Ajax Loader

Как мастурбацията засилва вашите романтични отношения

Оцени статията
(0 ревюта)
Съдържание на статията

Мастурбирането не трябва да е нещо, от което се отказвате, когато сте в романтична връзка. Това може да бъде чудесен начин да се отпуснете и да си доставите удоволствие, също така можете да включите и Вашия партньор в тези занимания.

Вашето сексуално развитие е важна част от воденето на здравословен начин на живот, но все още е табу тема в днешното общество. Поради това понякога да сте във връзка с някой, който мастурбира, може да бъде разстройващо за някои хора. Често ги кара да се чувстват така, сякаш партньорът им не е задоволен сексуално във връзката. Напротив, това е отличен начин някой да научи повече за тялото си и какво им харесва сексуално. Всъщност дори може да откриете, че и мъжката, и женската мастурбация могат да бъдат от полза.

Мастурбирането във връзка

Има няколко кардинални правила, които трябва да следвате, когато въвеждате мастурбацията във връзката си, за да направите желанието си за самолюбие по-скоро положително, а не отрицателно:

1. Говорете за това. Въпреки че в началото може да се почувствате неудобно да обсъждате темата. По време на разговора е важно и двамата да си задавате взаимно подходящи въпроси. Колкото повече говорите по темата, толкова по-малка е вероятността някой да се почувства обиден.
2. Говорете за това, кога ще се самозадоволявате и ако искате да го направите заедно. Докато някои двойки нямат проблем да го правят заедно, други гледат на това като на самостоятелна дейност, когато тяхната половинка не присъства.
3. Почистете след себе си. Не оставяйте доказателства за Вашата солова сексуална активност. Секс играчките трябва да се съхраняват извън полезрението, когато не се използват, а порното трябва да се спре, когато сте готови.

Купете висококачествен мастурбатор от Sex Shop Cleopatra, за незабравими мигове.

Мастурбацията като любовна игра

Когато Вие и Вашият партньор се съгласите да се забавлявате заедно, може да откриете, че това е отлична форма на любовна игра. За повечето жени това е решаващ аспект за достигане на оргазъм. Гледането на партньора Ви да се самозадоволява, докато Вие правите същото, може да ви даде увереността, която Ви е необходима в спалнята. Ще откриете, че когато мастурбирате заедно, възбудата е още по-голяма.

Засилване на връзката

В много отношения самозадоволяването може да подобри отношенията. Можете да научите какво Ви харесва сексуално и какво не. Освен това може да улесните общуването с партньора си, защото ще знаете какво искате. Ако Вие и Вашият партньор имате различни сексуални желания, мастурбирането може да бъде чудесен начин да останете задоволени, без да изисквате от партньора си, неща, които не може да направи.

Облекчаване на стреса

Мастурбацията служи като ефективна форма на облекчаване на стреса за хората от всички полове. Стресът и сексуалната активност от всякакъв вид са тясно свързани, когато става дума за романтични отношения. Една от причините за това е, че хроничният стрес, преживян от Вас или Вашия партньор, може да навреди на връзката Ви. Мастурбирането заедно може да бъде чудесен начин и двамата да се освободите от стреса, който може да убие желанието Ви за секс.

Връзка от дълги разстояния

Тъй като двойките не винаги живеят в една и съща къща или дори в един и същи град или държава, мастурбацията често е инструмент, който се използва за задоволяване на хората във връзка от далечно разстояние. Ако Вие и Вашият партньор сте заедно, но не и физически, самозадоволяването може да бъде ключът към поддържането на връзката здрава.

Секс играчките и мастурбацията

Когато мастурбирате заедно, секс играчките могат да бъдат ценни инструменти за разгорещяване на нещата още повече, дори и да сте във връзка от разстояние. Например, можете да закупите дилдо или вибратор приблизително размера на пениса на партньора Ви, а той да си вземе по-добър мастурбатор. Всичко, което трябва да направите, е да си казвате един на друг какво правите със съответните си секс играчки. Синхронизирането на мастурбацията може да Ви помогне да почувствате връзка, която разстоянието прави невъзможно в противен случай.

Купете висококачествено дилдо от Sex Shop Cleopatra, за безброй интимни моменти!

Конкретните обстоятелства във Вашата връзка могат да Ви накарат да подходите към темата по различен начин, отколкото биха направили другите двойки. Всяка двойка има различни идеи за мастурбацията. На някои им харесва, докато други го виждат като нежелан акт, когато са във връзка. Вие и Вашият партньор трябва да разбирате и уважавате чувствата си един към друг по този въпрос, превръщайки го в част от връзката Ви. Не бива да предизвиква напрежение, спорове или съмнения в никой от Вас.

Picture of Оригинална публикация от екипа ни
Оригинална публикация от екипа ни

Нашите автори са висококвалифицирани създадели на съдържание и експерти в областите на сексуалното здраве, психологични аспекти на интимността и продуктите за възрастни! Всяка статия е разработена с помощта на достоверни източници на информация.

Тази публикация "Как мастурбацията засилва вашите романтични отношения" се появи за първи път в блога на cleopatrabg.com