Ajax Loader

Как се правят свирки – наръчник от Cleopatra

Оцени статията
(0 ревюта)
Съдържание на статията

Свирката е изкуство. Правилното изпълнение може да гарантира властта на една жена над мъжа до нея. Ако сте от начинаещите правенето и може да бъде смущаващо, дори болезнено. Важно е да обожавате пениса и дори да не сте природно родени мръсници да се научите да се възбуждате от собствените си умения.

Днес от секс шоп Cleopatra ще представят един задължителен наръчник, който е отговор на въпроса “Как се прави свирка”.

Какво се прави преди да започне свирката?

От Cleopatra съветват да се подготвите предварително за свирка. Това включва не само хигиена, а и приятен лубрикант с плодов мирис. Така ще подсигурите приятно усещане за себе си и партньора ви. Придаването на вкусен аспект към действието ще помогне в заиграването и ще помогне за чудесното ви изпълнение. 

Как се започва?

Не се нахвърляйте директно върху пениса

Това не е състезание. Започнете с целувка след това бавно тръгнете надолу. Не бързайте, обърнете внимание на всичко по пътя си така ще предизвикате още по-силно желание.

Изберете подходяща позиция

Удобните и възбуждащи варианти са два. Можете да застанете на колене, което създава илюзия за подчинение и подплатено с няколко погледа по време на правенето на свирката действа невероятно на партньора. Втората позиция е на колене с издадено дупе. Така предоставяте допълнителна интересна гледка.

Защо е важно жената да поеме инициативата сама?

Поемане на инициативата за свирка

Предложението винаги е по-добро от молбата. За да избегнете леко неприятните намеци вземете инициативата в свои ръце. Рядко срещано е жената сама да реши да направи свирка, но пък ако това се случи действа изключително възбуждащо. 

Мъжете са научени сами да искат свирка, което може да доведе до загуба на желанието за сексуален акт.

Какво казват от Cleopatra по темата: 2 / 3 от нашите клиенти мъже, признават, че им се налага да молят и дори – да просят, орални ласки от половинката си.

Какво да правите ако не знаете как да продължите

Не бива да се притеснявате да питате какво се харесва на половинката ви. Гледайте го как мастурбира, така можете да разберете какво му харесва и да наподобявате същите движения. Съветите, които ще получите могат да увеличат изпитваното удоволствие и да ви покажат “правилните” методи за по-добрата свирка следващия път.

Какви са опциите, когато дойде ред за еякулация?

Опциите са няколко, но не съществува мъж, който да не изпитва възбуда, когато свършва на лицето на една жена. Следващото по величие е поглъщането на спермата, като преди това с поглед в очите отдолу нагоре и леко оплезване на езика показвате, че всичко е в устата ви.

Но това не е строго правило, споделят от Cleopatra! Много мъже предпочитат да свършат върху гърдите, дупето, корема и дори в ръката на половинката си.

В секса няма строги правила.

На какво друго трябва да обърнете внимание?

Факторите за осъществяване на незабравимо изживяване посредством правенето на свирки са доста. Ето още няколко неща, на които трябва да се обърне специално внимание:

  • Зъби;

Голяма част от жените покриват зъбите си с устни в старанието си да не наранят пениса по време на свирки. Това носи неприятно усещане поради създадената твърдост. Мекотата и влажността са от особено значение. За да предотвратите нежелани наранявания покрийте долните зъби с изпълнения си език и отворете широко уста.

Правене на свирка

  • Тестиси;

Лекото им всмукване и дразненето с върха на езика в областта между тестисите и ануса предизвиква наистина приятни усещания.

  • Език;

Когато поемате пениса в уста е важно да оплезите езика си надолу докъдето може да стигне. Размърдайте го из основата. Първите пъти може да имате чувството, че ще се задавите но се свиква с времето. Няма мъж, който да не обича дълбокото гърло и да не харесва гледката как поемате целия му член в устата си.

  • Плюене;

Това клише от порно филмите води не само до възбуда но и до допълнително овлажняване.

  • Бързина;

Важно е да не бързате. Започнете с бавно облизване и заиграване. Наслаждавайте се дълго преди да го поемете с уста. 

  • Ръце.

Използвайте ръцете си мъдро. В зависимост от големината преценете с една или две ще работите. Завъртайте забавяйки в горната част за да попипвате с пръсти главичката.

Какво споделят още от Cleopatra?

Задоволявайте партньора си с удоволствие и ентусиазъм. Няма нищо по приятно за един мъж от артистична свирка направена с умение и истинско желание!

Picture of Оригинална публикация от екипа ни
Оригинална публикация от екипа ни

Нашите автори са висококвалифицирани създадели на съдържание и експерти в областите на сексуалното здраве, психологични аспекти на интимността и продуктите за възрастни! Всяка статия е разработена с помощта на достоверни източници на информация.

Тази публикация "Как се правят свирки – наръчник от Cleopatra" се появи за първи път в блога на cleopatrabg.com