Ajax Loader

Как “Истина и Предизвикателство” подобрява сексуалния живот

Оцени статията
(0 ревюта)
Съдържание на статията

За мнозина “Истина и Предизвикателство” предизвикват неудобни и дори ужасяващи спомени за фрапиращи инциденти. Повечето възрастни мислят тази игра за нещо, дълбоко заровено в миналото им. Играли ли сте я скоро? Играта е доста подценена.

Купете Секс игра – Истина или предизвикателство от Sex Shop Cleopatra, за незабравими интимни моменти.

Кратки правила

Традиционните правила на играта са доста прости: Един играч моли друг да избере да отговори на личен въпрос или да се осмели да направи нещо, което му кажат. Нейната простота е част от примамката: “Истина и Предизвикателство” лесно може да подобри сексуалния Ви живот, да засили интимността и да увеличи еротиката.

В правилната обстановка играта е приказен начин да опознаете някого. Можете да я използвате като средство, с което да разберете нещо, за което иначе Ви е неудобно да питате.

Местоположението има голямо значение. Трябва да знаете, че ако сте в дома на някого, залозите могат да бъдат значително по-разголени и разкрепостени, а ако сте на публично място – по невинни (но не е задължително). Разбира се винаги можете да откажете нещо, от което Ви е неудобно.

Когато “Истина и Предизвикателство” се използва за засилване на интимността, може да се създаде по-безопасна граница за Вас и партньора Ви да експериментирате с нови неща.

Избирайки „Предизвикателство“, можете да накарате партньора Ви да изпълни някоя Ваша фантазия, за която си мечтаете отдавна. А избирането на „Истина“ може да Ви помогне да научите някоя скрита негова сексуална фантазия.

Граници

Важно е да спазвате ограниченията на партньора си, когато играете заедно и внимателно да обмисляте информацията, която искате да разберете – например искате ли да знаете с колко хора е спал Вашият партньор преди да се появите в живота му?

“Истина и Предизвикателство” може да бъде средство и за изследване на Вашите страсти и експериментиране с ролеви игри. Спазването на инструкции от партньор може да бъде доста вълнуващо за някои, особено когато те са сексуални и колкото по-сексуални са те, толкова по-неочаквани неща можете да научите за партньора си.

Дайте шанс на тази игра! Независимо дали я използвате за разбиване на леда на среща, за увеличаване на съществуваща интимност или за експериментиране, това е невероятно гъвкава игра, ограничена само от задръжките и въображението Ви.

Picture of Оригинална публикация от екипа ни
Оригинална публикация от екипа ни

Нашите автори са висококвалифицирани създадели на съдържание и експерти в областите на сексуалното здраве, психологични аспекти на интимността и продуктите за възрастни! Всяка статия е разработена с помощта на достоверни източници на информация.

Тази публикация "Как “Истина и Предизвикателство” подобрява сексуалния живот" се появи за първи път в блога на cleopatrabg.com