Ajax Loader

Как да я научим да гълта след свирка

Оцени статията
(0 ревюта)
Съдържание на статията

Как да направим спермата вкусна, така че да може да бъде погълната?

Много жени се чудят – Как да поглъщат спермата по време на свирка? В края на краищата, момчетата чакат с нетърпение този завършек в устата Ви и са малко разочаровани, когато момичето откаже да я погълне. Всъщност проблемът не е в момичетата, а в самите мъже. Много жени не просто обичат да правят свирки, те го обожават, понякога повече от секса. За мъжете това също е приятно, но има и случаи, когато напротив, те развиват “страх” към оралните ласки. Това се дължи на инстинктивното отвращение, което сперма с неприятен вкус предизвиква у жената. 

Не мислете, че тази ситуация на „безвкусна сперма“ е напълно непоправима.

В крайна сметка спермата се произвежда от организма от онези вещества, които се предават на това тяло. В много отношения вкусът на спермата се променя според диетата на човек, както и от различни лоши навици, присъщи на него. Променяйки начина си на хранене, можете да промените и вкуса й. Не е необходимо постоянно да консумирате най-полезните продукти. Ще бъде напълно достатъчно да ги ядете само понякога, и особено непосредствено преди следващата свирка.

Кои ежедневни храни правят вкуса на спермата отвратителен?

На първо място, това се отнася за любителите на кафето и цигарите. Човек, който следобед започва да се ограничава в употребата на тези продукти, вечер може да подобри вкуса на спермата си. Не се препоръчва на мъжете да пият алкохол поне час преди секс. Алкохолът втечнява спермата и и придава горчив вкус.

Продукти, които подобряват свойствата на спермата и разбира се, нейния вкус

Най-полезните за вкуса на спермата са плодовете, както и соковете, приготвени от тях. В този случай на първо място трябва да обърнете внимание на ананасите и сока от тези тропически плодове. В допълнение, манго, пъпеш, киви и праскови ще бъдат много полезни. Те могат да се консумират цели или като част от плодова салата. В същото време зелените ябълки, доста полезни в много други аспекти, правят спермата напълно безвкусна.

Зеленчуците могат да дадат определен принос, но в никакъв случай не всички. Аспержите и зелето ще навредят на сперматозоидите, а копърът, целината и магданозът ще са от полза.

Йогуртите също могат да променят вкуса на спермата към по-добър, но само в малки количества. 

Като цяло на въпроса „Вкусът на спермата зависи ли от храненето на мъжа?“ трябва да се отговори положително. Има такъв ефект и всеки човек може при желание да постигне приятен вкус на спермата си, особено ако се откаже от тютюнопушенето и кафето. За такива мъже момичетата определено ще направят свирка с поглъщане на сперма! Така че, момчета, всичко е във Вашите ръце! По-точно в храненето.

Купете висококачествен лубрикант с вкус на ягода от Sex Shop Cleopatra, специално създаден за орален секс.

Picture of Оригинална публикация от екипа ни
Оригинална публикация от екипа ни

Нашите автори са висококвалифицирани създадели на съдържание и експерти в областите на сексуалното здраве, психологични аспекти на интимността и продуктите за възрастни! Всяка статия е разработена с помощта на достоверни източници на информация.

Тази публикация "Как да я научим да гълта след свирка" се появи за първи път в блога на cleopatrabg.com