Ajax Loader

Какво да правим по време на карантината

Оцени статията
(0 ревюта)
Съдържание на статията

В момента изживяваме нелеки дни. По цял ден сме затворени вкъщи и не можем да излезем. Нека погледнем от положителната страна – имаме достатъчно време, което да прекараме с партньор си. Сега съвсем спокойно можем да правим нещата, за които обикновено не намирахме време. Приготвили сме Ви още няколко идеи, на които можете да се насладите с половинката Ви.

Прочетете 5 Идеи за убиване на скуката вкъщи от секс блога на Sex Shop Cleoptra!

Сутрешни удоволствия

Започвайки утрото си с такива наистина приятни усещания, се зареждате с енергия за целия ден, укрепвате имунитета, намалявате стреса и, което мотивира много жени, изгаряте калории за красива фигура. Ако говорим за физиологичните ползи, отдавна е установено, че сутрешният секс е много полезен. Също така двойките, които го практикуват, са по-фокусирани и по-спокойни, докато останалите са по-раздразнителни и се отдават на стресови състояния. Е, кой от нас има нужда от подобни проблеми? Рецептата за Вашето добро настроение и спокойствие е проста: секс всяка сутрин, без почивка.

И освен това на сутринта сме пълни със сили, енергия и желание. Според много проучвания сутрешният секс може да донесе много повече удоволствие от този преди лягане.

Голи цял ден

Не се очертава скоро да ходите никъде. Също така не очаквате гости. Защо е необходимо да сте с дрехи? Сега е идеалния момент да се наслаждавате чисто голи един на друг. Сложете ново спално бельо, запалете ароматни свещи, пуснете си приятна музика и се оставете в ръцете на фантазиите Ви.

Прекарайте време заедно

Спокойно можете да си позволите един ден без социални мрежи, интернет или телевизия. Захвърлете всички телефони, таблети и подобни в някой ъгъл. Сгответе нещо заедно, изгледайте филм прегърнати на дивана, играйте настолни игри, започнете заедно да четете книга, отново прегърнати. Всичко това ще се отрази положително на съвместния Ви живот.

Мръсни закачки

Започнете с еротични съобщения още от сутринта, независимо, че сте заедно вкъщи. Цял ден му пращайте мръсни съобщения за това, какво мислите да му направите вечерта в леглото. Шепнете му в ухото също така секси предложения. Разхождайте се в най-еротичното си бельо, което имате. Но в никакъв случай не правете секс до вечерта. Гарантирано ще си прекарате незабравимо, когато настъпи момента за интимност.

Време за вана

Прекарайте един ден в банята. Пяна за вана, борови масла, свещи и, разбира се, шампанско! Ако не сте пробвали до сега орален секс с шампанско – сега е момента. Мехурчетата в напитката създават допълнителни пикантни усещания.

Можете също така да си поръчате водоустойчиви секс играчки и да изненадате половинката си.

Оригинална публикация от екипа ни
Оригинална публикация от екипа ни

Нашите автори са висококвалифицирани създадели на съдържание и експерти в областите на сексуалното здраве, психологични аспекти на интимността и продуктите за възрастни! Всяка статия е разработена с помощта на достоверни източници на информация.

Тази публикация "Какво да правим по време на карантината" се появи за първи път в блога на cleopatrabg.com