Ajax Loader

Какво бельо възбужда мъжете

Оцени статията
(0 ревюта)
Съдържание на статията

Мъжете обичат с очите си, това е доказан и добре известен факт. И ако една жена носи подходящото бельо, тогава всеки представител на силния пол ще бъде в краката й. Винаги бъдете съблазнителни и за да направите нощите особено страстни, помислете в избора на бельо. Не питайте директно – запазете интригата. Но какво точно харесват ценителите на женската красота? Ще разкажем за това в статията!

Кои цветове радват мъжете?

Първоначално цветът на бельото привлича вниманието, затова при избора им е задължително да се вземе предвид този фактор.

 • Червен. Това е нюанса на страстта, свързан с възбудата и сексуалното желание. Мъжете разпознават червеното като най-вълнуващия цвят. Ако на светофара червеното означава сигнал за спиране, то върху жена действа като призив за действие. Слагайки червено бельо, вие автоматично изглеждате страстни, уверени и готови да експериментирате в леглото в очите на мъжа.
 • Черен. Има малко предупреждение: трябва да е полупрозрачно. Мъжете вярват, че черното се носи от жени, които са романтични и имат много богати еротични амбиции. „Жена в черно“ – дори звучи секси!
 • Бордо. Не е толкова агресивен като червеното, но се възприема като сигнал за действие. Този нюанс е дълбок и богат, подчертаващ най-съблазнителните извивки.
 • Бял. Ослепително белият цвят просто изглежда зашеметяващо на загоряло тяло. Има и достатъчно ценители на „хищнически“ цветове: леопард, змия и тигър. В крайна сметка животинският инстинкт е все още жив у мъжете!

Добре е да се знае! Цветове като жълто, кафяво, бежово и оранжево се считат за антисексуални. Те изобщо не се свързват с възбуда, а отблъскват и дразнят. Сините и розовите цветове се възприемат като неутрални: те не напрягат, но в същото време не предизвикват желание.

Модели, които се предпочитат

Какво бельо харесват мъжете? Струва си да се отбележи, че те не разбират неговите разновидности (и това не е необходимо), но забелязват някои подробности и предпочитат определени степени на откритост на женското тяло.

Що се отнася до бикините, по-голямата част харесват следните опции:

 • Тангите не покриват напълно задните части, имат ниска височина и изглеждат много секси.
 • Прашките са най-отвореният вариант, напълно оголващи дупето.
 • Бразилианата е комбинация между класически и удобни бикини и прашки. Задните части се виждат частично и възбуждат още повече.
 • Къси панталони, особено дантелени. Мъжете много ги харесват, а също и такива модели крият някои несъвършенства като целулита.
 • Бикините с висока талия ще акцентират върху бедрата и ще направят фигурата по-женствена, но е важно да изберете правилния размер, така че ластиците да не стягат тялото и да не образуват изключително непривлекателни релефи.
 • Корсети, полупрозрачни ризи и бодита представляват голям интерес за силния пол. Ако ги нямате в гардероба си, добавете тези модели към списъка с „особено важни“ покупки!

Попитайте поне един мъжки представител какво е отношението му към чорапите и жартиерите. И той ще ви каже, че това са най-вълнуващите детайли в женския образ. Не пренебрегвайте малките неща!

Кои материи са подходящи?

И така, какви материали се харесват от мъжете?

Млада жена в секси бельо

 • Дантела. Това е безспорният фаворит. Този полупрозрачен материал възбужда мъжкия ум и ви кара да фантазират. Но бельото с дантела не винаги е приятно на допир, особено ако е с лошо качество и е изработено от евтин материал. Но в края на краищата никой няма да опипва комплекта твърде дълго и внимателно.
 • Коприна, сатен.Тези материи създават при различни условия на осветление невероятно съблазнителна игра и дискретен блясък, което прави женското тяло още по-секси и възбуждащо. Но най-важното е, че е много приятно да се докосва копринено бельо, а тактилните усещания в секса понякога играят важна или дори решаваща роля.
 • Кожа. Това бельо предизвиква скептицизъм сред жените и се счита за непрактично от тях. Но за мъжете кожата е един от най-секси и най-възбуждащите материали. Ако партньорът ви е срамежлив и консервативен, вероятно не трябва да експериментирате. Но ако той е освободен, изобретателен и готов да експериментира, тогава това бельо ще го докара до лудост.
 • Мрежести тъкани. Мненията за тях са нееднозначни: някои мъже се вълнуват при вида на практически голо женско тяло, докато други виждат достъпност и губят интерес (няма мистерия). Ако искате да разнообразите сексуалния си живот, вземете мрежест комплект и го допълнете с чорапи.

Полезен съвет! Ако планирате да прекарате романтична вечер, преминаваща плавно в бурна нощ, не носете памучно бельо. Да, той е дишащ, удобен и практичен за носене, но абсолютно не е подходящ за специални поводи.

Ще кажете – „Всички мъже са различни!“

За повече конкретност, нека подчертаем няколко типа мъже и техните предпочитания :

 1. Романтични: без съмнение ще оцени копринено и дантелено бельо, допълнено с луксозни чорапи. Той обича хармоничните образи. Той няма специални предпочитания, така че можете просто да изберете бельото според вашия вкус, но водейки се от съветите, посочени по-горе.
 2. „Лошо момче“: обича експерименти, провокации и интриги. Трудно е да му угодиш, но можеш! Той ще оцени нестандартен ход, който ще го изненада.
 3. Естет: с него ще е малко по-трудно, отколкото с другите. За него сексът е игра, а бельото ви е предизвикателство. Не пренебрегвайте нови дизайни, цветове и материали, за да го заинтригувате!
 4. Безразличен: не му пука какво ще облечете. Тъжно е, защото сте се старали толкова много…

Сега знаете точно как да плените всеки мъж с помощта на бельото си. Възползвайте се!

Picture of Оригинална публикация от екипа ни
Оригинална публикация от екипа ни

Нашите автори са висококвалифицирани създадели на съдържание и експерти в областите на сексуалното здраве, психологични аспекти на интимността и продуктите за възрастни! Всяка статия е разработена с помощта на достоверни източници на информация.

Тази публикация "Какво бельо възбужда мъжете" се появи за първи път в блога на cleopatrabg.com