните оргазми. 

Също така възбудата ще се поддържа изключително дълго време.

Под влияние на попърс мъжете получават дълга и стабилна ерекция, предотвратявайки преждевременната еякулация, пенисът става чувствителен, което изостря усещанията от интимността. При жените започва активно производство на естествени вагинални секрети.

Действието продължава от около 3 до 7 минути. Ефектът от попърса ще се усети от всеки от партньорите. Попърсите не просто ще Ви възбудят, те ще предизвикат остро и силно животинско желание за секс. Интимният живот ще започне да Ви носи незабравими емоции.

Анален секс и попърс

Попърсите обикновено се използват за постигане на ослепителен оргазъм. Ще получите голямо удоволствие както по време на вагинален секс, така и по време на мастурбация и анални забавления. Сексът след употребата на тези средства е особено експлозивен, оргазмите ще бъдат по-ярки и интензивни!

Действието им се появява след вдишване – мускулите започват да се отпускат. Поради този фактор, партньорът не изпитва дискомфорта, който често се появява по време на анален секс, поради което този продукт често се използва за „греховен“ полов акт. Попърсите и сексът са неразделни понятия!

Как да употребяваме попърс

За постигането на най-добър ефект, е необходимо правилно и безопасно да се употребяват тези вещества. Препоръчаният начин за употреба е следния:

Отворете бутилката и я оставете да изветрява в стаята. Парите ще започнат постепенно да вършат своята работа. Еуфорийният ефект ще дойде след около 15 минути, ще изглежда по-слабо изразен, отколкото при директно вдишване, обаче в този случай ефектът продължава по-дълго и е по-безопасно.

Внимание!!! Течността само се вдишва! Никога не се опитвайте да я пиете или да изсипвате съдържанието в носа. Опасно е за живота и е забранено използването на попърс заедно с Виагра, Циалис, Левитра и други лекарства за подобряване на ерекцията!

Колко време се използва бутилка от 10 ml? Обикновено бутилката издържа около 1-2 месеца.

Вреден ли е за здравето на хората

На този въпрос може да се отговори така: днес няма нито един регистриран случай, при който попърсите да са навредили на здравето. Ако се употребяват правилно и по предназначение, тогава ще получите истинския му ефект – удоволствие и страхотен оргазъм. Възможно ли е да се пристрастите към тях? Към днешна дата няма факти и доказателства, които биха могли да сочат зависимост.

Попърсите не са наркотици и не причиняват психологическа и физиологична (ако се използват правилно) пристрастяване. След употреба човек напълно контролира тялото и съзнанието си.

Кога не се употребява попърс

Попърсите не трябва да се употребяват от деца и от възрастни хора. Също така и от хора с проблеми на сърдечно-съдовата система, ниско кръвно налягане, анемия, при бременност и кърмене, глаукома. В противен случай могат да възникнат усложнения и да се наложи медицинска помощ.

Възможните странични ефекти

Ако не се спазват правилата за безопасно използване, е възможно да се наблюдават следните странични ефекти:
– отпадналост и загуба на сила;
– главоболие;
– задух;
– влошаване на потентността;
– дерматит и химически изгаряния;
– главоболие;
– пристъпи на глаукома.

Ако се появят такива реакции, в никакъв случай не трябва да се продължава с използването на попърс. Предозирането може да предизвика отравяне с нитрати.

Попърс и алкохол: Съвместимост

Много хора се чудят, възможно ли е да се комбинират попърс и алкохол? Нежелателно е. В крайна сметка смесването на алкохол и попърс може да има лош ефект върху сърдечно-съдовата система на организма.

Но ако сте уверени в здравето си и ще го използвате заедно с алкохол в малки дози, тогава ефектът ще бъде още по-значителен.

Оригинална публикация от екипа ни
Оригинална публикация от екипа ни

Нашите автори са висококвалифицирани създадели на съдържание и експерти в областите на сексуалното здраве, психологични аспекти на интимността и продуктите за възрастни! Всяка статия е разработена с помощта на достоверни източници на информация.

Тази публикация "Какво е Попърс – Действия, Мнения и Странични Ефекти" се появи за първи път в блога на cleopatrabg.com