Ajax Loader

Какво да правите и какво не, когато търсите партньор онлайн

Оцени статията
(0 ревюта)
Съдържание на статията

Живеем в ерата на онлайн запознанствата. Дори ако нямате регистрация в сайт или приложение за запознанства, повечето Ви приятели имат.

Ако сте нов в тази сфера ще Ви дадем малко съвети какво да правите:

Бъдете честни за това, което търсите

Ако използвате приложение за запознанства само за секс, го споделете в профила си. Ако търсите сериозна връзка, също. Най-хубавото в онлайн запознанствата е, че не познавате хората. Така че, ако попитате г-н Горещ, дали ще излезе с Вас на кафе, а той отговори, че иска само секс, няма причина да се чувствате притеснени от това, че двамата търсите нещо различно.

Не се ограничавайте

Ако попълните в потребителския си профил, че просто търсите забавление за една нощ, но случайно се запознаете с някой, който много Ви допада, бъдете отворени за това. Може пък той да се окаже любовта на живота Ви.

Направете проучване

Google, Facebook и Instagram са Ваши приятели. Някои приложения за запознанства са свързани с тези социални медии, което Ви позволява да разгледате доста снимки и да придобиете представа какъв човек е срещу Вас. Но не се обсебвайте напълно от проучването. Може да стане малко страховито, ако го попитате за почивката му на Бахамите това лято, за която той никога не Ви е споменавал.

Обмислете среща на обществено място

Срещата на публично място е най-препоръчителният вариант. Ако се чувствате заплашени по някакъв начин, можете да си тръгнете по всяко време и да има много свидетели. Ако решите да се срещнете в апартамента му, уведомете предварително приятел.

Picture of Оригинална публикация от екипа ни
Оригинална публикация от екипа ни

Нашите автори са висококвалифицирани създадели на съдържание и експерти в областите на сексуалното здраве, психологични аспекти на интимността и продуктите за възрастни! Всяка статия е разработена с помощта на достоверни източници на информация.

Тази публикация "Какво да правите и какво не, когато търсите партньор онлайн" се появи за първи път в блога на cleopatrabg.com