Ajax Loader

Как да я научим да гълта след свирка

Оцени статията
(0 ревюта)
Съдържание на статията

Как да направим спермата вкусна, така че да може да бъде погълната?

Много жени се чудят – Как да поглъщат спермата по време на свирка? В края на краищата, момчетата чакат с нетърпение този завършек в устата Ви и са малко разочаровани, когато момичето откаже да я погълне. Всъщност проблемът не е в момичетата, а в самите мъже. Много жени не просто обичат да правят свирки, те го обожават, понякога повече от секса. За мъжете това също е приятно, но има и случаи, когато напротив, те развиват “страх” към оралните ласки. Това се дължи на инстинктивното отвращение, което сперма с неприятен вкус предизвиква у жената. 

Не мислете, че тази ситуация на „безвкусна сперма“ е напълно непоправима.

В крайна сметка спермата се произвежда от организма от онези вещества, които се предават на това тяло. В много отношения вкусът на спермата се променя според диетата на човек, както и от различни лоши навици, присъщи на него. Променяйки начина си на хранене, можете да промените и вкуса й. Не е необходимо постоянно да консумирате най-полезните продукти. Ще бъде напълно достатъчно да ги ядете само понякога, и особено непосредствено преди следващата свирка.

Кои ежедневни храни правят вкуса на спермата отвратителен?

На първо място, това се отнася за любителите на кафето и цигарите. Човек, който следобед започва да се ограничава в употребата на тези продукти, вечер може да подобри вкуса на спермата си. Не се препоръчва на мъжете да пият алкохол поне час преди секс. Алкохолът втечнява спермата и и придава горчив вкус.

Продукти, които подобряват свойствата на спермата и разбира се, нейния вкус

Най-полезните за вкуса на спермата са плодовете, както и соковете, приготвени от тях. В този случай на първо място трябва да обърнете внимание на ананасите и сока от тези тропически плодове. В допълнение, манго, пъпеш, киви и праскови ще бъдат много полезни. Те могат да се консумират цели или като част от плодова салата. В същото време зелените ябълки, доста полезни в много други аспекти, правят спермата напълно безвкусна.

Зеленчуците могат да дадат определен принос, но в никакъв случай не всички. Аспержите и зелето ще навредят на сперматозоидите, а копърът, целината и магданозът ще са от полза.

Йогуртите също могат да променят вкуса на спермата към по-добър, но само в малки количества. 

Като цяло на въпроса „Вкусът на спермата зависи ли от храненето на мъжа?“ трябва да се отговори положително. Има такъв ефект и всеки човек може при желание да постигне приятен вкус на спермата си, особено ако се откаже от тютюнопушенето и кафето. За такива мъже момичетата определено ще направят свирка с поглъщане на сперма! Така че, момчета, всичко е във Вашите ръце! По-точно в храненето.

Купете висококачествен лубрикант с вкус на ягода от Sex Shop Cleopatra, специално създаден за орален секс.

Оригинална публикация от екипа ни
Оригинална публикация от екипа ни

Нашите автори са висококвалифицирани създадели на съдържание и експерти в областите на сексуалното здраве, психологични аспекти на интимността и продуктите за възрастни! Всяка статия е разработена с помощта на достоверни източници на информация.

Тази публикация "Как да я научим да гълта след свирка" се появи за първи път в блога на cleopatrabg.com