Ajax Loader

Какво е G-точка?

Оцени статията
(0 ревюта)
Съдържание на статията

Всеки знае, че G-точката е магически бутон, че при натискане жената получава оргазъм. Но не всеки знае къде и как да го търси. И много малко са наясно, че в тялото на жената се крие повече от едно такова магическо копче. За разлика от мъжкия оргазъм, женското удоволствие е крехко и често трудно постижимо. В опит да угодят на половинката си, мъжете отчаяно търсят тази така заветна точка.

Мит или реалност?

Много жени не вярват в съществуването на тази зона, дори само защото никога не са изпитвали истинско удоволствие по време на полов акт. Смята се, че не всяка жена може да постигне вагинален оргазъм, следователно повечето се задоволяват само с удоволствието от клиторния.

Но въпреки факта, че не всеки успя да намери тази точка, тя все пак съществува. А нейната стимулация може да доведе до оргазъм. Това не е мит, а истина, доказана от стотици хиляди двойки.

Въпреки това, широко разпространено е мнението, че се намира на строго определено място във вагината. Това не е така. Структурата на вагината на всяка дама е индивидуална, така че само с практика е възможно да се установи къде се намира тази зона.

Има мит, че удоволствието може да се постигне само чрез стимулиране на G-точката.Това не е вярно. Стените на женската вагина също са изпълнени с нервни окончания, които могат да доведат до възбуда и желания оргазъм, с правилната техника.

Друг мит е, че абсолютно всяка дама има G-точка. Физиологически това е вярно. При някои обаче просто не е толкова чувствителна поради своята структура или индивидуална характеристика.

Функция на Г точката

Устройство на Г точката

По някаква причина мнозина смятат, че G-точката е малко грахово зърно, което е прикрепено към стените на влагалището. Но всъщност не е така. Това е цялата област, която се намира над вагиналната стена.

Това е ерогенна зона, която в по-голямата си част има много нервни окончания, концентрирани в малка площ. Следователно, когато се стимулира тази зона, жената може да изпита удоволствие. Възниква така нареченото дразнене, което се осъществява през предната стена на влагалището.

G-точката е отговорна само за получаването на удоволствие – това е основната ѝ функция.

Какви чувства поражда?

При стимулиране на тази област жената изпитва огромно удоволствие. Може да се постигне както с масаж на пръстите, така и по време на самия полов акт.

Чувствата, които поражда G точката

Смята се, че всички жени имат различни усещания. Това, разбира се, зависи от броя на нервните окончания, разположени там. Колкото по-малко са, толкова по-слабо изразено чувство на удоволствие изпитва дамата.

Освен това индивидуалните физиологични характеристики играят роля. Някои жени отбелязват, че по време на стимулация изглежда имат по-силно желание да уринират.

Други, напротив, казват, че изпитват чувство на удоволствие.

Трети получават истинска наслада и се разтърсват от няколко поредни оргазма. Всичко е много индивидуално.

Къде се намира G-точката

Хиляди мъже биха продали душите си, за да разберат къде е тази най-магическа зона.

Намира се във влагалището, на предната стена. Най-често на разстояние 2,5-7,6 сантиметра от входа на влагалището, зад срамната кост и уретрата. Възможно е местоположението да бъде малко по-различно.

Как можем да я открием?

Пръстите обикновено се използват като „инструмент“. Въпреки че вибраторите понякога се оказват по-ефективни: първо, те са анатомично адаптирани за намиране на желаните точки, и второ, честотната вибрация води до по-бързото пробуждане на „спящите“ зони.

Е, сега, със съдействието на нашите експерти, нека започнем да търсим!

Това може да се направи както от мъжа, така и от самата жена, за да се разбере къде се намира тази зона.

 

  1. Жената трябва да легне по гръб в удобна поза.Търсене на G точкатаАко желаете, можете да поставите възглавница под долната част на гърба.
  2. Мъжът първо трябва да възбуди партньорката си и след това да обърне ръката си с дланта нагоре. Той внимателно вкарва пръст или два във вагината на жената.
  3. Мъжът ще почувства, че предната гладка вагинална стена става неравна и релефна. Когато е възбудена, G-точката набъбва, увеличава се по размер и може да бъде открита с докосване: тя е по-плътна от всичко останало вътре Тази област донякъде напомня на небцето, което се намира в устата ни.
  4. Това място е “мястото”.

Дори и да не изпитате удоволствие първия път след стимулация, не се обезкуражавайте. Това е мускул, който има способността да упражнява. И с редовна практика ще постигнете резултати.

Невероятен свят на удоволствия и магически усещания е отворен пред вас. Толкова е лесно да ги изпитате, особено ако не се страхувате от експерименти. Има огромен брой легенди и митове за G-точката. Но само вие имате право да решавате кое е истина и кое не, въз основа на личен опит.

Оригинална публикация от екипа ни
Оригинална публикация от екипа ни

Нашите автори са висококвалифицирани създадели на съдържание и експерти в областите на сексуалното здраве, психологични аспекти на интимността и продуктите за възрастни! Всяка статия е разработена с помощта на достоверни източници на информация.

Тази публикация "Какво е G-точка?" се появи за първи път в блога на cleopatrabg.com